AJs: turnön sor, NL10, hogyan tovább?
Seat 1: easyas ($4.50)
Seat 2: kloppie ($13.57)
Seat 3: jcnondedeu ($24.07) 28%/15/1.2 103 hand
Seat 6: Deakfalvi ($12.91)
jcnondedeu posts the small blind of $0.05
Deakfalvi posts the big blind of $0.10
The button is in seat #2
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Deakfalvi[As Js]
easyas folds
kloppie calls $0.10
jcnondedeu raises to $0.40
Deakfalvi calls $0.30
kloppie calls $0.30
*** FLOP *** [7d Td 8h]
jcnondedeu bets $1.00
Deakfalvi calls $1.00 (jó ez talán hiba:\ de 1értelmű c-bet volt, nem éreztem jobbnak
kloppie folds
*** TURN *** [7d Td 8h] [9c]
jcnondedeu bets $2.35
Deakfalvi ?
én megadnám, és riveren is szintén csak call, esetleg passzolásnál egy kisebb value bet, , amit még megadna kétpár vagy hasonló gyengébb kéz is.
visszaemelni szerintem nincs értelme, rosszabb kezeket eldobná, jobbal pedig továbbjönne...
jól gondolom?
ilyenkor megéri free cardot adni? ha emelés akkor mekkorát? 7-8$ig? mi lehet a range?
Sztem a flopon a megadás nem hiba. Vagy legalábbis kb ennyit én is adok egy lyukas sornak, bár jobban szeretem, ha azzal a lyukkal nut sorom van ;)
Továbbiakban én is csak callolnám. Bár megszoktam ijedni, hogy lehet flushre huz, s mi van, ha bejön..... s van hogy egy embereset visszaemelek, s akkor nincs mese, vagy bedobja, vagy valamelyikünk beülője veszik....
Reraise fél pot minimum. Jelenleg csak J Q ver, és miért épp az lenne. Adhatja ezen a limiten simán TP-vel is. A lyukas sorral való megadás csakis az implied odsz miatt lehet korrekt, ahhoz meg az kell, hogy sokat nyerj utána.
Ha most megadod és lejön egy flush mit csinálsz?
A 2nd barrell és a nut sor között bármije lehet 15% PFR-zel, de ez beülő alatt nemigen derül ki, ha most emelsz. Javulni is tud a két párokkal, setekkel, színhúzóval, Q-s lapokkal, KJ-val. Itt csak call, aztán a riveren semleges lap után bet/call, egyébként check/call.
Szerintem... :)
Az a bajom, hogy ha csak megadod akkor kb nyolc dollárod lesz egy nyolc dolláros pot mellet. Ha allin hív a rivernél és bepárosodott a board, vagy lent van egy flush mit csinálsz?
Ha most emelsz, akkor ha két párja vagy húzólapja van még megadhatja, a rivernél már nem fogja.
Ha nut sor IJ.
Végül szerintem jól döntöttem:\ ezvan
*** TURN *** [7d Td 8h] [9c]
jcnondedeu bets $2.35
Deakfalvi raises to $8.00
jcnondedeu calls $5.65
*** RIVER *** [7d Td 8h 9c] [Ac]
jcnondedeu bets $3.55
Deakfalvi calls $3.51 and is all-in
Uncalled bet of $0.04 returned to jcnondedeu
*** SHOW DOWN ***
jcnondedeu shows [Jc Qc]
Deakfalvi shows [As Js]
*** SUMMARY ***
Board: [7d Td 8h 9c Ac]
jcnondedeu collects $24.91
te aztmondod, védened kell a lapodat, mert meglehetősen sérülékeny, és ez igaz is, de túl kicsi még ahhoz a pot, hogy az egész stackedet érdemes legyen rá betenni... (ráadásu 130BB az effektiv stack)
kis potot akarunk a parti végére, hiszen nincsen valami verhetetlen kezünk, pont ilyenkor kell alkamazni a pot kontrollt, pozicioban, szerintem.
a másiknál viszont neked volt igazad, tényleg:), de itt kitartok a c/c-nél.)
te aztmondod, védened kell a lapodat, mert meglehetősen sérülékeny, és ez igaz is, de túl kicsi még ahhoz a pot, hogy az egész stackedet érdemes legyen rá betenni... (ráadásu 130BB az effektiv stack)
kis potot akarunk a parti végére, hiszen nincsen valami verhetetlen kezünk, pont ilyenkor kell alkamazni a pot kontrollt, pozicioban, szerintem.