Godmode
2007. szept. 20. 22:21

50NL: "A laydown"

clerkie1 26.6/10.6/1.83-at jatszik (turn AF: 4)
Kinek milyen erzesei vannak a handdel kapcsolatban? En nagyon vivodom, egyik pillanatban igen, masikban nem...

$0.25/$0.50 - No Limit Hold'em
Seat 1: clerkie1 ($81.10)
Seat 2: TKempf ($58.20)
Seat 3: Silkwormx ($0), is sitting out
Seat 4: rosanto101 ($29.80)
Seat 5: aksnake ($14.65)
Seat 6: Gargamel-Azrael ($118.40)
Gargamel-Azrael posts the small blind of $0.25
clerkie1 posts the big blind of $0.50
The button is in seat #5
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Gargamel-Azrael [:Ad: :8d:]
TKempf folds
azocarbo adds $50
rosanto101 calls $0.50
aksnake calls $0.50
Gargamel-Azrael calls $0.25
clerkie1 checks
*** FLOP *** [:7d: :Kc: :3d:]
Gargamel-Azrael checks
clerkie1 checks
rosanto101 checks
aksnake bets $1.50
Gargamel-Azrael calls $1.50
clerkie1 calls $1.50
rosanto101 folds
*** TURN *** [:7d: :Kc: :3d:] [:Kd:]
Gargamel-Azrael bets $5
clerkie1 raises to $79.10, and is all in
aksnake folds
Gargamel-Azrael has 15 seconds left to act
Gargamel-Azrael has requested TIME
Gargamel-Azrael folds
Uncalled bet of $74.10 returned to clerkie1
clerkie1 wins the pot ($15.70)

Zoli
Válasz Godmode kommentjére
2007. szept. 20. 22:55

Nekem tetszik ez a turn all-in, és a dobás is.

want2push
Válasz Zoli kommentjére
2007. szept. 20. 23:02

Dobnám. Az ellenfél számai normálisak. Three-way pot és ő is látja a flush-t, mégis all in megy. Mivel BB volt, ezért K7 és K3 is lehet nála. + több mint másfél beülővel játszik.

Godmode
Válasz want2push kommentjére
2007. szept. 20. 23:57

Dobnám. Az ellenfél számai normálisak. Three-way pot és ő is látja a flush-t, mégis all in megy. Mivel BB volt, ezért K7 és K3 is lehet nála. + több mint másfél beülővel játszik.

Amit nem irtam az eredeti posztba es fontos lehet, az az, hogy ez nem az elso ilyen akcioja volt...
Mint a multkori handemben (https://poker-akademia.com/vBulletin/showthread.php?t=763), itt is ugy erzem, hogy ez inkabb a gyengeseg jele, mint az eroe, mert ha megvan a nut, akkor ugye csabitani kell az ellenfelet az egyre nagyobb es nagyobb pottal... Ha 1 buy-inem lett volna csak, akkor azonnal hivom gondolkodas nelkul, de annyira meg nem megy jol sajnos, hogy 2buy-int kockaztassak egy adott esetben drawing dead miatt...
Bankroll-Management, ennyi...:cool:
Csak egy kerdes, PF emelt lett volna a pot, ugyanez lenne a lejatszas a turnon?

want2push
Válasz Godmode kommentjére
2007. szept. 21. 0:15

Amit nem irtam az eredeti posztba es fontos lehet, az az, hogy ez nem az elso ilyen akcioja volt...
Mint a multkori handemben (https://poker-akademia.com/vBulletin/showthread.php?t=763), itt is ugy erzem, hogy ez inkabb a gyengeseg jele, mint az eroe, mert ha megvan a nut, akkor ugye csabitani kell az ellenfelet az egyre nagyobb es nagyobb pottal... Ha 1 buy-inem lett volna csak, akkor azonnal hivom gondolkodas nelkul, de annyira meg nem megy jol sajnos, hogy 2buy-int kockaztassak egy adott esetben drawing dead miatt...
Bankroll-Management, ennyi...:cool:
Csak egy kerdes, PF emelt lett volna a pot, ugyanez lenne a lejatszas a turnon?

Sztem, ha vki blöffölni akar, akkor nem blöfföl ilyen óriásit, hiszen keveset nyerhet és sokat bukhat. Továbbra is dobnám. Amennyiben lett volna preflop raise, szintén dobnám.

Szszilard
Válasz want2push kommentjére
2008. jún. 29. 13:07

kamu

Szerintem nem volt meg full nála.Ha full van nála akkor itt érdemesebb lett volna jövedelmezőn megjátszani,de nem egy all-in-nel szerintem neki is szine lehetett és godmode-t egy király drillre tette,mert amikor feljött a turn-ön a második király godmode az első hívását tette meg és mivel nem szerette volna,hogy lejöjjön esetleg egy full neki behivta az allint,hogy godmode eldobja.

attiati
Válasz Szszilard kommentjére
2008. szept. 20. 14:17

esetleg egy gyenge flush-el akart elriasztani erős flushhúzót?
vagy flushel becsábítani K drillt?

sztem sem full volt nála

pindrokk
Válasz attiati kommentjére
2008. szept. 20. 21:49

Szerintem biztosan full volt nála. A káró király számára a legjobb lehetséges lap. Gondolhatott arra, hogy kifizeti egy drill vagy egy flush.
Szép dobás!

Élő ügyfélszolgálat