Csak szerencsetlen, vagy hibas is?
Tryffeli 690 hand tukreben 18.4/15.5/2.8
Game # 596878414 - Texas Hold'em No Limit EUR 0.10/0.20 - Table "Stockvik"
Players(max 6):
vaio3k (EUR 15.90 in seat 1)
vilma05 (EUR 9.52 in seat 2)
Tryffeli (EUR 35.06 in seat 3)
kocool (EUR 4.35 in seat 4)
juusojaas (EUR 9.50 in seat 5)
godmode79 (EUR 37.68 in seat 6)
Dealer: godmode79
Small Blind: vaio3k (0.10)
Big Blind: vilma05 (0.20)
godmode79 was dealt: :Qs: - :Qc:
Tryffeli Raise (1.20)
kocool Fold
juusojaas Fold
godmode79 Raise (3.50)
vaio3k Fold
vilma05 Fold
Tryffeli Raise (9.50)
godmode79 Call (7.20)
Flop :Ks: - :Qh: - :9c:
Tryffeli Check
godmode79 Bet (10.00)
Tryffeli Call (10.00)
Turn :Ks: - :Qh: - :9c: - :2d:
Tryffeli Check
godmode79 All-In (16.98)
Tryffeli All-In (14.36)
godmode79 Payback (2.62)
River :Ks: - :Qh: - :9c: - :2d: - :7d:
Tryffeli shows: :Kc: - :Kh: (three of a kind, kings)
godmode79 didn't show hand
Tryffeli wins: EUR 67.42 (with three of a kind, kings)
Rake: EUR 3.00
Game ended 2007-06-29 19:21:42 GMT+01:00
Hát mindkettő flopp után nem tudom h hibás e talán csak egy nagyon kicsit ugyanis a preflopp játék alapján vagy K,K vagy A,A tehát 50-50% od volt h nyersz normál esetben csak ez a 2 lap jön számításba tehát is-is bár ezen a téten talán K,A is de láttam h 2en vagytok bent deepstackel ugyh a srác annyira nem lehetett béna hát nem tudom amikor visszaemelt rád preflopp és ráadásul nem kicsit ott talán megfontolandó lett volna a dobás flopp után 50% esélyed volt ugyh ott már nagyon necces eldobni egy Q settet pech talán flopp előtt dobni kellett volna floppon checkeltem volna bár olyan mindegy az eredmény ugyanez lett volna
Nagyon érdekes parti. erről szerintem sokat lehet vitatkozni!
Én azt gondolom, hogy a flop utáni megjátszással nagyon nem lehet vitatkozni (bár én talán többet emeltem volna a flop után egy kicsivel)!
Szerintem itt az alapvető kérdés inkább az, hogy helyes volt-e a preflop játékod...
Mindketten deepstackek vagytok, ha jól látom. Szerintem a reraise-ed még rendben van, de ezt követően, miután erre is visszaemel...nos, én ezt itt nem adtam volna meg, hiszen itt szinte minden flop rossz nekünk, kivéve azt, amiben ott a Q (és lám még az sem mindig jó)
Egy szó, mint száz, a preflop játék sztem hibás, hiszen nagyon sok pénzt veszíthetsz, szinte minden esetben:
ha "rags" flop jön, mindenedet (ami most nem kevés) be fogod pakolni egy QQ-ra, mikor maximum split lesz? Ha K, vagy A jön Neked az sem jó, akkor meg fél buyint vesztettél a prelop call-al...
Alapesetben én is dobtam volna flop előtt a visszaemelése után.
Én ezt úgy látom, hogy megint egy jó kis on-line összeosztás!!Élőben ha mindennnap játszanál akkor kb évente egyszer lenne veled ilyen.De ugye a lényeg hogy ezzel a party-val is befizetéttek a max. rake-t.Egyébként télleg pre-flopp esetleg lehet figyelni, de on-line főleg ekkora téten van egy csomó hülye akik kis pocketokra tolnak all-ineket 66-ra preflopp all-in-t is láttam már nem egyet.Vagy AQs vagy JJ szóval lehetne mondani vagy 6-7 handet amire ugyanez az emelési stratégia lenne az ellefél részéről, a te re-raised meg call-od teljesen legitim lenne.Itt a nagy genyaság hogy floppban mindkettőtöknek ott volt a lap, és a még csak nem is segített a helyzet,mert ha lett volna egy flush draw vagy lejön egy T mondjuk turnben és akkor még egy sor veszélyre talán eldobod, de direkt olyan lapok jöttek hogy ne is érezz veszélyt.Gondolom nem hitted hogy TJ-re bejöb valaki mikor összevissza emelgetés megy....Szóval summa:Rake vadász on-line lapjárás (onlinepokerhu.com galériájában lehet csodálni ezeket pl.:Royal vs. str. flush, nagy full,póker, royal és str. flush egy asztalon)
részben OFF
Én ezt úgy látom, hogy megint egy jó kis on-line összeosztás!!Élőben ha mindennnap játszanál akkor kb évente egyszer lenne veled ilyen.De ugye a lényeg hogy ezzel a party-val is befizetéttek a max. rake-t.
Bojanikának tök igaza van több a leosztás de van néhány érdekesség(nemtom láttátok e már ezt mindenestre nagyon súlyoslol:DDD:)) én pl effektive 3hónapja játszom max 2 asztalon és 2x volt royal flushöm persze a jók szerencsések is...:)
aki meg tudja állni hogy NL20-on 18-as VPIP-je legyen, emellett az agressziója is rendben van, az egy feszes ,jó játékos az adott limiten, valszeg van PT-je tehát rólad is van információja, valszeg te is feszesebb vagy:), ezért AK-al nem erősködik, csak KK,AA-al,pozíciós hátránya miatt mégjobban kell védenie a lapját...
durva parti de én is dobnám nehezen preflop(visszaemelésésre),persze peches nagyon a végkifejlet,főleg hogy majdnem 2 beülővel ültetek benn mindketten:(