AK river döntés 4b potban
SB: $18.14 (90.7 bb)
Hero (BB): $31.86 (159.3 bb)
MP: $14.40 (72 bb)
CO: $26.84 (134.2 bb)
BTN: $21.83 (109.2 bb)
Preflop: Hero is BB with K A
MP folds, CO raises to $0.50, BTN raises to $1.80, SB folds, Hero raises to $4.90, CO folds, BTN calls $3.10
Flop: ($10.40) 8 8 2 (2 players)
Hero bets $2.40, BTN calls $2.40
Turn: ($15.20) 5 (2 players)
Hero checks, BTN bets $3.80, Hero calls $3.80
River: ($22.80) A (2 players)
Hero?!
enemy: 21/16/7, 350 hand, wwfs:54(69), w$sd:56(25), afq:44,47,34
riveren miben lesz a több value ha betolom mert nem akarom h gyengébb Ax, QQ-99 mögém passzoljon vagy ha hagyom h 1-2 blöfföt befejezzen?
nem gondolom hogy itt gyakran lecalloz gyengébb ha betolom mert annak néz ki a line-om ami :D viszont blöffökre sem nagyon számítok.
tudom nem ezen a spot-on fogok meggazdagodni de érdekel ki mit mond a szitura!
ez engem is érdekel, én betolnám sztem nem várnék sok blöfföt
turn bet?
Ezek milyen size-ok post? Miért nem betelsz egy hajszállal nagyobbat floppon és tolod be turnön? Na, persze nem ezen a turn-ön... Mindennek **** jó odds-ot adsz és a range-e annyira PP heavy, mint az állat. Mit ad 4bet-re ilyen spotban? AJs+, AQo, 99(88)+? AK beteszi pre és valszeg QQ+ is. A range-e fele legalább midpair+, amit ilyen size-ra soha nem fog dobni. Mindenesetre, ha már így játszottad és elértél a riverre be kell tenni, hogy több legyen zsemlére, párizsira, tűzifára, pokrócra, gyógyszerre, miegymásra.
Ezek milyen size-ok post? Miért nem betelsz egy hajszállal nagyobbat floppon és tolod be turnön? Na, persze nem ezen a turn-ön... Mindennek **** jó odds-ot adsz és a range-e annyira PP heavy, mint az állat. Mit ad 4bet-re ilyen spotban? AJs+, AQo, 99(88)+? AK beteszi pre és valszeg QQ+ is. A range-e fele legalább midpair+, amit ilyen size-ra soha nem fog dobni. Mindenesetre, ha már így játszottad és elértél a riverre be kell tenni, hogy több legyen zsemlére, párizsira, tűzifára, pokrócra, gyógyszerre, miegymásra.
4bet potokban reg vs. reg inkább 2 utcázunk: cbet vagy delayed cb 1/3, köv. utca shove.
nem gondolom hogy itt gyakran lecalloz gyengébb ha betolom mert annak néz ki a line-om amiHa annyira annak néz ki, ami, pont lesz blöffünk is reg vs. reg és pont lesz call range is reg vs. reg, amit néhány AXs kombó tesz ki (AcJc, AcTc, A4s), amivel így ideáig eljut, esetenként 99-JJ. Bluff kombója alig lesz szerintem regnek, eleve ~100bb eff már nagyon szűk a vs. c4bet call range micro-n, ugyan flopon ezzel a mérettel "sok" runner FD-je maradt, nem hiszem hogy ezekkel gyakran betelnie kéne turn-ön, sem a total air-ekkel, sem a két overes FD-kkel, x-shove-ra dobnia kéne....
76s ha akad nála, nem hiszem hogy jó bluff kombó hogy riveren betolja vs. missed bet, csak jobb betelne (98s, 87s, 88, slow-olt AhAc. QQ egyébként pre shove normál regnél.
Sztem AK és QQ is elég gyakran fog callolni 4betet IPEbben a felállásban szerintem meg nem.
88 99 sztem a legtöbben csak CCzik 25ön és nem 3betelnek.Jócskán lehet, és teszik is regek BU vs CO value 3b-be, pláne fish-ek ellen.
Miért nem betelsz egy hajszállal nagyobbat floppon és tolod be turnön?
A range-e fele legalább midpair+, amit ilyen size-ra soha nem fog dobni.
4bet potokban reg vs. reg inkább 2 utcázunk: cbet vagy delayed cb 1/3, köv. utca shove.
Ha annyira annak néz ki, ami, pont lesz blöffünk és reg vs. reg és pont lesz call range is reg vs. reg, amit néhány AXs kombó tesz ki (AcJc, AcTc, A4s), amivel így ideáig eljut, esetenként 99-JJ.
én úgy gondolom (megfigyelésekre alapozva) hogy lesz náluk pre némi AK és QQ is. nyilván oop nem hinném de pozban cold4b ellen igen.