medgypeti
Válasz r0ckm4n kommentjére
2007. nov. 20. 12:18
Miért, teljesen szarul játszotta, flop után 1/2 pot-ot emelt, majd turn-nél is hülyén folytatta...
Igen szerintem is teljesen rossz a játéka.Sőt a turn allinemre is dobnia kellett volna.Igazából ott már elég sok mindennel megverhettem.
naggeri
Válasz Godmode kommentjére
2007. nov. 20. 13:50
A flop meg bar szinte tokeletes neked, de az odds akkor is nagyon alulrol van meg...
Szerintem jól játszottad. Sőt az oddsod is meg volt első blikkre, de ha utánaszámolunk akkor is. Tény, hogy lopkodni nem szerencsés 34s-el de ha így alakult hogy SB ráhívott, BB csak call, akkor szerintem simán lehet egészíteni kis sc-kal is. Éppen itt jön elő ( 3vagy több játékos) a manipulatív értéke a lapnak. A flop bet-re bőven megvolt az oddsod a tartásra. A legszűkebb zónája ellen volt 42%-od.
Más kérdés ha BB nem játszik. Akkor 3bet-re PF fold.
buktar
2007. nov. 20. 15:23
Miért, teljesen szarul játszotta, flop után 1/2 pot-ot emelt, majd turn-nél is hülyén folytatta...
Igaz, ezért is írtam, hogy én már preflop sokkal rosszabb oddsokat adtam volna az eredeti emelőnek!
lederman
2007. nov. 20. 18:32
Nem értem miért támadjátok a 3bet megadását. A PFR határeset, de egyszer-egyszer a megfelelő ellenfelek ellen rendben van. Viszont a (!min!)3bet megadása, sztem, kötelező!!
1.15-öt kell csak megadni. Ennek a srácnak fogalma sem volt, a 3bet méretezéséről. Definiálta a lapját (jó eséllyel magas PP, pesrze semmi sem biztos, de ez a legvalószínűbb), nagyszerű potoddsot kínált, pozíciónk van, még egy srác becallozott. Ennél jobb helyzetet nem is kívánhatnánk a 43s-nek.
bojanika
Válasz bojanika kommentjére
2007. nov. 20. 18:36
Tetszik! Jól játszottad. Emeltél amikor kellett és megadtál, amikor az volt a helyes. Szép parti.
Korábbi véleményemet továbbra is fentartom, ugyanakkor örömmel venném Skiboy és want2push hozzászólását. ;)