spirited
Válasz Littlemage kommentjére
2007. okt. 22. 20:17
Ami nálad nem kevés :))))
spirited, Te amúgy ebből élsz? :)
off:
Ja, s a videódhoz, hogy-hogy nem használod a 4 színű kártyát? tizenx asztalon nem nézted még el a fekete vagy piros kártyákat ugyanolyannak? :))))
Velem töredéke asztalon is előfordult már.
Próbálok ebből élni. :) Talán még a holnapi reggelire futja, aztán majd meglátom :) Amint veszteséges leszek, abahagyom a játékot. Még az ehavi bukkokkal is kicsi pluszba leszek rb és cashrace miatt (ha nem vesztek többet). Viszont meg kéne tanulnom már játszani, hogy ne veszítsek ennyit.
Néha előfordul, hogy eltévesztem a szineket, de nem túl sűrűn. Múltkor nem is a színt, hanem a számot vétetem el, A4 helyett AA-t láttam. Persze floppon allin mentünk :) Mi volt nála? Persze, hogy AA. Azért kíváncsi lettem volna, mit gondol rólam, hogy A4-gyel allint tolok a floppon.
Egyébként tetszett a videot, sokkal jobb lett, mint amit én csiáltam. Nekem is hasznos volt. Az autohotkeyt én is próbáltam, csak az volt a baj, hogy mindig felugrottak az ablakok és rossz ablakon dobtam vagy adtam meg. Erre nincs valami progi? Esetleg az a másik progi, amit mutattál, nem tud ilyet?
Littlemage
Válasz spirited kommentjére
2007. okt. 22. 20:59
Milyen teremben játszol, körbenézek :)
Nekem is ez volt a gondom, de a prímás termekben be lehet állítani. Első körben nézd meg ilyen options, vagy poker table optionsben. Prímán ilyen szöveggel van, hogy: bring table window to top.
spirited
Válasz Littlemage kommentjére
2007. okt. 22. 21:10
Milyen teremben játszol, körbenézek :)
Nekem is ez volt a gondom, de a prímás termekben be lehet állítani. Első körben nézd meg ilyen options, vagy poker table optionsben. Prímán ilyen szöveggel van, hogy: bring table window to top.
Ipoker hálózatban. Optionsnél nem láttam ilyet.
Bajkevero
Válasz spirited kommentjére
2007. okt. 22. 21:18
Szalljatok ki a topikombol :)))
Itt most engem kell siratni, vagy batoritani (lsd elso hozzaszolast)!
:)