Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > AA EP 4bet pot barrel vagy hagyjuk kibontakozni?

Flush67
2016. jan. 19. 15:15

AA EP 4bet pot barrel vagy hagyjuk kibontakozni?

Ellenfél ismeretlen.

Bár most jól sült el ez a megjátszás, mégis kiváncsi lennék arra, hogy nem jobb-e 3 utcára szépen, hagyományosan beosztani?

Mivel egy MP vs EP 3bet/call, ezért ismeretlenül 125BB deep-en nem hiszem, hogy nagyon tág range-dzset kellene feltételezni, főleg, hogy a stack-ek miatt kicsit nagyobbra szabtam a 4bet méretét.

Az a bajom ezzel a flop check-kel, hogy nagyon kevés blöff lehet nála, mivel blokkolok csomó mindent (AJ,AK). Javulás nélkül pedig simán kap két további utcát egy kis flop beszúrással.
Valamint a AQs,KQs,ATs,JJ simán checkbehindolhat.

No Limit Texas Hold'em Hand, $0.05/$0, tictacfan | BOOM! Hand Replayer

BelaKecske
Válasz Flush67 kommentjére
2016. jan. 19. 19:02

Ahogy ment a megjátszás, szerintem inkább QQ-t reppelsz mint AK-t.
Ismeretlen ellen, miután 4betet megadott itt folytatom a betet, mert ez vagy ilyen KK-QQ story lesz vagy AQ vagy totál random, de akkor meg csomó lyuksora meg 1pár+valami lehet nála.

Ha passzolunk, akkor a QJ, JJ meg AK szerűséget reppelünk és azt akarjuk, h blöfföljön AK-val riveren vagy értékhívjon AQ-val, ez esetben nyilván chech a játékunk mindig. Az, hogy itt csinált egy nagyon retek call-t, nem erősít meg engem abban, hogy ezt jól játszottad :)

chivasr911
2016. jan. 20. 1:35

nem hinném, hogy rossz itt check-el indítani, persze lehet ellenérveket is mondani, jó lenne tudni mennyire polarizáltan 3betel és mennyit callol, de összességében szerintem jó ez a megjátszás(AQ 6combo és nem 100% 3bet gondolom)

Flush67
Válasz BelaKecske kommentjére
2016. jan. 20. 11:06

Az, hogy itt csinált egy nagyon retek call-t, nem erősít meg engem abban, hogy ezt jól játszottad :)

Igen, ezért is tettem be ide :)
Meg azért, hogy tudatosítsam magamban, hogy figyeljek a cbet frekvenciáimra!

szroli
2016. jan. 20. 11:44

Minden esetre én végig hivtam volna.Nem szivesen engedem,hogy ingyen lapokat kapjanak ellenem.

Élő ügyfélszolgálat