Godmode
2007. aug. 4. 19:09

50NL: holgyekkel bajban

Blackadder 120 hand utan 33/6.8/2.9

mi lett volna a helyes megjatszas? Vagy ez csak szerencsetlen es ki kell fizetni? :(

Texas Hold'em No Limit EUR 0.25/0.50

Players(max 6):
makavelii (EUR 219.86 in seat 1)
Harriet (EUR 206.54 in seat 2)
Blackadder (EUR 38.07 in seat 3)
tiagoferre (EUR 9.32 in seat 4)
RealBadBoy (EUR 54.49 in seat 5)
gargame1 (EUR 50.00 in seat 6)

Dealer: gargame1
Small Blind: Harriet (0.25)
Big Blind: Blackadder (0.50)

gargame1 was dealt: :Qh: - :Qs:

tiagoferre Fold
RealBadBoy Fold
gargame1 Raise (2.00)
Harriet Fold
Blackadder Call (1.50)

Flop :2c: - :4d: - :3s:

Blackadder Check
gargame1 Bet (3.00)
Blackadder Raise (6.00)
gargame1 Raise (20.00)
Blackadder All-In (30.07)
gargame1 Call (13.07)

Turn :2c: - :4d: - :3s: - :7s:
River :2c: - :4d: - :3s: - :7s: - :Jd:

Blackadder shows: :6s: - :5s: (a straight, seven high)

gargame1 didn't show hand

Blackadder wins: EUR 74.39 (with a straight, seven high)
Rake: EUR 2.00

Slash
Válasz Godmode kommentjére
2007. aug. 4. 20:13

Sztem teljesen jól vlt megjátszva a parti, bár a reraise allin után már elgondolkoztam volna /magamat ismerve kis gondolkodás és call:)/

Godmode
Válasz Slash kommentjére
2007. aug. 4. 20:42

Sztem teljesen jól vlt megjátszva a parti, bár a reraise allin után már elgondolkoztam volna /magamat ismerve kis gondolkodás és call:)/

Ott mar csak 13 eurot kell betennem a 63 euros potba, ugy, hogy 25-et mar betettem, ugyhogy azt mar gondolkodas nelkul... :rolleyes:

Zoli
Válasz Godmode kommentjére
2007. aug. 5. 2:11

Lehet hogy gyenge játék, de én egy flopnál magasabb párral általában nem szívesen megyek végig. A c-betre tolt mini raise az ellen számait elnézve számomra ijesztő, a nuttal vagy nagyon erős handdel csinálják.

kanrich_
Válasz Zoli kommentjére
2007. aug. 5. 16:30

A c-betre tolt mini raise az ellen számait elnézve számomra ijesztő, a nuttal vagy nagyon erős handdel csinálják.

Egyetértek, mindazonáltal én ebben a szituációban a min raise-t még valószínűleg call-olom, és ezt követően kiváncsian várom az ellenfél turn lépését, melynek függvényében folytatom vagy dobom a lapom.

want2push
Válasz kanrich_ kommentjére
2007. aug. 8. 16:56

Ez tipikusan az a típusú helyzet, ami igen nagy mértékben függ az ellenfél agro faktorától. Amikor három kis lap jön le, szintén sokszor szeretnek a c-bet-re visszablöffölni az ellenfelek. Ez utóbbival is számolni kell.

Átlagos ellenfél ellen, erre és hasonló flop-okra (678, 789) poziból valszeg megadom a min-raise-t, majd a turn-ön, ha újra emel, akkor dobok. Ezen koordinált flopoknál a két pár esélyes is viszonylag nagy, mivel egymás melletti lapok vannak.

Agresszívebb ellenfél ellen, vagy akivel az előző parrtikban keményebb összetűzésre került sor, valszeg én is betolom a zsetonjaim, hiszen jelentősen megnő az esélye hogy draw-n van, vagy kisebb párja van.

Élő ügyfélszolgálat