Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > AT - két pár turnön emelést kap fishtől

BrenDoN
Válasz tikka_masala kommentjére
2014. júl. 28. 16:14

Én nem vagyok CG-s, de az arc csak random klikkelget kb (mindonk-min3bet), szóval nem kell ezt túlgondolkodni. Vissza kell rá klikkelni, aztán hadd b@szódjon meg.

Tir-X
Válasz BrenDoN kommentjére
2014. júl. 28. 16:24

Én nem vagyok CG-s, de az arc csak random klikkelget kb (mindonk-min3bet), szóval nem kell ezt túlgondolkodni. Vissza kell rá klikkelni, aztán hadd b@szódjon meg.

Ja, mert ha nem tudod, hogy egy line általában mit takar, mivel nem szoktál cashezni, akkor az csak random klikkelgetés lehet :) Easy game

davidgeszt
2014. júl. 28. 19:57

Nah és mi lett a vége? :D

BrenDoN
Válasz Tir-X kommentjére
2014. júl. 29. 12:13

Ja, mert ha nem tudod, hogy egy line általában mit takar, mivel nem szoktál cashezni, akkor az csak random klikkelgetés lehet :) Easy game

Szerintem, aki nem használja a betsizert, az elég random klikkelgetés, innentől kezdve szerintem kár nagyon mély gondolatmeneteket adni a fejébe. Mellesleg nyilván ebben a spotban tuti, hogy megvolt neki az erősebb lap, nem véletlenül került postolásra a hand :)

lawabidingcitizen
2014. júl. 29. 12:36

55 vagy TT lesz szerintem. bár a TT annyira nem valószínű, nem kizárt a split AT nála is

Lordtebeli
2014. júl. 29. 12:54

hát biztos ha nyerő hand lenne akkor nem került volna be ide. az tuti ;)

tikka_masala
Válasz davidgeszt kommentjére
2014. júl. 29. 16:09

Nah és mi lett a vége? :D

55 volt nála. Boldogan toltam rá, de az utóbbi időben több hasonló szituba keveredtem fish ellen, így inkább feltettem :)

Élő ügyfélszolgálat