A Szerencses Hal Naploja
EverestPoker Game #3296227044: Table Roseau-18 - $0.05/$0.10 - No Limit Hold'em - 18:52:59 - 2008/05/28
Seat 1: gio_73 ($2.48)
Seat 2: flipsn ($9.70)
Seat 3: cnkillerb ($7.15)
Seat 4: Deltaflyer ($8.95)
Seat 5: gogol_1er ($12.65)
Seat 6: pyrom@n... ($14.14)
Deltaflyer posts the small blind of $0.05
pyrom@n... posts the big blind of $0.10
The button is in seat #3
*** HOLE CARDS ***
Dealt to cnkillerb[7s 5s]
Itt arra gondoltam, hogy ha olcson megnezhetem a flop-ot, akkor lassuk.
gio_73 raises to $0.20
flipsn folds
Eddig nem rossz, ha bejon, legalabb konnyebben tudom a tobbiek teljes stack-et elvenni
cnkillerb calls $0.20
Deltaflyer calls $0.15
pyrom@n... raises to $1.00
A francba, hat ez nem jott be....
gio_73 calls $0.80
$2.4-potba kell $0.80-at megadni. 4:1 banki esely, plusz implied odds is akad. Probaljuk meg!
cnkillerb calls $0.80
Deltaflyer folds
*** FLOP *** [4s Qc 6d]
Hurra: nyitott vegu sorhuzom van :)
pyrom@n... bets $0.10
Mi ez??? Vicc?? $3.2 potba 10cent
gio_73 raises to $0.20
Te is minraise banjok vagy? Hat lehet, hogy ptrom@n... majd jol rankemel, de ez 20 centet akkor is meger!
cnkillerb calls $0.20
pyrom@n... calls $0.10
Ez a pyrom@n teljesen hulye
*** TURN *** [4s Qc 6d] [3d]
beszivtatok :))))
pyrom@n... bets $0.10
Ez megint ezzel jon????
gio_73 raises to $1.28 and is all-in
Vegre valaki fizetni is fog :) MIt csinaljak, hogy pyrom@n is kifizessen? CSak adjam meg es a riveren majd fizetni fog? Vagy nyomuljak most? Inkabb fizessen most, nehogy ket karot szorongasson, es riveren elrontsa az oromom!
cnkillerb raises to $5.95 and is all-in
pyrom@n... calls $5.85
Bejott :)
*** SHOW DOWN ***
pyrom@n... shows [Kc Kh]
Na ennyit a postflop slowplayezesrol ;)
gio_73 shows [Ah Qs]
Te mar tokosebb voltal turnon, de azmar NAGYON keso volt :p
cnkillerb shows [7s 5s]
*** RIVER *** [4s Qc 6d 3d] [Ad]
Itt a vege, fuss el vele!
*** SUMMARY ***
Board: [4s Qc 6d 3d Ad]
cnkillerb collects $7.26
cnkillerb collects $8.88
Ez a leosztas utan az ellenfelek meg voltak rola gyozodve, hogy en vagyok a legnagyobb hal az akvariumban. En persze innentol visszavettem, es csak legitim kezekkel nyomultam, de hasonlo patternnel. Ki is fizzettek mindent.
$32-ral szalltam ki errol az asztalrol :)
The Lucky Fish :)
Igen az durva amikor rosszul játszanak meg egy kezet vagy agyon slowplayelik és te levered őket egy 10 7 -el nekik meg volt egy AQ vagy KQ de valamilyen prémium lap, és akkor még te vagy a hülye fish hogy mit akarsz ezekkel a szar lapokkal.
Igen az durva amikor rosszul játszanak meg egy kezet vagy agyon slowplayelik és te levered őket egy 10 7 -el nekik meg volt egy AQ vagy KQ de valamilyen prémium lap, és akkor még te vagy a hülye fish hogy mit akarsz ezekkel a szar lapokkal.
Ezt a mondatot meg egy nyelvtan tanar sem pontosan ertene. Minden lepesnel az erveimet az adott sorban feltuntettem. Talan a legnagyobb "rizikot" akkor vallaltam, mikor megadtam preflop az 0.80 centet, ugy hogy meg mogottem is volt valaki (ezert a "Szerencses Hal Naploja" a cim, es nem a "Kegyetlen Capa Ertekezesei").
az ilyeneken akkorát tudok nevetni egy "ostoba, slowplayyellél csak, nesze, itt a bünti" kíséretében :D :D van, hogy chatben is kifejtem a véleményem :D :D :D
Mostanában különösen genya vagyok. INeedUrChipsFish nicknévvel, ha nagyobb potot viszek, ill. ha mákolok, csak ennyit írni: ty, fishy :)
az ilyeneken akkorát tudok nevetni egy "ostoba, slowplayyellél csak, nesze, itt a bünti" kíséretében :D :D van, hogy chatben is kifejtem a véleményem :D :D :D
Mostanában különösen genya vagyok. INeedUrChipsFish nicknévvel, ha nagyobb potot viszek, ill. ha mákolok, csak ennyit írni: ty, fishy :)
zehy, mindenben egyetértek veled :)
A halakra vigyázni kell, etetni kell, meg gondozni, különben vagy elúsznak, vagy kipusztulnak :)
"Ezt a mondatot meg egy nyelvtan tanar sem pontosan ertene. "
szerintem csak te nem érted :) itt épp igazat adtak neked :D
és ha már nyelvtan, helyesen ezt úgy írják, hogy: "Ezt a mondatot még egy nyelvtan tanár sem értené pontosan".
szerintem csak te nem érted :) itt épp igazat adtak neked :D
és ha már nyelvtan, helyesen ezt úgy írják, hogy: "Ezt a mondatot még egy nyelvtan tanár sem értené pontosan".
koszonom a javitast, Tanar Ur! :)