AJ OOP vs 2 fish
£0.02/£0.04 No Limit Holdem
iPoker6 Players
Hand Conversion Powered by WeakTight Poker Hand History Converter
Stacks:
Sziasztok! Brownstar19 34/12-es TTInst0ck 57/16-os játékos.
Flop gondolom easy value, turnon már nem akartam növelni a kasszát pláne OOP. Mi lett volna a lépés ha Brownstar19 betel és TTInst0ck callol? Köszi.
UTG ARTLUCK7 (£4.21) 105bb
UTG+1 Brownstar19 (£2.87) 72bb
CO niffertitte (£5.06) 127bb
BTN TTInst0ck (£6.90) 173bb
SB Hero (£4.73) 118bb
BB 1stNutzz (£3.67) 92bb
Pre-Flop: (0.12, 6 players) Hero is SB :js: :ad:
1 fold, Brownstar19 calls £0.04, 1 fold, TTInst0ck calls £0.04, Hero raises to £0.24, 1 fold, Brownstar19 calls £0.20, TTInst0ck calls £0.20
Flop: :kc: :4d: :as: (£0.80, 3 players)
Hero bets £0.56, Brownstar19 calls £0.56, TTInst0ck calls £0.56
Turn: :5c: (£2.48, 3)
Hero checks, Brownstar19 bets £1.25, TTInst0ck folds, Hero raises to £2.50, Brownstar19 goes all-in £0.81
River: :4h: (£7.04, 2), 1 all-in
Final Pot: £7.04
Brownstar19 shows
:9d: :kh:
Hero shows
:js: :ad:
Hero wins £6.62 (net +£3.32)
Brownstar19 lost £2.86
TTInst0ck lost £0.80
Nem vagyok holdem cash playa,de nekem ez az egész borzasztónaknak tűnik,szinte minden utcán!
A kérdésedre válaszolva:Fold! De én még megkérdőjelezem a turn callt így is,nemhogy a raiset...
Flopot nem betelnéd? AJo pre nálam határeset, általában jönnek 2-en, OOP nem a legjobb. Amúgy én ugyanígy játszottam volna, ha nagyobb a stackje, akkor check-call, így én is behívom a maradékot sztem. (De én meg nem vagyok jó játékos :D)
Akkor majd kecske meg a dino elmondják a tutit!!
flop bet 0,7 usd, a 2 fish calling range-e nem nagyon fog a gyengébb irányba tolódni a kisebb size miatt, az ászok és királyok nem fognak dobni, a JT meg QJ sem, a 55 meg a 88 pedig valszeg úgyis foldon lesz a 2 overlap miatt a kisebb size-ra is.
A turn akkor is, így is bet, az egyik ellenfélnek pot alatti stackje van, kialakult egy fd is, nem latom értelmét a checkraise-nek, nem tud nagyon blöffbefordítani semmit, nem is hiszem h fog, ha meg királlyal bet calloz akkor a push-t is megadja majd, ez max arra jó, hogy ingyen lapot kapjon 2 ember, amit annyira nem akarunk.
Ha már valamiért passzoltál, a kérdésedre h bet és call esetén mi a teendő azt mondom, h akkor is raise, mindkét ellenfélnél range-e előtt leszel.
flop bet 0,7 usd, a 2 fish calling range-e nem nagyon fog a gyengébb irányba tolódni a kisebb size miatt, az ászok és királyok nem fognak dobni, a JT meg QJ sem, a 55 meg a 88 pedig valszeg úgyis foldon lesz a 2 overlap miatt a kisebb size-ra is.
A turn akkor is, így is bet, az egyik ellenfélnek pot alatti stackje van, kialakult egy fd is, nem latom értelmét a checkraise-nek, nem tud nagyon blöffbefordítani semmit, nem is hiszem h fog, ha meg királlyal bet calloz akkor a push-t is megadja majd, ez max arra jó, hogy ingyen lapot kapjon 2 ember, amit annyira nem akarunk.
Ha már valamiért passzoltál, a kérdésedre h bet és call esetén mi a teendő azt mondom, h akkor is raise, mindkét ellenfélnél range-e előtt leszel.
Csiga próbálna handet elemezni, laal. Annyit se konyítasz a pókerhez, mint a dartshoz, szerintem nem kéne erőltetned, ha csak nem szeretsz bohócot csinálni magadból, márpedig ez kiderült, hogy szeretsz.