Én még a limp/min reraisenél vagy csak a sima min raisenél is óvatos vagyok, általában set value-ra megyek rá, vagy valamilyen drawra. ha nem jön egyik se könnyen otthagyom neki a 7 BB-met.
Továbbra is tartom, h nl25-ön én ezt barom ellen nem dobnám.
nos igen. Én ezért nem szoktam belemenni ilyenbe. biztos lesz jobb alkalom, is hogy megverd. Hozzátartozik, hogy az ilyen aggroknak sokszor akkora mákjuk is van :) Viszont postflop már nem tudtam volna eldobni, hisz valami ilyesmi flopot vártál. Na jó, a TJQ-nak jobban örültél volna :)
Na de mi van ha ezt egy jó playa vagy akár egy átlag playa csinálja meg ellened??Akkor már eltudod dobni?
Én még a limp/min reraisenél vagy csak a sima min raisenél is óvatos vagyok, általában set value-ra megyek rá, vagy valamilyen drawra. ha nem jön egyik se könnyen otthagyom neki a 7 BB-met.
Hát én sem...Mint ahogy nem is tudtam eldobni...
Na de mi van ha ezt egy jó playa vagy akár egy átlag playa csinálja meg ellened??Akkor már eltudod dobni?
Flop után ezt egyszerűen nem lehet már eldobni. No way! Senki ellen!
Mindegy ki hív ott először, tehát még a c-bet-re is menni kell. Adott stackméreteknél a zónája ellen commited helyzetben vagyunk.
NL25 SH utg limp-réz még kicsit furcsa nekem, nem is láttam szinte eddig prémium lapot ilyenkor, ha lesz ilyen szitu ígérem felrakom és megbeszéljük. Tegnapi QQ-ra emlékszem, de az középről limpelt, bár a lényegen ez nem változtat, meg egy 88 rémlik a távolból...
Kicsit összeszedtem magam, elmondom hát mi van.
Ugye te azt mondod, h várható volt, h emelni fogsz, mivel LAG vagy, ezért limpelt. Na most én eddig azt láttam, hogy ahol pl. én játszottam, ott egyszerűen csak "megunták" SH-n az emelgetéseimet és elkezdtek 3betelni szutykokkal, nem csak utgből persze. Mivel itt a "megunták"-on van a hangsúly, nem várták meg a lapot hozzá, hanem azt hitték bármi megfelel a célra... lehet innen a rossz beidegződésem, h ilyeneket én nem nagyon dobálok ilyen arcok ellen, de ezért is mondtam, h azért nagyon ritkán vagyok pre allén AKo-val, a szitu és az addig látott játék dönti el (4es pockettal már inkább:D)
off: azt sosem felejtem el, mikor egy playa magából kikelve "üvöltött" a chatben 10-15 percen keresztül, h mivel és miért emelgetek állandóan, fejezzem már be!!! "we can't see the flop" :D:D:D
Jó én set value-ra,hogy menjek AK-val?:D:D