AKo vs Fish
Sziasztok!
Érdeklődnék ,hogy hibás-e valahol a gondolatmenetem. Ellenfelem 63/38, postflop stat még nem igazán alakult ki róla.
Gondolatmenet: PF értékért hívok, F folytatom a valuebetet, kifizettetem gyengébb A-okat, FD-ket esetleg még 2nd párokat is. T nem változtat semmin ugyanúgy értékért hívok tovább megvan az érték húzók és gyengébb A-ok ellen továbbra is. R mivel egyik húzó se egészült ki, ezt a donk all-injét vagy blöffre, vagy esetleg olyan lapokra teszem mint AT,AJ mivel aggresszív játékosnak mutatkozik, setekkel vagy 2 párokkal már visszatolta volna rám legkésöbb T-ön.
Köszönöm a válaszokat!
$0.01/$0.02 No Limit Holdem
PokerStars
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG misebas ($1.62) 81bb
UTG+1 arabrt ($2.23) 112bb
CO Zhanben ($2.13) 107bb
BTN pemolyks ($0.96) 48bb
SB bybysina ($1.56) 78bb
BB Hisozul83 ($2.34) 117bb
Pre-Flop: ($0.03, 6 players) arabrt is UTG+1 :ad: :kh:
misebas calls $0.02, arabrt raises to $0.08, 1 fold, pemolyks calls $0.08, 2 folds, misebas calls $0.06
Flop: :9s: :ac: :5s: ($0.27, 3 players)
misebas checks, arabrt bets $0.20, pemolyks folds, misebas calls $0.20
Turn: :qd: ($0.67, 2 players)
misebas checks, arabrt bets $0.52, misebas calls $0.52
River: :4c: ($1.71, 2 players)
misebas goes all-in $0.82, arabrt calls $0.82
Fishnél nyilván franc tudja h mivel hogy játszik, de ilyen odds mellett, úgy h besült a húzó, meg fene tudja hogy játszik AJvel, nem hiszem h lehet dobni, nagyon kevésszer kell csak h nyerj, annyiszor meg valszeg fogsz is.
Szerintem is rendben volt. Ez a line egyebkent passziv fisheknel eleg eros szokott lenni, bar ez most eleg blank river. De o eddig pre is lazabb, agrobb volt, szoval boven lehet bloffje es gyengebb value handje is.
Szerintem flushre várt nem esett ezért egy pushal dobatni akart én QT, JT-re teszem!