Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > -6 beülő kerek 6 perc alatt 5 asztalon

Slash
2007. dec. 8. 22:35

-6 beülő kerek 6 perc alatt 5 asztalon

Hát srácok...nem is tudok mit mondani...LOOOOOL

Olyan partik voltak folyamatosan, hogy már röhögőgörcsöt kaptam...
-Set vs overset---oké ez benne van
-AJ floppolt két pár, allin kerülünk 1.5 stack nála is nálam is, és backdoor straighttel ver.
-66, flop: 888 emelek pot, adja turn:x emelek pot, adja, river: A check, emel fél pot, adom mutat: AJ
-AdJd flop: Ac Qd 6d, emelek, rámemel megadom turn: Jc, emelek rámemel megint, allin hívom full stackkel, ő megadja, mutat AK, rivert meg kitaláljátok
-9c8c Button-ban, 3 limp check flop: 5d 6c 7c, check-check-check én emelek pot, mindenki ad. turn: Kc mindenki checkel, emelek megint pot, 2 dob 1 allin full stack, adom mutat: Ac Ad, river itt is egyértelmű
-AdQc flop: Ac Qd Jh emelek, fél stackkel allin megy, megadom, mutat: Kh Jc
turn: x river: Js
-AA: preflop allin emel 3/4 stackkel egy idióta, mutat: Ts 6h
board: 4 9 6 7 6

1 óra alatt TIZENKÉT darab AA-m volt 5 asztalon, természetesen 1 beülőt alig nyertem vele...ennyit erről....

wilddrew
Válasz Slash kommentjére
2007. dec. 8. 22:51

Részvétem. Hol is játszol? :)

Slash
Válasz wilddrew kommentjére
2007. dec. 8. 22:53

ez most épp a Paraminon volt...de áhhhhhhh
Előtte szépen kapargattam össze a beülőket, 5 óra alatt szereztem 7 beülőt, (tegnap meg ma) erre ez...6 perc alatt...

Skiboy
Válasz Slash kommentjére
2007. dec. 9. 8:45

Sajnos néha van olyan, hogy semmi nem jön össze, de ha továbbra is helyes döntéseket hozol a játék során, az eredmény is jönni fog.

trankus
Válasz Skiboy kommentjére
2007. dec. 9. 10:09

Részvétem számodra... viszont most boldog vagyok... van még egy olyan szerencsételen ember a világon mint én... Nem csak én szenvedek ebben a kórban.:D

Élő ügyfélszolgálat