AQ-s flush draw (25NL 6 max)
Sziasztok!
The button is in seat #2
*** HOLE CARDS ***
Dealt to zolitailor [Qc Ac]
BlazinJ calls $0.25
Nartales calls $0.25
zolitailor raises to $1.35
Jullp folds
flushdawg2 folds
Dirkuless41 folds
BlazinJ calls $1.10
Nartales calls $1.10
pot: 4,40
*** FLOP *** [5s 6d 2c]
BlazinJ checks
Nartales checks
zolitailor checks
pot: 4,40
*** TURN *** [5s 6d 2c] [Kc]
BlazinJ has 15 seconds left to act
BlazinJ checks
Nartales checks
zolitailor bets $3
BlazinJ folds
Nartales raises to $6
zolitailor has 15 seconds left to act
zolitailor calls $3
*** RIVER *** [5s 6d 2c Kc] [Ah]
pot: 16,40
Nartales bets $4.80, and is all in
Hogyan tovább?
Legszívesebben már a turn mini re-raisre eldobtam volna, de megvolt a pot-odds a nut flushhöz.
A river bet újból fájdalmasan érintett mert lejött ugyan az ász, de nagyjából biztos voltam benne hogy verve vagyok.
Hogyan játszottátok volna? A flopon bet? A turn mini re-rasire fold? River bet fold?
Köszi: Z
Standard. A rivert meg kell adni.
Én azt nem értem, hogy jó pozícióból miért nem nyomtál egy C betet a flop után?
A river már easy call, és abban sem vagyok biztos, hogy verve vagy...
C-bet szerintem ide mindenképp kell, ha azt megadja valaki akkor lehet gondolkozni hogy turnön mit csinálsz, de valószínű a megadó azt is el fogja csekkelni, reménykedve hogy folytatod az emelést(ha tényleg jó lapja van itt set vagy sor), és ha nem jön jó lap akkor ingyen nézhetsz rivert, ott pedig a nyitás nagyságától függően call, ha nem emel és A jön akkor én emelnék 2/3 potot.
Használd ki a pozíciós előnyöd
Így ahogy játszottad a végén call, és megnézném a setjét, aztán a notes-ba mehet hogy miniraiseli a jó lapját
Így ahogy játszottad a végén call, és megnézném a setjét, aztán a notes-ba mehet hogy miniraiseli a jó lapját
A c-bettel kapcsolatban általában bizonytalan vagyok két vagy három ellenfél esetén. Ilyenkor gyakran passzolom a flopot, és megpróbálok a turn-ön emelni hátha könnyebben dobják. Erről mi a véleményetek?
Sztem így pozícióban viszonylag könnyebb a helyzet, én úgy szoktam hogy ilyenkor C-bet, ha valaki adja, akkor turnön ha nem emel már elfogadom az ingyenkártyát, és riveren ha nem javulok akkor check/fold. Ilyen limiten szitne mindegyik agyon sloplayeli a setjét.
OOP viszont gáz, már sokszor tettem be én is a fél beülőm ilyen helyzetben...C-bet, turnon folytattam, ott is csak adta, riveren már csekkeltem, kicsit hívott...megadtam....és megnéztem a setet
Ilyen limiten szitne mindegyik agyon sloplayeli a setjét.
Ilyen emelésre meg nagyon nehéz dobni....mondjuk ha draw-d van akkor jól jön...mert ha bejön akkor sem tudja elengendi a set-jét, de TPTK-val fájdalmas szívvel de el szoktam dobni, persze ehez se árt ha már van valami jegyzet vagy read az ellenről, mert a másik fele meg blöffként csinálja, hogy ne veszítsen sok pénzt ha elkapják...szóval nehéz ügy:D
a másik fele meg blöffként csinálja, hogy ne veszítsen sok pénzt ha elkapják