Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > AQs 350BB eff second nuts Papírkutya vagyok?

BelaKecske
Válasz Flush67 kommentjére
2014. nov. 18. 10:04

Amúgy azért jó ez a hand és nem baj h így csináltad, mert egy csomó olyan szitu van, amikor baromi erősek vagyunk, de az ellenfél preflop, postflop range-e vagy/és a saját range-ünk miatt 1szerűen nem tudunk emelni v vbetelni, s ha a preflop range-e meg a sajátod vizsgálatában arra jutottál, hogy alig lesz nála flöss meg kis full, s nálad se nagyon lesz blöff meg gyenge flöss mondjuk amit betolsz, egyáltalán nem ördögtől való a döntésed, még ha a mutatás és az ellenfél képességei miatt valószínű, hogy volna érték a raise-ben.

erikkke
2014. nov. 18. 14:31

ennyi ^^

Krejdül
2014. nov. 19. 3:59

Értem amit írsz Béla, de NL10-en miért nem adjuk meg a lehetőséget arra egy agrárnak, hogy fizessen? Riveren már ászt sem dobnak egy clickbackre, nemhogy flösst.

Slynzor
2014. nov. 19. 9:01

MaryCat
2014. nov. 19. 10:41

18,19 dollár maradt Vilinél.
34,39 dollár a pot miután megdtad.

Riveren 10,4 dollárra visszaemelni 28,59-ig úgy hogy Allinre vágod, azthiszem kijelenthetjük, hogy ha nem akart dobatni totál air lapokkal, akkor mindennel, akár egy 22-vel is megad.
Ha dobatni akart volna, akkor ő megy AllIn. NL 10-en. Bár gondolhatja azt is, hogy nagyobb erőt mutat egy emeléssel. Esetleg arra gondol, hogy egy Ax-et vagy egy Qx-szel még kifizeted.

Ez a részéről szín tiszta értékhívás.
Lehet nála Q vagy A amit így akár blöffbe fordított és Flusht imitál. (bár ezt blokáljuk.)
Lehet nála Flush, amit megver egy nagyobb Flush, de akkor sem dobná el, mert már potkommited.

Squizeelhet-e AA-val? Igen.
Egyetlen egy rossz kéz van csak és emellett rengeted Value. 99, Ax, Qx, KK, AK-pikk KJ-pikk JT-pikk
Ha van nála egy treff, akkor a turn-on akár JJ-val is játszatna így, húzóval és kész lappal blöffbe fordítva a lapját.

Ha tudnánk a SQuizee mutatóját Villinek akkor ki tudnánk számolni hogy hány százaléka az AA pár és mennyire nyereséges a riveren a Raise Allin.
A potkommitedség miatt szerintem mindenképpen nyereséges a river Raise.

A Turnon én is hagytam volna, hogy ha eltalált egy Flush-t, akkor hívjon riveren is. Ha nem hív, akkor pedig lehet, hogy csak egy fél pot vagy 1/3 pot value van még benne.

Szerintem riveren legjobb a Raise, második legjobb a Call.
Turnon a Call volt a jó döntés, hiszen jól gondoltad, hívni fog riveren és akár be is kerülhetett volna teljes stackjével.

350deepen egy sokadik flush-el full veszéllyel így stack-elődni (a statokat és az előzetes dinamikát figyelembe véve) Squizeelt potban egy 8Ts lappal megér egy jegyzetet.

misirulez
2014. nov. 19. 11:57

Figyelj Flush szerintem MaryCat mindenre választ adott szólj ha valamit nem értesz. :))

R1per2
2014. nov. 19. 15:21

Flush67: jó hand, viszont lenne egy személyes (nem moderátori) kérésem hand postolással kapcsolatban.
Tedd be légy szíves egészben a handet a fórumra (weaktight-ról FTR füllel pl.), nekem sokkal több időt elvesz Boomplayeren vagy pokerhandreplays-en keresztül nézve handet elemezni.

Rakeb
2014. nov. 20. 10:21

nyomja folyó

ellenseg
2014. nov. 20. 11:05

Azért kíváncsi lennék, hogy ha villainnél 99 lenne, és ő tette volna fel a handet a saját szemszögéből, akkor CO river allinjét hányan adták volna meg.

Bumbanas
Válasz ellenseg kommentjére
2014. nov. 20. 11:42

Azért kíváncsi lennék, hogy ha villainnél 99 lenne, és ő tette volna fel a handet a saját szemszögéből, akkor CO river allinjét hányan adták volna meg.

Én a tényleges lapjával is kíváncsi lennék, hogy milyen tanácsok érkeztek volna.

Azzal, hogy hülyének tekintitek az NL10-en játszó regulárokat szegény Flush-t is leszóltátok ám! Azért, mert valaki laza és agresszív játékot játszik még nem biztos, hogy eszetlen.

Élő ügyfélszolgálat