AA rossz megjátszása? NL25 6max
PokerStars No-Limit Hold'em, $0.25 BB (6 handed)
SB ($20.65)
BB ($22.75)
Hero ($25)
MP ($17.35)
CO ($23.30)
Button ($6.70)
Preflop: Hero is UTG with A, A.
Hero raises to $1, 1 fold, CO calls $1, 1 fold, SB calls $0.90, BB calls $0.75.
Flop: ($4) 4, 7, 9 (4 players)
SB checks, BB checks, Hero bets $3, CO calls $3, SB folds, BB folds.
Turn: ($10) K (2 players)
Hero bets $21 (All-In), CO calls $19.30 (All-In).
River: ($48.60) 5 (2 players, 2 all-in)
Final Pot: $48.60
Results in white below:
Hero has Ac Ah (one pair, aces).
CO has 4h 4c (three of a kind, fours).
Outcome: CO wins $48.60. Hero wins $1.70.
CO nem olvasta a Harrington-Robertie: Hold'em versenystrategia azon fejezetet, ahol azt ecsetelgetik, hogy alacsony parral kozeprol egy emelest hosszu tavon nem eri meg megadni...
Miutan floppon megjott a 4, igy verve voltal.
Szerintem, ha a turnon nem all-in hivsz, es o visszaemel, akkor is azt hihetned, hogy a K segitett neki feljavulni K parra.
CO nem olvasta a Harrington-Robertie: Hold'em versenystrategia azon fejezetet, ahol azt ecsetelgetik, hogy alacsony parral kozeprol egy emelest hosszu tavon nem eri meg megadni...
Miutan floppon megjott a 4, igy verve voltal.
Szerintem, ha a turnon nem all-in hivsz, es o visszaemel, akkor is azt hihetned, hogy a K segitett neki feljavulni K parra.
Hiba volt akkor a turn all-in?
Osztom a véleményt
Csak a legnagyobb idióta ellen toltam volna all-in a turn-ön, semmilyen más esetben. Miért jó 10-es potra 20-at rátolni? Semmivel nem adhatja meg, csak settel.
Szerintem bet 3/4-4/5 pot
A srác prflop megadása korrekt volt (figyelj, ez cashgame nem verseny). Pozíciója volt fölötted, és végigszámolta az implied odsot. 8-1 hoz volt a setre javulás ellen, és 1 dollárt kellet adnia a teljes stack-ért (25-1) hiszen ezen a limiten korrektül feltételezte, hogy egy settel lenyeri mindened. A flopp meg remekül biztonságos volt néki, mert max 9-es pár verte.
Magas párral én is kerültem már bajba, főleg deep stacken, mert ha akkorát emelsz, hogy nem adsz implied odszot (mondjuk 4 dollárt) azt csak komplet idióta adja, szóval loptál vakot....
Az, hogy én mit léptem volna, az teljes mértékben ellenfélfüggő.
Ha el tudom képzelni róla, hogy sorhúzója van (mert eleve indul ilyen lapokra egy preflop reraise-elt kasszánál), akkor bet pot.
Ha olyan srác, akinél ilyen helyzetben csak alacsony kézbepárt, esetleg overpárt tudok elképzelni, akkor check-call. A riveren meg döntök, attól függően, hogy mekkorát emelt. Pozíció nélkül megfogadtam, hogy nem játszom túl az egyszerű overpárokat, mert nagyon sokat vesztettem velük ilyen helyzetben.