hateAllMss
2014. ápr. 10. 12:12

ATs FR NL25

CO: $25.00 - VPIP: 13, PFR: 13, 3B: 7, AF: 5,4, Hands: 2554
BTN: $18.80 - VPIP: 48, PFR: 11, 3B: 2, AF: 2,2, Hands: 117
Hero (SB): $25.77 - VPIP: 15, PFR: 12, 3B: 4, AF: 3,4, Hands: 669451
BB: $41.40 - VPIP: 15, PFR: 8, 3B: 4, AF: 2,4, Hands: 12225
UTG: $27.25 - VPIP: 15, PFR: 12, 3B: 6, AF: 2,6, Hands: 1049

Pre Flop: ($0.35) Hero is SB with TImage AImage
1 fold, CO raises to $0.62, BTN calls $0.62, Hero calls $0.52, BB calls $0.37

Flop: ($2.48) AImage 3Image 3Image (4 players)
Hero checks, BB checks, CO checks, BTN checks

Turn: ($2.48) 7Image (4 players)
Hero bets $1.25, BB folds, CO folds, BTN calls $1.25

River: ($4.98) TImage (2 players)
Hero checks, BTN bets $2.00, ​Hero raises to $7.75[/color], BTN calls $5.75

BU:
50/11/2
Fold to F cb 40
AF 2-2-6 Agg% 40-40-70

Flopon Donkolnátok? Nem igazán láttam értelmét ilyen dry boardon. A reg őszinte lesz, így ha cb-el sima fold.

A turn betsize-t elnéztem.

River chR-re készültem. De utólag nem biztos, hogy jó, mert nem sok Ax lesz a range-ében, de valami busted draw-t betelhet. Úgy gondoltam, ha nagyobbat betel rá is push-olom, hátha rábeszéli magát valami hülyeségre. Így viszont nem igazán tudtam eldönteni, hogy mekkora legyen a size.
Szerintetek?
A leosztásról vélemények? :)

ProAdel89
Válasz hateAllMss kommentjére
2014. ápr. 10. 12:36

Nekem tetszik...
De az én forgató könyvemben, játszik egy pre 3bet, ha eleget stealel co-ból az emberunk, és dobál is 3betre, kellően feszes az imiged hozzá, pesze ehez tudni kell,hogy a fish hogy reagal cbetekre, mert valszeg vele maradsz 2esbe
De ez csak az én verzióm...

Tir-X
2014. ápr. 10. 12:55

Turnön valóban nagyobb bet lehetne, flop check teljesen oké, riveren viszont én hívnék, nem c/r-t terveznék, mert brutál sokszor fog mögéd checkelni. Agresszió értékeket 100 körüli handszámnál értelmetlen megnézned is, főleg amia rivert illeti. Ebből a 100-ból nem sok hand lehetett, amivel eljutott riverig, itt még nagyon nem álltak be ezek a statok.

Pre meg nincs túl nagy pfr-je, szóval lehet, hogy a passzívabbak közé fog tartozni, persze nem biztos. De ha csak általános fishként kezeled, akkor viszont az a valószínűbb, mert a legtöbb fish passzív, és mögédcheckel itt szinte mindig.

Általában amúgy 3betelném az ilyet, a fishhel szeretnék játszani, pont optimális a szitu, mivel ő van hátrébb, tehát nem nagyon lesz olyan, hogy a regféleség is becallol, mert callolt a fish, mivel ő reagál először a 3betedre. Ő általában dob, a fish meg callol, így értékért 3betelheted. Inkább, mint OOP játszani egy 4way partit, fishhel tolni HU-ot meg aranybánya lesz, még OOP is :)

ProAdel89
Válasz Tir-X kommentjére
2014. ápr. 10. 12:59

Turnön valóban nagyobb bet lehetne, flop check teljesen oké, riveren viszont én hívnék, nem c/r-t terveznék, mert brutál sokszor fog mögéd checkelni. Agresszió értékeket 100 körüli handszámnál értelmetlen megnézned is, főleg amia rivert illeti. Ebből a 100-ból nem sok hand lehetett, amivel eljutott riverig, itt még nagyon nem álltak be ezek a statok.

Pre meg nincs túl nagy pfr-je, szóval lehet, hogy a passzívabbak közé fog tartozni, persze nem biztos. De ha csak általános fishként kezeled, akkor viszont az a valószínűbb, mert a legtöbb fish passzív, és mögédcheckel itt szinte mindig.

Általában amúgy 3betelném az ilyet, a fishhel szeretnék játszani, pont optimális a szitu, mivel ő van hátrébb, tehát nem nagyon lesz olyan, hogy a regféleség is becallol, mert callolt a fish, mivel ő reagál először a 3betedre. Ő általában dob, a fish meg callol, így értékért 3betelheted. Inkább, mint OOP játszani egy 4way partit, fishhel tolni HU-ot meg aranybánya lesz, még OOP is :)

3way

Tir-X
2014. ápr. 10. 13:04

4way, mert 90%-ban a BB is be fog callozni 1.5 vakot ilyen akció után. Erre már eleve számítok, mikor mérlegelek, hogy mi lesz, ha megadok.

ProAdel89
Válasz Tir-X kommentjére
2014. ápr. 10. 13:07

4way, mert 90%-ban a BB is be fog callozni 1.5 vakot ilyen akció után. Erre már eleve számítok, mikor mérlegelek, hogy mi lesz, ha megadok.

Bocsánat azt nemisláttam, hogy BB is callozott, így mar nekem sima 3bet

Élő ügyfélszolgálat