AKs NL25 FR nut FD
Pre Flop: ($0.35) Hero is CO with K A
2 folds, Hero raises to $0.62, 1 fold, SB calls $0.52, 1 fold
Flop: ($1.49) 2 T 5 (2 players)
SB checks, Hero bets $1.19, SB raises to $3.25, Hero? (eff. $20)
41/22
WTSD 35 W$SD 27
AF 2-12-3 Agg% 37-50-43
Jobb lehet itt bepakolni flopon 2overcard+NutFD-vel? Vagy call/call, ha kb. megadja az odds-ot. I.O. azért bőven van.
Hány handed van róla? Flop checkraise, raise cbet mennyi?
Jah, lemaradt az eleje, de valami 60 hand körül volt. Fold to F cb 3/1. x/r ebben a hand-ben először.
Én itt IP-ben call-t jatszanék, nem szeretném eldobatni a gyengébb kezeit,ami itt sokszor lehet FD, A5 és meg A10 ellen is majdnem split, lesz 1-2 air is szertem
Jah, lemaradt az eleje, de valami 60 hand körül volt. Fold to F cb 3/1. x/r ebben a hand-ben először.
Szerintem inkább bepakolásos. Az ellenfél valószínüleg fish, bár a c/r size elég korrekt szerintem. Nézzük az opciókat:
1, fold: nyilvánvalóan túl gyenge lépés lenne ilyen erős kézzel.
2, call: opció lehet, bár ha a turn nem segít és az ellenfél statjára tekintünk (magas turn aggresszió), akkor elég kényelmetlen helyzetbe kerülhetünk.
3, raise/ai: fentiket + azt figyelembe véve, hogy ellenfelünk fish (tehát sokszor blöffölhet vagy gyenge kézzel emelhet vissza itt) talán a legjobb lépés lehet. Mellesleg fd-k ellen szinte biztosan elöl vagyunk, de legrosszabb esetben szett ellen is van esélyünk javulásra...
Én itt IP-ben call-t jatszanék, nem szeretném eldobatni a gyengébb kezeit,ami itt sokszor lehet FD, A5 és meg A10 ellen is majdnem split, lesz 1-2 air is szertem
Mindenképpen call.
IP én is a call felé hajlok, de az ellen statjait nézve ( bár 60 hand nagyon kevés) turnon egy pot körüli, kb 8$-s emeléssel akar majd kiűzni. Ha nem esik diamond, vagy A,K,Q,J akkor ott dobni kell.
A válasz egyszerű: ha leesik akkor call, ha nem esik le, akkor push. ;)
Egyébként szerintem a helyes válasz az valahol a kettő között van. History nincs róla sok, eldobni vétek, callozni IP-ből lehet jó, nálam aktuális hangulat dönt a kettő mellett, szerintem itt egyikkel sem lehet nagyot hibázni. Jelen pillanatban én a raise mellett döntenék.