Godmode
2007. aug. 4. 3:23

50NL: az a franya ket par

AcidP 675 hand utan: 23.77/17/3.4
pont ezelott a hand elott buktam el 1.5 beulot pont ellene, amikor bemakolta a riveren a 2 outjat, ugyhogy tilten voltam egy kicsit, de a flop megadason kivul van mas hiba a partiban?
A flopon pont azert adtam meg egyebkent, mert ugy ereztem, hogy jo lehetek, ha jon az egyik outom... :(

Texas Hold'em No Limit EUR 0.25/0.50

Players(max 6):
KFA (EUR 59.82 in seat 1)
gargame1 (EUR 64.45 in seat 2)
AcidP (EUR 216.40 in seat 4)

Dealer: KFA
Small Blind: gargame1 (0.25)
Big Blind: AcidP (0.50)

gargame1 was dealt: :Tc: - :As:

KFA Fold
gargame1 Raise (2.00)
AcidP Call (1.75)

Flop :Td: - :Jd: - :2s:

gargame1 Bet (3.00)
AcidP Raise (10.00)
gargame1 Call (7.00)

Turn :Td: - :Jd: - :2s: - :Ac:

gargame1 Check
AcidP Bet (20.00)
gargame1 All-In (52.20)
AcidP Call (32.20)

River :Td: - :Jd: - :2s: - :Ac: - :2d:

gargame1 shows: :Tc: - :As: (two pairs, aces and tens)
AcidP shows: :9d: - :8d: (a flush, jack high)

AcidP wins: EUR 128.15 (with a flush, jack high)
Rake: EUR 0.75

kanrich_
Válasz Godmode kommentjére
2007. aug. 4. 9:48

...pont ezelott a hand elott buktam el 1.5 beulot pont ellene, amikor bemakolta a riveren a 2 outjat (...) de a flop megadason kivul van mas hiba a partiban?
A flopon pont azert adtam meg egyebkent, mert ugy ereztem, hogy jo lehetek, ha jon az egyik outom... :(

Az általad leírtak alapján én nem látok hibát ebben a partiban. Ahogy olvasom, az előző parti, illetve az eddigiek alapján Te úgy ítélted meg, hogy akár még "second" pár - top kickerrel is jó lehetsz (az előző parti, illetve a flopon lévő színdraw esetében sztem ez teljesen reális is).
Plusz, vegyük figyelembe, hogy már igen short-handed az asztal, csak 3-an vagytok partiban, ez is az agresszívabb játék mellett szól...

A végén peched volt, de a partit sztem jól játszottad.

want2push
Válasz kanrich_ kommentjére
2007. aug. 4. 12:55

Egy gyenge játékos egy bubi párt tipikusan így játszik meg. A flop játékról: az esetek 60+%-ban vagy bubi van nála, vagy ennél jobb lap,

A turn: ha nem javulsz, akkor is ugyanígy játszanád? mert a turn reraise all in-nel, nincs esélyed, hogy bármit is eldobjon az előbb említett lapok közül. Persze így hogy két párod volt, nem dobhatál egy ilyen ellenfél ellen, habár az ász rajta is jó eséllyel segíthetett, ha KQ volt nála.

Zoli
Válasz want2push kommentjére
2007. aug. 4. 17:18

Egy gyenge játékos egy bubi párt tipikusan így játszik meg.

Egy bubi párt kevésbé védenél HU szituációban?

want2push
Válasz Zoli kommentjére
2007. aug. 4. 19:06

Egy bubi párt kevésbé védenél HU szituációban?

De, valószínűleg igen. Persze a kicker-től is függ, meg attól, hogy az ellenfelemet mire rakom, milyen zónája lehet a preflop számai alapján. De néha csak megadnám a c-bet-et.

Godmode
Válasz want2push kommentjére
2007. aug. 4. 19:13

A turn: ha nem javulsz, akkor is ugyanígy játszanád?

persze ha nem javulok es a turnon es a checkemre agressziv, akkor eldobom, foleg egy olyan nagy betre...

Élő ügyfélszolgálat