Akadémia CG PS-en
Felbuzdulva az FTP-s kezdeményezésen, tartsunk PS-en is egy ilyen sessiont:D Komoly lesz.
Eddigiek akik jelezték, hogy játszanak:
-Darklol
-Taki
-Colic
-Dodi
-kanrich
Felőlem mehet SH és FR is, igény szerint. Csak legyünk:)
Ha már van FTP-n és PS-n is lesz esetleg lehetne az Everesten is egy :):):)?
PS-en mehet tőlem, de akár Everesten is. Annyi kérésem lenne, h 8 körül kezdjük. A limit legyen minél kisebb, szvsz. NL10 megfelelő, a cél nem egymás kifisztása, hanem az, hogy játsszunk egy jót.
PS-en mehet tőlem, de akár Everesten is. Annyi kérésem lenne, h 8 körül kezdjük. A limit legyen minél kisebb, szvsz. NL10 megfelelő, a cél nem egymás kifisztása, hanem az, hogy játsszunk egy jót.
Everestre következő alakalommal én is mennék.
Még soha nem játszottam náluk és kíváncsi vagyok, hogy tényleg akkora fish göpping van mint az sokan mondják :p
Még soha nem játszottam náluk és kíváncsi vagyok, hogy tényleg akkora fish göpping van mint az sokan mondják :p
Nekem a mai 8 órás kezdés kicsit korán lenne,mert lehet csak fél9 körül érnék haza. Később Everestben is benne lennék szívesen.
ha hazaérek időben lehet én is benézek akár ps-re akár everestre :)