-
Hi!
Én ilyenkor a 4-es pont szerint cselekszek mindig, és szerintem jól, de ki fogom próbálni a kanrich verzióját.
Ilyenkor vagy dobnak, vagy megadnak. Aztán checkelek turnön, és ő is, riveren is, és mutat 1 flopolt párt(itt 5-ös). De előfordul, hogy visszaemel a párjával. Ilyenkor persze nekem van tercem. :D Ha meg nincs tercem, és visszatol, akkor fold.
Hmm, ezek alapján turnön is beteszek 1 fél potot, ha pozícióm van rajta, nehogy már kiblöfföljön a riveren! (ilyen ez a TAA stílus :D )
De ez Everest NL10 FR, máshol biztos másképp megy a dolog.
Hi!
Én ilyenkor a 4-es pont szerint cselekszek mindig, és szerintem jól, de ki fogom próbálni a kanrich verzióját.
Ilyenkor vagy dobnak, vagy megadnak. Aztán checkelek turnön, és ő is, riveren is, és mutat 1 flopolt párt(itt 5-ös). De előfordul, hogy visszaemel a párjával. Ilyenkor persze nekem van tercem. :D Ha meg nincs tercem, és visszatol, akkor fold.
Hmm, ezek alapján turnön is beteszek 1 fél potot, ha pozícióm van rajta, nehogy már kiblöfföljön a riveren! (ilyen ez a TAA stílus :D )
De ez Everest, máshol biztos másképp megy a dolog.
Mi az a TAA stilus???
Ebben a partiban oop voltam :(
Az Everest kicsit mas teszta, ott tenyleg eleg sok a maniac. Ez a jatszma a PokerStarson ment, es en voltam a LAG. Itt amikor valaki nagy potot epit, az gyanus. Legtobbszor orulok, ha 10BB "profit" lejon egy osszecsapasbol. Mikor all-in mentunk, altalanban volt valamije (minimum TPTK) a komolyabb ellenfeleknek (szerencsere nekem nehany eset kivetelevel meg jobb kombom :))) )
Ász szet monoton flopon
Hand History Posting and Rakeback
Ezzel a partival nem boldogulok.
-Legvalószínűbbnek a flush draw-t tartom. De akkor adnom kellett volna. :@
-illetve a secound flush. Akkor fold.
-set, 2 pár ver még, de ezeket nem így játszaná sztem.
Sajnos HUD nélkül játszok, ezért utólag derült csak ki, hogy gambler a barátunk. Ez esetben méginkább call. Meg bele is fér az AA teljsítményébe egy esetleges bukó. Persze jöhet a full és a póker is.
A fene! Kész flush ellen is van flopon 35%-om még. Áhh, úgy néz ki, hogy ez a bukószéria hatása. Adni kellett volna. :(
Sajnos HUD nélkül játszok, ezért utólag derült csak ki, hogy gambler a barátunk. Ez esetben méginkább call. Meg bele is fér az AA teljsítményébe egy esetleges bukó. Persze jöhet a full és a póker is.
A fene! Kész flush ellen is van flopon 35%-om még. Áhh, úgy néz ki, hogy ez a bukószéria hatása. Adni kellett volna. :(
miért játszol hud nélkül? nl10en ez sztem call az átlagos ellenfél hülyeségi faktorát figyelembe véve legalábbis mindenképp :D