Godmode
2007. okt. 2. 1:03

50NL: value bet riveren?

CowboyFlad 12.5/9/0.75-ot jatszott...
Indokolhato a river check, vagy ereznem kene, hogy jobb lapom van es value betelni? :confused:

Texas Hold'em No Limit EUR 0.25/0.50 - Table "Sunne"

Players(max 6):
Cashfish (EUR 27.25 in seat 1)
CowboyFlad (EUR 49.75 in seat 2)
gimogimo (EUR 50.00 in seat 3)
-rodolfo- (EUR 50.00 in seat 4)
kojotes (EUR 14.71 in seat 5)
laysmax (EUR 171.86 in seat 6)

Dealer: CowboyFlad
Small Blind: -rodolfo- (0.25)
Big Blind: kojotes (0.50)

-rodolfo- was dealt: :Ac: - :Qs:

CowboyFlad Raise (2.00)
-rodolfo- Raise (6.00)
kojotes Fold
CowboyFlad Call (4.25)

Flop :3c: - :Th: - :Ks:

-rodolfo- Check
CowboyFlad Check

Turn :3c: - :Th: - :Ks: - :Ad:

-rodolfo- Bet (9.00)
CowboyFlad Call (9.00)

River :3c: - :Th: - :Ks: - :Ad: - :8s:

-rodolfo- Check
CowboyFlad Check

-rodolfo- shows: :Ac: - :Qs: (a pair of aces)

CowboyFlad didn't show: :Jd: - :Jc: (a pair of jacks)

lederman
Válasz Godmode kommentjére
2007. okt. 2. 1:29

Én is checkelnék. Nem látom a lapot amivel kifezetné az emelésed, talán talán AJ,KQ(még talán talánabb) de ezekhez egy 12/9-es túl nitty, nem? (ha meg ő a jobb, akkor meg még kevésbé kéne emelni:))
Azért kíváncsi vagyok a többiek véleményére is...

Skiboy
Válasz lederman kommentjére
2007. okt. 2. 1:47

river check - Én se látom mi az a lap egy 12.5/9/0.75 játékosnál ami rosszabb mint a tiéd és megadja az emelést.

want2push
Válasz Skiboy kommentjére
2007. okt. 2. 2:14

Check river.

kanrich_
Válasz want2push kommentjére
2007. okt. 2. 3:01

Nálam fel sem merülne, hogy itt emeljek. Check, és örülök, ha ő is lecsekkeli a rivert, mert az AJ kivételével szinte minden más értelmes lappal megver.

Godmode
Válasz kanrich_ kommentjére
2007. okt. 2. 3:46

Nálam fel sem merülne, hogy itt emeljek. Check, és örülök, ha ő is lecsekkeli a rivert, mert az AJ kivételével szinte minden más értelmes lappal megver.

Es o mire gondolt vajon, amikor 3-beteltem PF es amikor lejott az A a turnon, akkor nyitottam? 2 overcard is van, ha J jon, akkor 4 sor lesz az asztalon (bar az sem OE), lukas sorra meg azert nem adtam meg neki az oddsokat...

kanrich_
Válasz Godmode kommentjére
2007. okt. 2. 4:02

Es o mire gondolt vajon, amikor 3-beteltem PF es amikor lejott az A a turnon, akkor nyitottam? 2 overcard is van, ha J jon, akkor 4 sor lesz az asztalon (bar az sem OE), lukas sorra meg azert nem adtam meg neki az oddsokat...

Nem tudom, hogy 50-es meg 100-as asztalokon így kell-e gondolkodni. Tudod, hogy hányszor buktam én is hasonlóan?

"Azt kéne hinnie, hogy nálam ez van, mert teljesen logikus, hogy csak ez lehet, hiszen minden eddigi megmozdulásommal erre utaltam, szóval ha bet-elek, akkor el kell, hogy dobja" --> De nem dobja el, mert nincs annyi agy a koponyájában. Szóval sokszor bukást eredményez a 2-ik, meg 3-ik szintű gondolkodás szvsz.

Élő ügyfélszolgálat