Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > AJ mennyire hibás megjátszás,illetve fold or push?

peterpanic
Válasz 1000dollarchain kommentjére
2008. máj. 14. 22:06

AJo nálam fold általában standard emelésre, dominált lap, nagy potot az életben nem nyersz vele, még fish ellen sem...
szóval én arra szavazok.
flopon ez viszont pláne fold reraisere, talán az asztal fishe ellen még allin lehet vinni, de csak ha tudod róla, hogy tönkremegy QJ, KJ-vel, mert a rangéből kb. ez a két kéz összesen amit versz...

CrisRoniii7
Válasz peterpanic kommentjére
2008. máj. 15. 7:37

Köszönöm a válaszokat,tudom,h hibáztam már PF ezért is volt az a cím,h mennyire hibás a megjátszás?És a legjobb,h a PF hibát tetőztem egy hatalmas postflop hibával,úgyanis rátoltam ez enemyre a stackem...Pedig egyértelmű,h egy ilyen akció sorozat után nem verek semmit a rangeből...

Itt a vége: ( végülis happy end volt,de borzasztóan szégyeltem magam a hand után,nyomtam is a chatbe egy sorryt...Ezen a handen bukott ki,h nem kellett volna olyan korán kellnem,h játszak,mert így késő délután már nagyon dekoncentrált és fáradt voltam...)
Flop (2.25) Jc 9c 4s
Hero bets 1$, CO raises to 3$, Hero raises to 8$ All-in, CO calls 6.

Turn (20.25) Ks

River (20.25) Jh

CO shows Qd Qs
Hero shows Ac Js

Hero wins 20.25 with Three of a kind, Jacks

Agostini
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2008. máj. 15. 8:02

Köszönöm a válaszokat,tudom,h hibáztam már PF ezért is volt az a cím,h mennyire hibás a megjátszás?És a legjobb,h a PF hibát tetőztem egy hatalmas postflop hibával,úgyanis rátoltam ez enemyre a stackem...Pedig egyértelmű,h egy ilyen akció sorozat után nem verek semmit a rangeből...

Itt a vége: ( végülis happy end volt,de borzasztóan szégyeltem magam a hand után,nyomtam is a chatbe egy sorryt...Ezen a handen bukott ki,h nem kellett volna olyan korán kellnem,h játszak,mert így késő délután már nagyon dekoncentrált és fáradt voltam...)
Flop (2.25) Jc 9c 4s
Hero bets 1$, CO raises to 3$, Hero raises to 8$ All-in, CO calls 6.

Turn (20.25) Ks

River (20.25) Jh

CO shows Qd Qs
Hero shows Ac Js

Hero wins 20.25 with Three of a kind, Jacks

uhhhh :rolleyes:

CrisRoniii7
Válasz Agostini kommentjére
2008. máj. 15. 8:50

uhhhh :rolleyes:

Hát igen...mi is mákolhatuk:);)

Élő ügyfélszolgálat