AKs EP vs SB 3BP
Az alábbi handben az ellenfél egy enyhén fishy reg.
No Limit Texas Hold'em Hand, $0.05/$0, tictacfan | BOOM! Hand Replayer
Nekem utólag nem annyira tetszik a dolog, inkább csak megadnék flop-on.
Ha nem ennyire nagy a cbet size, akkor felmerül bennetek a flop raise?
(Preflop alapvetően nincs igazán 4bet range-dzsem ep vs sb)
Tök felesleges a raise sztem, akkor is, ha kisebb mérettel cbetel. Következő utcákon majd meglátod, hogy merre tolhatod a feltételezett skáláját, és blöffbe fordulhatsz, ha úgy látod jónak, de ez így sokkal rosszabb lesz. Fogalmunk sincs, tényleg ott lesz-e nála az, amiket dobatni akarunk, és az sem biztos, hogy tudjuk őket dobatni.
Így h kisebb fd elvétve lesz nála, berakhatod itt a Qx+-ok ellen kissé hátul ha akarod, de nem szükséges, főleg h nem tudjuk h mennyit 3betel és mit fog dobni illetve h TTvel is tönkremegy e.
Szia Flush! Én inkább kisebb flushúzókat raknék a raise rangebe, mert az ak-nak elég jó a showdown értéke. Mondjuk ha emelsz AA KK QQ val floppon az 14 kombó, ilyen kis emelésméret esetén szerintem elég mellé 3-4 bluff pl: 98s T9s J9s JTs ... ilyesmi, nem tudom nálad mik lesznek a kézbe, de allinre dobnám.
Szia Flush! Én inkább kisebb flushúzókat raknék a raise rangebe, mert az ak-nak elég jó a showdown értéke. Mondjuk ha emelsz AA KK QQ val floppon az 14 kombó, ilyen kis emelésméret esetén szerintem elég mellé 3-4 bluff pl: 98s T9s J9s JTs ... ilyesmi, nem tudom nálad mik lesznek a kézbe, de allinre dobnám.
Info nélkül az ilyeneket raiselem, és dolgozzon a lap helyettem. Csak scarecardok segítenek nekünk, emiatt többet kellene tudni az ellenfélről ahhoz, hogy megérje megpróbálnunk a turn és river játékkal rámenni az extra edge-re.