Allin huszár ellen mi a jó range?
Sziasztok!
NL2 6 max asztal PP-n.
Srác beült, összesen 20 leosztást volt bent az asztalnál. Csak allint tolt, pozíciótól függetlenül kb 8 alkalommal. Többnyire dobtak. Amikor nem, akkor a következő lapokat mutatta:
QTs, 9Js, K9o és jelen esetben TT:
https://www.weaktight.com/h/56dc1be7d39043ba278b4655
Eleve csak olyan kézzel szálltam játékba amivel tudtam, hogy ha allin megy megadom. KQs-el azt gondoltam ezt megtehetem. De turnnél kicsit izgultam az ász miatt, riveren még inkább. Úgy gondoltam ilyen hozzáállással bármilyen ászos kézzel allin megy. Szerencsére nem az volt nála, de így utólag nem tudom jó ötlet volt-e megadni?
Mivel érdemes ilyen ellenfél ellen?
Érdemes egyáltalán bármivel? Vagy hagyni kell, hagy tombolja ki magát, bukjon el 2-3 beülőt, és menjen tovább?
Amúgy magyar volt, ha olvassa a fórumot innen is üdvözlöm!
a felsorolt handek ellen mind favorit vagy amit a TT előtt megfigyeltél, mi a további kérdés?
Én nem szoktam nagyon foglalkozni az ehez hasonlóakkal.Ha van jó indulóm simán callolok.
valószínűleg lejött magasabb tétről baromkodni mert tilten volt vagy ilyesmi, bármi is az igazság az ilyennek örülni kell, és nem fikázni, de ami a legfontosabb h nem megvárni"amíg kitombolja magát":D. Attól függ mekkora szórást mersz bevállalni, berakod valami elemzőprogiba a kb 70%-os range-ét és megnézed mikkel tudsz callolni
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
valószínűleg lejött magasabb tétről baromkodni mert tilten volt vagy ilyesmi, bármi is az igazság az iylennek örülni kell, és nem fikázni, de a ami a legfontosabb h nem megvárni"amíg kitombolja magát":D. Attól függ mekkora szórást mersz bevállalni, berakod valami elemzőprogiba a kb 70%-os range-ét és megnézed mikkel tudsz callolni