AA - AKQ flushdraws floppon
Üdv!
Első ránézésre szerintem elég rosszul játszottam. Ellen: 263 hand alapján 21/17/4.6
KK/QQ/AK szinte soha nem lesz nála mert azokkal 3betelne
Mivel check/raisezelhet amit verek? AJs, ATs, esetleg az ugye backdoor FD-s AJ, AT illetve KQ. Persze nem fog ezekkel 100%-ban, de azért elég széles a range és végülis számos egyéb Ax húzó ott lehet valamenyni %-ban, és mivel még a JT/JTs ellen is igen sok EQ-m van, így végül kis Eqlabozás után csak arra jutottam, hogy hála a blokker-hatás hiányában, simán belehet ezt tenni. Vélemény?
Mi lenne ha nálunk lenne az As, így egy csomó húzóját blokkoljuk? Akkor is még okés lenne betenni szerintetek vagy szóbajöhet a call az imp odds miatt?
Preflop: Hero is CO with A A
2 folds, Hero raises to $0.30, 2 folds, BB calls $0.20
Flop: ($0.65) K A Q (2 players)
BB checks, Hero bets $0.50, BB raises to $1.50, Hero raises to $3.50, BB raises to $10.15, Hero calls $6.25 and is all-in
Oké ez, AQ, KQ, Asxs valszeg hasonlóan berakja itt, nem fog valszeg micro reg itt ezekkel raise foldolni.
Tény mondjuk h valóban agyon blokkoljuk és a KQ meg eléggé nem áll majd jól a mi 3bet range-ünk ellen, szal felmerülhet a call egy jobb ellenfél ellen, de NL10 sztem ez még itt oké.