Flush67
2016. jan. 19. 10:35

AQo 3bet pot oop calldown?

Az ellenfél nyerő regulár, szoktuk egymást vegzálni.
Hogyan játszottátok volna a partit illetve mit gondoltok a mutatásról és az ellenfél játékáról?
Tény, hogy itt kb. alig tudom 3 x/c-lal végigvinni a helyzetet, de azt hiszem, hogy AQ,AK azért lesz nálam elégszer.

No Limit Texas Hold'em Hand, $0.05/$0, tictacfan | BOOM! Hand Replayer

termin
Válasz Flush67 kommentjére
2016. jan. 19. 10:43

statok? nagyon metagamesnek tűnik a hand

Flush67
Válasz termin kommentjére
2016. jan. 19. 11:15

statok? nagyon metagamesnek tűnik a hand

25/18/7, CO call vs SB 3bet : 45, (vs hero: 58), 3bet pot bet vs missed cbet flop: 50 (1k hand)

Mivel mögötte csak regulárok ülnek, valamint deep-ebb a játék, ezért inkább 3bb-s nyitásra számítanék, de ezek szerint annyira nem figyel erre.

Hero-ról annyit tudhat, hogy figyel a cbet balanszálására (= lehet nála jó Ax vagy akár nuts is) viszont talán túl sokat dob 2., 3. barrelekre.

Hero megfigyelése, gondolatmenete:

A passzal indításnak az az oka, hogy gyengébb Ax-ektől későbbi utcákon kaphatok megadásokat, illetve villain-t rákényszeríthetem arra, hogy megindítson egy blöfföt (KQ, QT, KT vagy backdoor kombinációkkal, mivel így később blokkolhatja az AQ,AK kombókat, amiktől sűrűbb calldown-ra számíthat).
Ax-től csak az esetek kb. harmadában, felében számítanék flop bet-re, így a value kombinációk ezen a runout-on viszonylag csekély mértékkel lesznek jelen (JJ (3db), AJ (6db), 44 (1db), Ad4d (1db)), AQ (6db), AK (? pre 4bet miatt), míg a blöffök nem rendelkeznek SD értékkel, így sűrűbb push-ra számítok (KQo-KQs (12db), KTs (4db), QTs (3db) + random pár kombó (pl. bdfd ~ Th9h).

crazy3317
2016. jan. 19. 22:43

Pre nagyobbat 3betelnék, úgy tűnik, hogy szívesen játszik ellened ip 3b potokat. Mivel ilyen indokolatlan agrótard blöffjei vannak, sokat slowplayelnék ellene, de ügyelni kell a balance-ra. Ezen a floppon mikkel cc-nál még?

chivasr911
2016. jan. 20. 1:45

szerintem megválaszoltad magadnak a handet, elég jó elemzés, én is ch-elnék flop-on bizonyos %ban, a river ami kérdéses de ez meg attól függ mivel akarunk itt ch/c-ozni és mi az ellen range-e, de itt inkább az ellenfél számít, szóval infó nélkül a riverről nem nagyon lehet mit mondani

Élő ügyfélszolgálat