Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > AJ - AAxxx boardon riverdonk fish ellen

tikka_masala
2014. jún. 22. 16:21

AJ - AAxxx boardon riverdonk fish ellen

Üdv!

Ellenfél 200 hand alatt 73/8/3.9, emelgettem már rá rendesen
Turn és river agg% 44- 44 (river agg 52 hand alapján)
140bb eff stack.

Preflop: Hero is CO with JImage AImage
2 folds, Hero raises to $0.30, BTN folds, SB calls $0.25, BB folds

Flop: ($0.70) 6Image AImage TImage (2 players)
SB checks, Hero bets $0.50, SB calls $0.50

Turn: ($1.70) AImage (2 players)
SB checks, Hero bets $1.20, SB calls $1.20

River: ($4.10) 2Image (2 players)
SB bets $4.10, Hero calls $4.10

Első gondolatom az volt, hogy ezek a fishek a legtöbb Ax-szel így játszanának, nehogy mögéjük csekkeljék. Legalábbis rengeteg ehhez hasonló szitut láttam már. Ha kiveszem AK/AA-t a rangeből (mert azzal 3betelne) és belerakom az összes Ax+66+TT-zet akkor 96 kombinációt verek, 76 ver engem.

De így utólag egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy a bénább Ax-szel is ezt csinálná, annak ellenére, hogy viszonylag aggro turn/riveren. Dobni kell? (reg ellen turnön valszeg csekkelném hogy blöfföljön/rosszabbakat is lőjje, de ellene nem gondoltam szükségesnek a lassítást, mert abban biztos voltam hogy egy rakat gyengébbel fog callozni)

BelaKecske
Válasz tikka_masala kommentjére
2014. jún. 22. 16:35

Nyilván kicsi a minta hozzá, de azért viszonylag agró lesz valószínűleg postflop, besült néhány draw is, illetve valóban játszhat így gyengébb ászokkal is, szal ezek miatt nem lehet itt dobni szerintem, fish függő hogy mennyire lesz ez plusszos, de valszeg azért nem nagyon.

Turn bet oké, lehetne valamivel nagyobb, de reg ellen is inkább bet turn, bet river lenne a jó, mert preflop valszeg fognak megadogatni Ax-ekkel, a te preflop range-ed nagyon gyenge és a turn ászon valszeg nem fognak dobni tizest, esetleg más párt sem, oop viszont nem fog lap nélkül sokat floatolni szerintem floppon, olyan játékosok ellen merülhet fel a passz turn, akik nagyon keveset dobnak floppon és nagyon sokat turn-ön.

balu999
2014. jún. 22. 17:16

AA-t ne tegyél azért a kezébe. Habár ha 2 egyforma Q lehet a a WSOP-n :)

tikka_masala
2014. jún. 22. 21:13

Ooops....van benne valami!:rolleyes:

BelaKecske köszi szépen megint a király választ!:)

Exec
Válasz balu999 kommentjére
2014. jún. 23. 15:47

AA-t ne tegyél azért a kezébe. Habár ha 2 egyforma Q lehet a a WSOP-n :)

volt ilyen? hol lehet megnézni? :rolleyes:

Élő ügyfélszolgálat