Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > Az 1500$-os deal avagy harc a Zappás tatárért

Littlemage
Válasz Zehy kommentjére
2009. jan. 11. 17:38

No, hát nem tudom... en -200-on vagyok most. asszem pihentetem picit a jatekot - pár órát csak. :) Tegnap is a fishek fosztottak, jöttek a lyukas sorok, fizettem a betpotokat, utana meg már nem mertem, pedig lehet csak blöffök voltak. amugy pedig tetszik a terem, csak jó lenne nyerni is :D :D. chilin is szopóban vagyok. Azt hiszem be kell feszülnöm, stb. Br nincs veszélyben, csak durva minuszban vagyok. Egy picit rossz most :(.

Polacheck
Válasz Littlemage kommentjére
2009. jan. 11. 19:06

No, hát nem tudom... en -200-on vagyok most. asszem pihentetem picit a jatekot - pár órát csak. :) Tegnap is a fishek fosztottak, jöttek a lyukas sorok, fizettem a betpotokat, utana meg már nem mertem, pedig lehet csak blöffök voltak. amugy pedig tetszik a terem, csak jó lenne nyerni is :D :D. chilin is szopóban vagyok. Azt hiszem be kell feszülnöm, stb. Br nincs veszélyben, csak durva minuszban vagyok. Egy picit rossz most :(.

Álj. te 250-et jelentettél be mint indulóösszeg. Akkor vattafakk?

Littlemage
Válasz Polacheck kommentjére
2009. jan. 11. 19:19

Álj. te 250-et jelentettél be mint indulóösszeg. Akkor vattafakk?

Rebuy..... :D

Polacheck
2009. jan. 11. 19:21

Rebuy..... :D

Rebuy nincs, ebben megállapodtunk az elején.

Littlemage
2009. jan. 11. 19:27

már hogy érted? én nem emlékszem ilyenre. nem tölthetek rá az egyenlegemre?

Polacheck
2009. jan. 11. 19:43

Hát anno zehyvel ebben maradtunk. Lehet, hogy neked nem szóltunk, úgyhogy nem tudom mi legyen. Anno pont ez volt a fogadás lényege.

Zehy
2009. jan. 11. 19:49

Hát anno zehyvel ebben maradtunk. Lehet, hogy neked nem szóltunk, úgyhogy nem tudom mi legyen. Anno pont ez volt a fogadás lényege.

Igen és neki tényleg nem szóltunk, ebben a topikban sem jeleztük sehol...
Nekem mindegy, találjatok ki vmit, én majd jól beleegyezem. Vagy nem.

Polacheck
Válasz Zehy kommentjére
2009. jan. 11. 20:07

Igen és neki tényleg nem szóltunk, ebben a topikban sem jeleztük sehol...
Nekem mindegy, találjatok ki vmit, én majd jól beleegyezem. Vagy nem.

Szerintem most az egyszer bocsássunk meg neki (valamit azért persze kérjünk cserébe) de több rebuy ne legyen.

Mi legyen a büntetés? A következő akadémiás talin a mikrofonba mindenki előtt el kell ismernie, hogy ő igazából egy hatalmas mákos fiss?

Zehy
2009. jan. 11. 20:21

Szerintem most az egyszer bocsássunk meg neki (valamit azért persze kérjünk cserébe) de több rebuy ne legyen.

Mi legyen a büntetés? A következő akadémiás talin a mikrofonba mindenki előtt el kell ismernie, hogy ő igazából egy hatalmas mákos fiss?

Ok, plusz egy tatár. Biztos, ami biztos.

buktar
Válasz Zehy kommentjére
2009. jan. 11. 20:25

Egyszerű, le kell vonni a rebuyt! Akkor hogyan áll a celebünk? :D

Élő ügyfélszolgálat