Zoli
2007. máj. 3. 16:42

AK-val a riveren

Sziasztok!

Kíváncsi vagyok a véleményetkre, hogyan játszanátok ezeket a partikat a riveren:

Az első:

Table Table 126406 (Real Money)
Seat 1 is the button
Total number of players : 6
Seat 1: whappa ( $64.13 USD )
Seat 6: zolitailor ( $34.34 USD )
Seat 4: Kiton01 ( $23.08 USD )
Seat 5: DADE_1 ( $15.10 USD )
Seat 2: drpokerpat ( $14.65 USD )
Seat 3: johnnybean69 ( $5.95 USD )
drpokerpat posts small blind [$0.10 USD].
johnnybean69 posts big blind [$0.25 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to zolitailor [ Kh As ]
Kiton01 folds.
DADE_1 folds.
zolitailor raises [$1 USD]
whappa calls [$1 USD]
drpokerpat folds.
johnnybean69 folds.
** Dealing Flop ** [ 2d, Ks, 6s ]
zolitailor checks.
whappa bets [$1.75 USD]
zolitailor calls [$1.75 USD]
** Dealing Turn ** [ 3s ]
zolitailor checks.
whappa bets [$4.75 USD]
zolitailor calls [$4.75 USD]
** Dealing River ** [ Th ]
zolitailor checks.
whappa bets [$7.75 USD]

A második:

***** Hand History for Game 5933546886 *****
$25 USD NL Texas Hold'em - Thursday, May 03, 08:57:02 ET 2007
Table Table 127866 (Real Money)
Seat 4 is the button
Total number of players : 6
Seat 4: Fozzyman123 ( $31.15 USD )
Seat 2: zolitailor ( $31.70 USD )
Seat 6: Raiden268 ( $20.15 USD )
Seat 5: wowls ( $14.90 USD )
Seat 3: Gladi2222 ( $24.55 USD )
Seat 1: MantisMoon ( $19.85 USD )
wowls posts small blind [$0.10 USD].
Raiden268 posts big blind [$0.25 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to zolitailor [ Ac Kh ]
zolitailor raises [$0.75 USD]
Gladi2222 folds.
Fozzyman123 calls [$0.75 USD]
wowls folds.
Raiden268 folds.
** Dealing Flop ** [ Kc, 4s, 6s ]
zolitailor bets [$1.25 USD]
Fozzyman123 raises [$2.50 USD]
zolitailor calls [$1.25 USD]
** Dealing Turn ** [ 7c ]
zolitailor checks.
Fozzyman123 bets [$3 USD]
zolitailor calls [$3 USD]
** Dealing River ** [ 3d ]
zolitailor checks.
Fozzyman123 bets [$3.50 USD]

Azt hiszem mind a kettőt elszúrtam.

Köszi a válaszokat!!!

Üdv: Z

Zoli
Válasz Zoli kommentjére
2007. máj. 3. 16:46

Még annyit, hogy whappa számai: 28/9/2 (VPIP,PFR,TA) nem tűnt rossz játékosnak. fozzyman: 37/4/0,8

want2push
Válasz Zoli kommentjére
2007. máj. 3. 16:54

Az elsőben dobom a riveren, míg a másodikban megadom. Utóbbiban nagyon keveset kellett már berakni.

Utólagos javítás:
Most láttom, hogy az első partiban elpasszoltad a flopot. Így nézve már megadnám a rivert, főként hogy a pikk ász is nálad van.

Skiboy
Válasz want2push kommentjére
2007. máj. 3. 17:40

Első leosztás:
Nem értem, hogy a preflop emelés után miért passzoltad el ezt a flopot. És az ellenfél emelésére miért nem emeltél vissza? Ha már így ment a parti a riverig, ott valószínű eldobom.

Második:
Call. Alig emelt, és több lapot is megverek. Ha csak 3-ból egyszer nyerem ezeket, már megérte.

Zoli
Válasz Skiboy kommentjére
2007. máj. 3. 19:01

Skiboy: Nem értem, hogy a preflop emelés után miért passzoltad el ezt a flopot. És az ellenfél emelésére miért nem emeltél vissza? Ha már így ment a parti a riverig, ott valószínű eldobom.

A flopnál azt gondoltam előnyben vagyok, ráérek visszaemelni turn-nél. A turn-nél lejött a flush draw-m check, azon az alapon, hogy még erősödhet a lapom. A river teljesen gáz: visszaemeltem all-in azon az alapon, hogy hátha eldobja a flush veszély miatt. Nem dobta el. A vicc az, hogy a végén 34 off című lapot mutatott...

Skiboy: Call. Alig emelt, és több lapot is megverek. Ha csak háromból egyszer nyerem ezeket, már megérte.

A második partiban csak megadtam, pedig úgy gondoltam semmije nincs. És tényleg nem volt semmije... Vissza kellett volna emelni.

Lehet hogy hülye kérdés de mennyire hagyatkoztok játék közben a "megérzésekre"? A hand historyk nem adják vissza a játék minden elemét, csak a számszerűsíthető dolgokat. Szóval a fenti két játékkal az a bajom, hogy valahol mind a két esetben "éreztem" a végeredményt, de mégsem ennek megfelelően játszottam.

Még hülyébb kérdés: Lehet-e ezt a játékot úgy játszani, hogy a saját lapunkat nem is nézzük meg, csak az ellenfél számait, meg a board alakulását? Ma két óra játék alatt 42 db preflop emelésemre 25-ször dobtak flop előtt, a továbbiakban 15 db c.bet-re 12 szer dobtak a flopnál, és csak 3 db-ra érkezett call.

want2push
Válasz Zoli kommentjére
2007. máj. 3. 19:47

Mivel az első partiban elpasszoltad a flopot, így már megadnám a rivert, főként hogy a pikk ász is nálad van. Azonban a flopot nem passzolom el.

Skiboy
Válasz Zoli kommentjére
2007. máj. 4. 4:15

A river teljesen gáz: visszaemeltem all-in azon az alapon, hogy hátha eldobja a flush veszély miatt. Nem dobta el. A vicc az, hogy a végén 34 off című lapot mutatott...
Ez elég rossz húzás volt. Még egy call esetleg belefér, hátha csak azért emelget mert passzív voltál és elég a top pár. De az all-in a riveren ilyen ellenfelek ellen öngyilkos.

A második partiban csak megadtam, pedig úgy gondoltam semmije nincs. És tényleg nem volt semmije... Vissza kellett volna emelni.

Ugyan miért kellett volna vissza emelni? Minden rosszabb lapot eldob, minden jobbal megadja...

Lehet hogy hülye kérdés de mennyire hagyatkoztok játék közben a "megérzésekre"? A hand historyk nem adják vissza a játék minden elemét, csak a számszerűsíthető dolgokat.
Nagyon is. Persze nem azt kell megérezni, hogy milyen lap jön a riverre.:)
Sokkal inkább hogy milye lehet a másiknak.

Még hülyébb kérdés: Lehet-e ezt a játékot úgy játszani, hogy a saját lapunkat nem is nézzük meg, csak az ellenfél számait, meg a board alakulását? Ma két óra játék alatt 42 db preflop emelésemre 25-ször dobtak flop előtt, a továbbiakban 15 db c.bet-re 12 szer dobtak a flopnál, és csak 3 db-ra érkezett call.

Azért a lapot se árt tudni. :)
Amúgy melyik ez a terem, ahol ennyire passzívak az ellenfelek?

Zoli
Válasz Skiboy kommentjére
2007. máj. 4. 9:50

Partypoker 25 NL 6 max.

Élő ügyfélszolgálat