Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > AQ-s flush draw (25NL 6 max)

Zoli
2007. jún. 21. 20:24

AQ-s flush draw (25NL 6 max)

Sziasztok!

The button is in seat #2
*** HOLE CARDS ***
Dealt to zolitailor [Qc Ac]
BlazinJ calls $0.25
Nartales calls $0.25
zolitailor raises to $1.35
Jullp folds
flushdawg2 folds
Dirkuless41 folds
BlazinJ calls $1.10
Nartales calls $1.10

pot: 4,40

*** FLOP *** [5s 6d 2c]
BlazinJ checks
Nartales checks
zolitailor checks

pot: 4,40

*** TURN *** [5s 6d 2c] [Kc]
BlazinJ has 15 seconds left to act
BlazinJ checks
Nartales checks
zolitailor bets $3
BlazinJ folds
Nartales raises to $6
zolitailor has 15 seconds left to act
zolitailor calls $3
*** RIVER *** [5s 6d 2c Kc] [Ah]

pot: 16,40

Nartales bets $4.80, and is all in

Hogyan tovább?

Legszívesebben már a turn mini re-raisre eldobtam volna, de megvolt a pot-odds a nut flushhöz.

A river bet újból fájdalmasan érintett mert lejött ugyan az ász, de nagyjából biztos voltam benne hogy verve vagyok.

Hogyan játszottátok volna? A flopon bet? A turn mini re-rasire fold? River bet fold?

Köszi: Z

want2push
Válasz Zoli kommentjére
2007. jún. 21. 22:45

Standard. A rivert meg kell adni.

hayraki
Válasz want2push kommentjére
2007. jún. 21. 23:58

Én azt nem értem, hogy jó pozícióból miért nem nyomtál egy C betet a flop után?
A river már easy call, és abban sem vagyok biztos, hogy verve vagy...

kisrapi
Válasz Zoli kommentjére
2007. jún. 22. 7:56

C-bet szerintem ide mindenképp kell, ha azt megadja valaki akkor lehet gondolkozni hogy turnön mit csinálsz, de valószínű a megadó azt is el fogja csekkelni, reménykedve hogy folytatod az emelést(ha tényleg jó lapja van itt set vagy sor), és ha nem jön jó lap akkor ingyen nézhetsz rivert, ott pedig a nyitás nagyságától függően call, ha nem emel és A jön akkor én emelnék 2/3 potot.
Használd ki a pozíciós előnyöd

Így ahogy játszottad a végén call, és megnézném a setjét, aztán a notes-ba mehet hogy miniraiseli a jó lapját

Zoli
Válasz kisrapi kommentjére
2007. jún. 22. 8:35

Így ahogy játszottad a végén call, és megnézném a setjét, aztán a notes-ba mehet hogy miniraiseli a jó lapját

Így is történt, river call, ellen mutat 66. Ami nagyon zavar ebben a leosztásban az az, hogy elköltök fél beülőt egy olyan lapra (látszólag korrekt hívásokkal) ami már a floptól kezdve van. Na jó turn-ön volt 7 outom flushre, de a turn-ön és a riveren lejött lapok csak arra voltak jók hogy maximálisan kifizessem az ellen setjét.

A flop C-bet tényleg jó lett volna, hiszen ha arra visszaemel dobom. Ha nem emel vissza, v.szeg folytatom az emelést a turnön a flush draw-ra és a végeredmény ugyanaz.

A c-bettel kapcsolatban általában bizonytalan vagyok két vagy három ellenfél esetén. Ilyenkor gyakran passzolom a flopot, és megpróbálok a turn-ön emelni hátha könnyebben dobják. Erről mi a véleményetek?

Köszi: Z

FairName
Válasz Zoli kommentjére
2007. jún. 22. 9:05

A c-bettel kapcsolatban általában bizonytalan vagyok két vagy három ellenfél esetén. Ilyenkor gyakran passzolom a flopot, és megpróbálok a turn-ön emelni hátha könnyebben dobják. Erről mi a véleményetek?

Hát sok értelme sztem nincs ha floppra nem jött le a lapjuk akkor azért vszínű h turnre a 3ból egynek jó lapja van tehát ha nincs lapod vagy floppon cbet vagy sehol turnön cbet hát max pénzpazarlásnak jó más kérdés h 3 ellenfélbe énse szívesen emelek bele főleg ha még drawlapom sincs és nagy emelések voltak preflopp dehát akkor inkább passzolok floppon és turnön is és max eldobom viszont sztem 2 ellenfél ellen kötelező a cbet

kisrapi
Válasz Zoli kommentjére
2007. jún. 22. 9:40

Sztem így pozícióban viszonylag könnyebb a helyzet, én úgy szoktam hogy ilyenkor C-bet, ha valaki adja, akkor turnön ha nem emel már elfogadom az ingyenkártyát, és riveren ha nem javulok akkor check/fold. Ilyen limiten szitne mindegyik agyon sloplayeli a setjét.
OOP viszont gáz, már sokszor tettem be én is a fél beülőm ilyen helyzetben...C-bet, turnon folytattam, ott is csak adta, riveren már csekkeltem, kicsit hívott...megadtam....és megnéztem a setet

Zoli
2007. jún. 22. 11:02

Ilyen limiten szitne mindegyik agyon sloplayeli a setjét.

És tolják rá ezeket a mini-raiseket, amire azonnal dobni kellene.

kisrapi
Válasz Zoli kommentjére
2007. jún. 22. 11:43

Ilyen emelésre meg nagyon nehéz dobni....mondjuk ha draw-d van akkor jól jön...mert ha bejön akkor sem tudja elengendi a set-jét, de TPTK-val fájdalmas szívvel de el szoktam dobni, persze ehez se árt ha már van valami jegyzet vagy read az ellenről, mert a másik fele meg blöffként csinálja, hogy ne veszítsen sok pénzt ha elkapják...szóval nehéz ügy:D

Zoli
2007. jún. 22. 11:55

a másik fele meg blöffként csinálja, hogy ne veszítsen sok pénzt ha elkapják

Nálam a népi megfigyelés azt mutatja, hogy 25 NL-en igen ritkán blöff.

Élő ügyfélszolgálat