LifeNitz
Válasz Tir-X kommentjére
2014. márc. 30. 22:18

BelaKecske + 1, stove megmondja, de lehet, hogy jó egy gaybet/fold.

elso gondolatom nekem is gaybet/fold volt,

valoszinuleg vagy kicsiber/f vagy c/foldot jatszanek. inkabb az utobbi. tipikus atrugom a monitort river :D

hateAllMss
Válasz hateAllMss kommentjére
2014. márc. 31. 1:32

Köszi a válaszokat!

Szoktam alkalmazni én is a river gaybetet. Viszont vigyázni kell, mert vannak aki harapnak rá, hiába passzívak. :D
Itt passzoltam és kaptam egy potbetet.

River AggFreq 24

Ez alapján is mehet a valuebet. Pedig azért próbáltam mértékletes lenni turn-ön és riveren is volt fold range-e. :D

thomyca
Válasz hateAllMss kommentjére
2014. márc. 31. 8:31

Köszi a válaszokat!

Szoktam alkalmazni én is a river gaybetet. Viszont vigyázni kell, mert vannak aki harapnak rá, hiába passzívak. :D
Itt passzoltam és kaptam egy potbetet.

River AggFreq 24

Ez alapján is mehet a valuebet. Pedig azért próbáltam mértékletes lenni turn-ön és riveren is volt fold range-e. :D

"...gaybetet. Viszont vigyázni kell, mert vannak aki harapnak rá,"
Igen, éppen ezért halaknál sokszor én is tartózkodom csúnya boardon a kis hívástól. Ezért is inkább ch/fold-ot választanék.

Példa: tegnap legjobb sorral emeltem kicsit riveren egy flösveszélyes és párosodott boardon. Kaptam is all in-t a közepesen agro haltól... (J5 blöff volt nála). Szóval vigyázni kell...

KisMuck
Válasz Tir-X kommentjére
2014. márc. 31. 12:06

$14.13 a pot, és $22.67 a maradék effektív stack.
Már hogyne lenne tér a bet/foldra.

Igaz, benéztem. B/f 8. Gaybet balfasszság. Csak akkor jó, ha van infod és tutira lecallozod, ha pushol. Ezen a boardon meg nem szeretnél gondolkozni, szerintem.

Élő ügyfélszolgálat