Általános kérdések
Tételezzük fel, hogy a preflop játékom rendben van, betartom az indulási táblázatot.
de teljesen elbizonytalanodtam, hogy mi van akkor, ha nem talál el a flop.
Nyissak vagy ne? ha nyitok, mi van, ha eltalálta a flop? beszívtam. ha én nem nyitok, akkor valószínű, hogy a másik fog. És utána? ha keveset nyit, még csak-csak megadom, de lehet végigmegyek vele a semmivel.
Azért merültek fel bennem ezek a kérdések, mert találkoztam olyannal is, aki végigjött a semmivel. Persze mentem én is végig már.
Pl.
Mondjuk 55-el bemész a partiba, nem talál el a flop vannak magasabb lapok is. Itt mit szoktatok csinálni? Persze tudom, hogy rengeteg variációja van, hogy milyen pozícióban vagy, nyitottak-e előtted, stb.
Akkor a még gyakoribb, hogy teszem azt emelsz AQ-val, flopra lejön Kxx. valaki nyit fél pot környékivel. Honnan tudom, hogy csak a cont.betet alkalmazza, vagy tényleg van néla valami? be szoktatok menni vele? Vagy netán visszaemeltek?
S mi van akkor, ha csak a 2. párotok van a flopnál? Persze gondolom itt is számít, hogy mi a második, s mi az első...
Kezdek belezavarodni ebbe a flop utáni helyes játékba...
Pl.
Mondjuk 55-el bemész a partiba, nem talál el a flop vannak magasabb lapok is. Itt mit szoktatok csinálni? Persze tudom, hogy rengeteg variációja van, hogy milyen pozícióban vagy, nyitottak-e előtted, stb.
Akkor a még gyakoribb, hogy teszem azt emelsz AQ-val, flopra lejön Kxx. valaki nyit fél pot környékivel. Honnan tudom, hogy csak a cont.betet alkalmazza, vagy tényleg van néla valami? be szoktatok menni vele? Vagy netán visszaemeltek?
S mi van akkor, ha csak a 2. párotok van a flopnál? Persze gondolom itt is számít, hogy mi a második, s mi az első...
Kezdek belezavarodni ebbe a flop utáni helyes játékba...