A10 két pár
Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.25 BB (6 handed) Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com (Format: FlopTurnRiver)
BB ($41.10)
UTG ($24)
MP ($5.70)
CO ($25.25)
Button ($24.80)
Hero ($24.05)
Preflop: Hero is SB with A, T.
4 folds, Hero raises to $0.85, BB calls $0.50.
Flop: ($1.60) 3, T, 7 (2 players)
Hero bets $1.2, BB raises to $2.75, Hero calls $1.55.
Turn: ($7.10) A (2 players)
Hero bets $5, BB raises to $10, [color=#CC3333]Hero ???
Na itt mit kellene csinálni?Mi lehet nála?Set?
En tolnam szerintem, jobb A lehet nala, de jobb ket par nem... Szet ellen meg van 4 outod... ;)
Teljesen mindegy mi van nála, ez all-in. Ha setje volt, akkor bad beat. Nekem nem lennének rossz érzéseim a partit követően, ha setbe futnék.
Push it. Top két pár, ha setje van így jártál. Egyetértek az előttem szólokkal.
Fold!
Visszaemelt a flopon, majd ennek ellenére belehívunk a turn-ön, amire megint visszaemel. Így csak jobb lappal játszhat, mint ami jelenleg nálunk van. Draw lappal sztem nem emelne újra ránk a turn-ön. Egy lapot tudok elképzelni, amit verünk, ez a T7s. De ezt sokszor már preflop dobja. Néha felezünk AT ellen. Ami sztem sokkal valószínűbb nála az egy terc.
Mivel olvastam a bejegyzésedet, gondolom ez az a két pár, amivel setet fizettél ki.
Nem hiszem, hogy el tudnám dobni, bár teljesen logikus, amit want2push írt.
Mivel olvastam a bejegyzésedet, gondolom ez az a két pár, amivel setet fizettél ki.
Nem hiszem, hogy el tudnám dobni, bár teljesen logikus, amit want2push írt.
Fold!
Visszaemelt a flopon, majd ennek ellenére belehívunk a turn-ön, amire megint visszaemel. Így csak jobb lappal játszhat, mint ami jelenleg nálunk van. Draw lappal sztem nem emelne újra ránk a turn-ön. Egy lapot tudok elképzelni, amit verünk, ez a T7s. De ezt sokszor már preflop dobja. Néha felezünk AT ellen. Ami sztem sokkal valószínűbb nála az egy terc.
Ezen lapokkal kibővítve a zónát szerintem nem olyan nagy hiba all-in menni.
Fáradt voltam este elnéztem, h a flopon is visszemelt, ebben az esetben inkább fold.
Viszont helyes-e emelni a turnön ilyen helyzetben?