AK-val a riveren
Sziasztok!
Kíváncsi vagyok a véleményetkre, hogyan játszanátok ezeket a partikat a riveren:
Az első:
Table Table 126406 (Real Money)
Seat 1 is the button
Total number of players : 6
Seat 1: whappa ( $64.13 USD )
Seat 6: zolitailor ( $34.34 USD )
Seat 4: Kiton01 ( $23.08 USD )
Seat 5: DADE_1 ( $15.10 USD )
Seat 2: drpokerpat ( $14.65 USD )
Seat 3: johnnybean69 ( $5.95 USD )
drpokerpat posts small blind [$0.10 USD].
johnnybean69 posts big blind [$0.25 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to zolitailor [ Kh As ]
Kiton01 folds.
DADE_1 folds.
zolitailor raises [$1 USD]
whappa calls [$1 USD]
drpokerpat folds.
johnnybean69 folds.
** Dealing Flop ** [ 2d, Ks, 6s ]
zolitailor checks.
whappa bets [$1.75 USD]
zolitailor calls [$1.75 USD]
** Dealing Turn ** [ 3s ]
zolitailor checks.
whappa bets [$4.75 USD]
zolitailor calls [$4.75 USD]
** Dealing River ** [ Th ]
zolitailor checks.
whappa bets [$7.75 USD]
A második:
***** Hand History for Game 5933546886 *****
$25 USD NL Texas Hold'em - Thursday, May 03, 08:57:02 ET 2007
Table Table 127866 (Real Money)
Seat 4 is the button
Total number of players : 6
Seat 4: Fozzyman123 ( $31.15 USD )
Seat 2: zolitailor ( $31.70 USD )
Seat 6: Raiden268 ( $20.15 USD )
Seat 5: wowls ( $14.90 USD )
Seat 3: Gladi2222 ( $24.55 USD )
Seat 1: MantisMoon ( $19.85 USD )
wowls posts small blind [$0.10 USD].
Raiden268 posts big blind [$0.25 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to zolitailor [ Ac Kh ]
zolitailor raises [$0.75 USD]
Gladi2222 folds.
Fozzyman123 calls [$0.75 USD]
wowls folds.
Raiden268 folds.
** Dealing Flop ** [ Kc, 4s, 6s ]
zolitailor bets [$1.25 USD]
Fozzyman123 raises [$2.50 USD]
zolitailor calls [$1.25 USD]
** Dealing Turn ** [ 7c ]
zolitailor checks.
Fozzyman123 bets [$3 USD]
zolitailor calls [$3 USD]
** Dealing River ** [ 3d ]
zolitailor checks.
Fozzyman123 bets [$3.50 USD]
Azt hiszem mind a kettőt elszúrtam.
Köszi a válaszokat!!!
Üdv: Z
Még annyit, hogy whappa számai: 28/9/2 (VPIP,PFR,TA) nem tűnt rossz játékosnak. fozzyman: 37/4/0,8
Az elsőben dobom a riveren, míg a másodikban megadom. Utóbbiban nagyon keveset kellett már berakni.
Utólagos javítás:
Most láttom, hogy az első partiban elpasszoltad a flopot. Így nézve már megadnám a rivert, főként hogy a pikk ász is nálad van.
Első leosztás:
Nem értem, hogy a preflop emelés után miért passzoltad el ezt a flopot. És az ellenfél emelésére miért nem emeltél vissza? Ha már így ment a parti a riverig, ott valószínű eldobom.
Második:
Call. Alig emelt, és több lapot is megverek. Ha csak 3-ból egyszer nyerem ezeket, már megérte.
Skiboy: Nem értem, hogy a preflop emelés után miért passzoltad el ezt a flopot. És az ellenfél emelésére miért nem emeltél vissza? Ha már így ment a parti a riverig, ott valószínű eldobom.
A flopnál azt gondoltam előnyben vagyok, ráérek visszaemelni turn-nél. A turn-nél lejött a flush draw-m check, azon az alapon, hogy még erősödhet a lapom. A river teljesen gáz: visszaemeltem all-in azon az alapon, hogy hátha eldobja a flush veszély miatt. Nem dobta el. A vicc az, hogy a végén 34 off című lapot mutatott...
Skiboy: Call. Alig emelt, és több lapot is megverek. Ha csak háromból egyszer nyerem ezeket, már megérte.
A második partiban csak megadtam, pedig úgy gondoltam semmije nincs. És tényleg nem volt semmije... Vissza kellett volna emelni.
Lehet hogy hülye kérdés de mennyire hagyatkoztok játék közben a "megérzésekre"? A hand historyk nem adják vissza a játék minden elemét, csak a számszerűsíthető dolgokat. Szóval a fenti két játékkal az a bajom, hogy valahol mind a két esetben "éreztem" a végeredményt, de mégsem ennek megfelelően játszottam.
Még hülyébb kérdés: Lehet-e ezt a játékot úgy játszani, hogy a saját lapunkat nem is nézzük meg, csak az ellenfél számait, meg a board alakulását? Ma két óra játék alatt 42 db preflop emelésemre 25-ször dobtak flop előtt, a továbbiakban 15 db c.bet-re 12 szer dobtak a flopnál, és csak 3 db-ra érkezett call.
Mivel az első partiban elpasszoltad a flopot, így már megadnám a rivert, főként hogy a pikk ász is nálad van. Azonban a flopot nem passzolom el.
A river teljesen gáz: visszaemeltem all-in azon az alapon, hogy hátha eldobja a flush veszély miatt. Nem dobta el. A vicc az, hogy a végén 34 off című lapot mutatott...Ez elég rossz húzás volt. Még egy call esetleg belefér, hátha csak azért emelget mert passzív voltál és elég a top pár. De az all-in a riveren ilyen ellenfelek ellen öngyilkos.
Partypoker 25 NL 6 max.