forexnub
2020. máj. 29. 9:50
befejezetlen blöffök AKo KQo
be kellett volna riveren fejezni ezeket?
a KQo-t treffeken akartam, de itt is bekellene?
S0nnyB1ack
Válasz forexnub kommentjére
2020. máj. 30. 10:27
be kellett volna riveren fejezni ezeket?
a KQo-t treffeken akartam, de itt is bekellene?
A KQo handben a turn callra nem nagyon találok jó indokot, annál többet a foldra. Implied odds nincs, sorra várni nincs oddsunk, villain nagyon erős ranget reprezentál, lehetünk már drawing dead-ek. Arra callolni, hogy treff rivereken kitoljuk a potból az eddigiek alapján elég optimistának tűnik, egyrészről mennyi fold eq-nk lesz amikor checkel, másrészről ott lesznek azok a scenariok amikor lehetőségünk sem lesz hogy blöfföljünk mert ő maga betolja előlről. Blank rivereken ahol nem leszünk sd képesek szintén ott leszünk egy kellemetlen spotban mert vagy feladjuk a nagy potot egy checkbehindal vagy beleblöffölünk egy olyan range-be ami szarásig van blöffcatcherrel. Turn fold, kismillió jobb lapunk van hogy folytassuk.
forexnub
Válasz S0nnyB1ack kommentjére
2020. máj. 30. 11:11
A KQo handben a turn callra nem nagyon találok jó indokot, annál többet a foldra. Implied odds nincs, sorra várni nincs oddsunk, villain nagyon erős ranget reprezentál, lehetünk már drawing dead-ek. Arra callolni, hogy treff rivereken kitoljuk a potból az eddigiek alapján elég optimistának tűnik, egyrészről mennyi fold eq-nk lesz amikor checkel, másrészről ott lesznek azok a scenariok amikor lehetőségünk sem lesz hogy blöfföljünk mert ő maga betolja előlről. Blank rivereken ahol nem leszünk sd képesek szintén ott leszünk egy kellemetlen spotban mert vagy feladjuk a nagy potot egy checkbehindal vagy beleblöffölünk egy olyan range-be ami szarásig van blöffcatcherrel. Turn fold, kismillió jobb lapunk van hogy folytassuk.
turn x-el bb, én betelek
mivel blöffölnél turn?
van 12 kombó JJ, 66, AJs, KJs, QJs, JTs, amivel értékért akarok betelni
turn blöff KcQc,Tc9c,KQo,
riveren fd-ket nem hiszem hogy befejezem, KQo sztem jó lenne, rossz gondolat?
S0nnyB1ack
Válasz forexnub kommentjére
2020. máj. 31. 9:42
turn x-el bb, én betelek
mivel blöffölnél turn?
van 12 kombó JJ, 66, AJs, KJs, QJs, JTs, amivel értékért akarok betelni
turn blöff KcQc,Tc9c,KQo,
riveren fd-ket nem hiszem hogy befejezem, KQo sztem jó lenne, rossz gondolat?
Jól benéztem a handet, nem callol hero hanem betel. Ha ezzel a sizeal akarsz betelni turnon akkor a 12 kombó value mellè 4 kombó blöfföt tehetsz. A treffes kombók jók mert van equityjük a call range ellen viszont egy pushra dobnunk kellene ami nem túl happy. Én olyan handeket blöffölnék inkább amik egyrészről blokkolják a maradék két bubit másrészről egy push esetén easy foldon vagyunk vele mint pl KhQh, KsQs, KhTh, QhTh, KsTs, QsTs esetleg TsTh ilyesmi.