Szerintem, ebben a leosztásban, minden utcán, rossz döntést hoztál. Viszont, ha már így játszottad meg, akkor a turn-t tovább kellett volna hívnod. Ott gyengeséget mutattál, és mivel a rivert is passzoltad így egyértelművé tetted neki, hogy egy jókora hívással elviheti a potot.
Pre-flop után, szerintem check-raise, ha megad, akkor a turnön check-fold, ha emel akkor már a flopon fold.
De ez csak az én személyes véleményem. :)
Szerintem, ebben a leosztásban, minden utcán, rossz döntést hoztál. Viszont, ha már így játszottad meg, akkor a turn-t tovább kellett volna hívnod. Ott gyengeséget mutattál, és mivel a rivert is passzoltad így egyértelművé tetted neki, hogy egy jókora hívással elviheti a potot.
Pre-flop után, szerintem check-raise, ha megad, akkor a turnön check-fold, ha emel akkor már a flopon fold.
De ez csak az én személyes véleményem. :)
Kicsit ellentmondasz magadnak. Azt mondod, h tovább kellett volna hívni a turn-ön, ugyanakkor a saját megjátszásod szerint a flop c/r után a turn-ön dobsz.
De, teljesen mindegy mert pre-flop nem 3betelek és nincs miről beszélni
elég easy call a river, ha már így játszottál pre.
Ha cbeteltem volna flopon, akkor valószínűleg, turn-ön is hívok.
Viszont én nem cbetelnék. Hanem a ck/r- t játszottam volna. És ha azt callolja valószínű, hogy nem sok keresni valóm van a partiban. Max imádkozok, hogy ingyen vagy jó pot oddsal nézhessem a rivert.