50NL: "A laydown"
clerkie1 26.6/10.6/1.83-at jatszik (turn AF: 4)
Kinek milyen erzesei vannak a handdel kapcsolatban? En nagyon vivodom, egyik pillanatban igen, masikban nem...
$0.25/$0.50 - No Limit Hold'em
Seat 1: clerkie1 ($81.10)
Seat 2: TKempf ($58.20)
Seat 3: Silkwormx ($0), is sitting out
Seat 4: rosanto101 ($29.80)
Seat 5: aksnake ($14.65)
Seat 6: Gargamel-Azrael ($118.40)
Gargamel-Azrael posts the small blind of $0.25
clerkie1 posts the big blind of $0.50
The button is in seat #5
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Gargamel-Azrael [:Ad: :8d:]
TKempf folds
azocarbo adds $50
rosanto101 calls $0.50
aksnake calls $0.50
Gargamel-Azrael calls $0.25
clerkie1 checks
*** FLOP *** [:7d: :Kc: :3d:]
Gargamel-Azrael checks
clerkie1 checks
rosanto101 checks
aksnake bets $1.50
Gargamel-Azrael calls $1.50
clerkie1 calls $1.50
rosanto101 folds
*** TURN *** [:7d: :Kc: :3d:] [:Kd:]
Gargamel-Azrael bets $5
clerkie1 raises to $79.10, and is all in
aksnake folds
Gargamel-Azrael has 15 seconds left to act
Gargamel-Azrael has requested TIME
Gargamel-Azrael folds
Uncalled bet of $74.10 returned to clerkie1
clerkie1 wins the pot ($15.70)
Nekem tetszik ez a turn all-in, és a dobás is.
Dobnám. Az ellenfél számai normálisak. Three-way pot és ő is látja a flush-t, mégis all in megy. Mivel BB volt, ezért K7 és K3 is lehet nála. + több mint másfél beülővel játszik.
Dobnám. Az ellenfél számai normálisak. Three-way pot és ő is látja a flush-t, mégis all in megy. Mivel BB volt, ezért K7 és K3 is lehet nála. + több mint másfél beülővel játszik.
Amit nem irtam az eredeti posztba es fontos lehet, az az, hogy ez nem az elso ilyen akcioja volt...
Mint a multkori handemben (https://poker-akademia.com/vBulletin/showthread.php?t=763), itt is ugy erzem, hogy ez inkabb a gyengeseg jele, mint az eroe, mert ha megvan a nut, akkor ugye csabitani kell az ellenfelet az egyre nagyobb es nagyobb pottal... Ha 1 buy-inem lett volna csak, akkor azonnal hivom gondolkodas nelkul, de annyira meg nem megy jol sajnos, hogy 2buy-int kockaztassak egy adott esetben drawing dead miatt...
Bankroll-Management, ennyi...:cool:
Csak egy kerdes, PF emelt lett volna a pot, ugyanez lenne a lejatszas a turnon?
kamu
Szerintem nem volt meg full nála.Ha full van nála akkor itt érdemesebb lett volna jövedelmezőn megjátszani,de nem egy all-in-nel szerintem neki is szine lehetett és godmode-t egy király drillre tette,mert amikor feljött a turn-ön a második király godmode az első hívását tette meg és mivel nem szerette volna,hogy lejöjjön esetleg egy full neki behivta az allint,hogy godmode eldobja.
esetleg egy gyenge flush-el akart elriasztani erős flushhúzót?
vagy flushel becsábítani K drillt?
sztem sem full volt nála
Szerintem biztosan full volt nála. A káró király számára a legjobb lehetséges lap. Gondolhatott arra, hogy kifizeti egy drill vagy egy flush.
Szép dobás!