50NL: KK preflop...
Volt ez a parti, es rosszul erzem magam miatta igy utolag... Kellene?
A penz bekerult volna mindenkepp, nem? :o
Texas Hold'em No Limit EUR 0.25/0.50
Players(max 6):
-rodolfo- (EUR 58.05 in seat 1)
DontWhine (EUR 49.50 in seat 2)
that090 (EUR 123.64 in seat 3) (18/3.3/.5)
paystation (EUR 57.89 in seat 4)
TrafalgrSQ (EUR 70.16 in seat 5)
JVrauhala (EUR 28.11 in seat 6)
Dealer: -rodolfo-
Small Blind: DontWhine (0.25)
Big Blind: that090 (0.50)
-rodolfo- was dealt: :Kc: - :Kh:
paystation Fold
TrafalgrSQ Fold
JVrauhala Call (0.50)
-rodolfo- Raise (2.50)
DontWhine Fold
that090 Raise (7.00)
JVrauhala Fold
-rodolfo- All-In (55.55)
that090 Call (50.55)
Flop :Th: - :Qs: - :2c:
Turn :Th: - :Qs: - :2c: - :4h:
River :Th: - :Qs: - :2c: - :4h: - :4s:
that090 shows: :Ad: - :As: (two pairs, aces and fours)
PFR 3,3 - wow, a nagy párokon kívül néha AK-val is emel
AF 0,5 - és nem egy agresszív vadállat :D
De most a preflop emelésedre visszaemelt, ettől még lehet AA-val is megijednék.:)
Na de komolyan, biztos nem emelnék rá vissza preflop, és ha a Q magas flopon tovább erősködik a beemelt fél pot vagy a check-raise után, akkor ez egy egyszerű dobás. Nehezebb eset ha három kis lap jön a flopra, akkor nem nagyon lehet dobni még ellene sem.
AF 0,5 - és nem egy agresszív vadállat :D
De most a preflop emelésedre visszaemelt, ettől még lehet AA-val is megijednék.:)
Na de komolyan, biztos nem emelnék rá vissza preflop, és ha a Q magas flopon tovább erősködik a beemelt fél pot vagy a check-raise után, akkor ez egy egyszerű dobás. Nehezebb eset ha három kis lap jön a flopra, akkor nem nagyon lehet dobni még ellene sem.
that090 (EUR 123.64 in seat 3) (18/3.3/.5)
...tegnap láttam ezt a csávót játszani ... de ez a gyerek tegnap teljesen el volt szállva. Egyből mellé is írtam, hogy TPTK bőven elég ellene. El volt szállva, a tegnapi napon én QQ-val is all-in vittem volna preflop.
AF 0,5 - és nem egy agresszív vadállat
Ezt valaki magyarázza el nekem. Honnan tudjátok, hogy akinek a PFR-je 3,3 (jelen esetben) azt azt jelenti hogy a magas párokkal és NÉHA(!!!) AK-val is emel???
amúgy ha van kedved kisérletezgetni, akkor a pokerstove-ban tudod százalékosan is állítani a lapokat, s akkor látod, hogy ez miknek felel meg kb. a 2+2-n pedig találsz ezzel kapcsolatos cikket is, hogy ilyen és olyan számok valószínűsíthetőleg milyen lapot takar.