Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > AK-val limp-reraise ellen...:S

Littlemage
Válasz Littlemage kommentjére
2008. máj. 7. 12:10

Én még a limp/min reraisenél vagy csak a sima min raisenél is óvatos vagyok, általában set value-ra megyek rá, vagy valamilyen drawra. ha nem jön egyik se könnyen otthagyom neki a 7 BB-met.

CrisRoniii7
Válasz Zehy kommentjére
2008. máj. 7. 12:12

Továbbra is tartom, h nl25-ön én ezt barom ellen nem dobnám.

Hát én sem...Mint ahogy nem is tudtam eldobni...
Na de mi van ha ezt egy jó playa vagy akár egy átlag playa csinálja meg ellened??Akkor már eltudod dobni?

CrisRoniii7
2008. máj. 7. 12:15

nos igen. Én ezért nem szoktam belemenni ilyenbe. biztos lesz jobb alkalom, is hogy megverd. Hozzátartozik, hogy az ilyen aggroknak sokszor akkora mákjuk is van :) Viszont postflop már nem tudtam volna eldobni, hisz valami ilyesmi flopot vártál. Na jó, a TJQ-nak jobban örültél volna :)

Flopon esélytelen a fold:)
Ahogy mondod egy TJQ flop jobb lett volna,természetesen úgy ,h a turn/river ne hozzon K-t :)
Na de ne álmodozzunk...Megszopatott és kész ,nincs mese....

want2push
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2008. máj. 7. 12:16

Na de mi van ha ezt egy jó playa vagy akár egy átlag playa csinálja meg ellened??Akkor már eltudod dobni?

Flop után ezt egyszerűen nem lehet már eldobni. No way! Senki ellen!

Mindegy ki hív ott először, tehát még a c-bet-re is menni kell. Adott stackméreteknél a zónája ellen commited helyzetben vagyunk.

CrisRoniii7
2008. máj. 7. 12:17

Én még a limp/min reraisenél vagy csak a sima min raisenél is óvatos vagyok, általában set value-ra megyek rá, vagy valamilyen drawra. ha nem jön egyik se könnyen otthagyom neki a 7 BB-met.

Jó én set value-ra,hogy menjek AK-val?:D:D

Zehy
2008. máj. 7. 12:18

Hát én sem...Mint ahogy nem is tudtam eldobni...

NL25 SH utg limp-réz még kicsit furcsa nekem, nem is láttam szinte eddig prémium lapot ilyenkor, ha lesz ilyen szitu ígérem felrakom és megbeszéljük. Tegnapi QQ-ra emlékszem, de az középről limpelt, bár a lényegen ez nem változtat, meg egy 88 rémlik a távolból...

CrisRoniii7
Válasz want2push kommentjére
2008. máj. 7. 12:21

Flop után ezt egyszerűen nem lehet már eldobni. No way! Senki ellen!

Mindegy ki hív ott először, tehát még a c-bet-re is menni kell. Adott stackméreteknél a zónája ellen commited helyzetben vagyunk.

:)
Igen ezt tudom,mondtam is,h flopon ezt nem dobom el,főleg ilyen stack size-al!
Ebban a kérdésben a PF akcióra gondoltam:)Mert h érvelt itt pl Zehy,h ő nem dobja ezt el egy donkey ellen,és én meg kérdezem,h egy good player ellen,már dobná-e ezen a limiten

CrisRoniii7
Válasz Zehy kommentjére
2008. máj. 7. 12:23

NL25 SH utg limp-réz még kicsit furcsa nekem, nem is láttam szinte eddig prémium lapot ilyenkor, ha lesz ilyen szitu ígérem felrakom és megbeszéljük. Tegnapi QQ-ra emlékszem, de az középről limpelt, bár a lényegen ez nem változtat, meg egy 88 rémlik a távolból...

CG-n ellenem még nem limp-reraiseltek csak touron de ott pl move-int kaptam AK-val...:)

Zehy
2008. máj. 7. 12:30

Kicsit összeszedtem magam, elmondom hát mi van.
Ugye te azt mondod, h várható volt, h emelni fogsz, mivel LAG vagy, ezért limpelt. Na most én eddig azt láttam, hogy ahol pl. én játszottam, ott egyszerűen csak "megunták" SH-n az emelgetéseimet és elkezdtek 3betelni szutykokkal, nem csak utgből persze. Mivel itt a "megunták"-on van a hangsúly, nem várták meg a lapot hozzá, hanem azt hitték bármi megfelel a célra... lehet innen a rossz beidegződésem, h ilyeneket én nem nagyon dobálok ilyen arcok ellen, de ezért is mondtam, h azért nagyon ritkán vagyok pre allén AKo-val, a szitu és az addig látott játék dönti el (4es pockettal már inkább:D)

off: azt sosem felejtem el, mikor egy playa magából kikelve "üvöltött" a chatben 10-15 percen keresztül, h mivel és miért emelgetek állandóan, fejezzem már be!!! "we can't see the flop" :D:D:D

Littlemage
2008. máj. 7. 12:51

Jó én set value-ra,hogy menjek AK-val?:D:D

Hát nem erre gondoltam. De végülis már csak egy K kellett volna :))))

Élő ügyfélszolgálat