50NL: tul agressziv semibloff?
Az elso handem volt az asztalnal, ugyhogy jatekosokrol semmi read...
Amikor ratoltam az all-int, furcsan gyorsan megadta, amin igy utolag csodalkozom nagyon, mert azert a nut-tol messze volt a lapja, lehet hogy az o helyeben egy kis flush eldobasan is elgondolkoztam volna...
Eszrevetelek?
Koszi!
Texas Hold'em No Limit EUR 0.25/0.50
Players(max 6):
agura (EUR 32.55 in seat 1)
DontWhine (EUR 114.48 in seat 2)
3v410774 (EUR 7.50 in seat 4)
Cashfish (EUR 47.97 in seat 5)
godmode (EUR 50.00 in seat 6)
Dealer: DontWhine
Small Blind: Cashfish (0.25)
Big Blind: godmode (0.50)
godmode was dealt: :9h: - :9d:
agura Fold
DontWhine Fold
Cashfish Raise (1.00)
godmode Call (0.75)
Flop :Ts: - :Qc: - :9c:
Cashfish Bet (4.25)
godmode Call (4.25)
Turn :Ts: - :Qc: - :9c: - :8c:
Cashfish Bet (10.00)
godmode All-In (44.50)
Cashfish All-In (32.47)
godmode Payback (2.03)
River :Ts: - :Qc: - :9c: - :8c: - :6h:
Cashfish shows: :Jd: - :Jh: (a straight, queen high)
Cashfish wins: EUR 93.94 (with a straight, queen high)
Én a hibát a flop megadásban látom, drawheavy board, és te csak call...miért?
Én itt reraise pot...és ha turn-ben nem jön scairy card all-in....
Amúgy sztem hülye megadás volt a részéről, simán gondolhatta volna hogy flushre vársz a flop call-ból..én a helyében tuti dobnám..mindenesetre felvenném a barátok közé.
(Amúgy 2 napja felnéztem én is NL50-re és ellene vesztettem egy fél beülőt, miután szintén 99el set-em lett, flopnál flushdraw..emelt, én reraise pot, megadta, jött a 3. szín, itt csekkelt, én is, riverben meg még a 4. szín is lejött...all-in ment én dobtam)
Flop után sztem is emelni kellett volna. De ha már nem tetted én a turn után se emelnék, csak call és meglátjuk mit hoz a river és mit lép ott az ellenfél. Mikor beemelsz ilyen nagyot, többnyire eldobatsz minden rosszabb lapot (talán néhány jobbat is), de a jobb lapok megadják, és nagy hátrányban leszel ellenük.
-preflop blindlopasnak tunt az egesz, de mivel volt egy jo de nem kiemelkedo lapom ezert nem volt reraise.
-flopnal gondolkodtam a raise poton, de mivel mar kesz handem volt es heads-up voltunk, ezert a slowplay mellett dontottem, 2 kartya jon meg, osszesen 17 lap johet az 52-bol amivel ha nem is nut, de eros handem alakulhat ki (ha a straight flush eselyt kizarom)...
-turnnel mar bantam hogy nem raiseltem flopon, mert az egyik legrosszabb kartya jott (bar nem hiszem, hogy ha 15-ig emelek flopon, akkor eldobja a OESD-t), mindenesetre meg mindig van 10 outom es igazabol sorra tettem, mert nem hittem el, hogy egy kesz flushre is ilyen agresszivan beteljen, ugyhogy semi-bloffoltem, mert ugy ereztem, hogy jo a fold equity-m (igazabol az o szemszogebol lehet, hogy egy 2c3c flusht is el tudnek dobni egy all-in reraisere, nem nut sort meg foleg)
ha a call mellett dontok turnnel, a pot ~31, es mindkettonknek van meg 32 euronk... gondoljatok, hogy check-elt volna? es ha megis check a reszerol, akkor nem kellene value betelnem a riverre? Merthogy mi az a kartya ami indokolja az emelest preflop, a c-betet, majd a pot meretu turn betet, majd a river checket? AA-KK, JJ, AKo, KJo es AQo esetleg, nem? Ebbol pedig KJo es JJ (bar ez nagyon meredek) kivetelevel verem a handeket...
Hol rossz az elmelet?
-preflop blindlopasnak tunt az egesz, de mivel volt egy jo de nem kiemelkedo lapom ezert nem volt reraise.