Ez egy jó dobás volt...
Ti ha nem jön be a közepes párotokhoz a harmadik lap, s van magasabb lap a flopon, bepróbálkoztok egy nyitással? S ha igen, akkor mekkorával?
Starting game 1606161202.
hen-3v is at seat 0 with $14.89.
-Murdoch- is at seat 1 with $17.62.
Littlemage is at seat 2 with $5.
mz80 is at seat 3 with $7.43.
Martin2202 is at seat 4 with $13.62.
fjulli is at seat 5 with $4.42.
The dealer is seat 0.
-Murdoch- posts a blind of $.05.
Littlemage posts a blind of $.10.
(Littlemage is dealt 8c 8d.)
Pre-flop:
mz80 calls for $.10.
Martin2202 calls for $.10.
fjulli folds.
hen-3v calls for $.10.
-Murdoch- folds.
Littlemage bets $.45.
mz80 folds.
Martin2202 calls for $.45.
hen-3v folds.
The flop comes
6c Ks Qs.
Littlemage bets $.50.
Martin2202 raises $.50.
Littlemage folds, showing 8c 8d.
$.50 is pushed back to Martin2202.
Showdown:
Martin2202 shows
Ac As
Ac As Ks Qs 6c
A pair of Aces
Martin2202 wins pot ($2.24).
ellenfele válogatja. ha preflop emeltem késői pozícióból, akkor esetleg bepróbálkozom egy c-bettel. ha megadja akkor eltöprengek a turn-nél hogy mi lehet nála. ha egy korai limpeló csak megadta az emelésem preflop, akkor alacsony téten az azt jelenti, hogy nincsen magas lapja valószínűleg, úgy ezen a flopon jó eséllyel semmi sincsen nála, és dobni fog egy kis hívásra is. ha nem, akkor elbúcsúzom a kezemtől.
Ti ha nem jön be a közepes párotokhoz a harmadik lap, s van magasabb lap a flopon, bepróbálkoztok egy nyitással? S ha igen, akkor mekkorával?
Olvastam, ezért érdekel :). Az egyszínű flop veszélyes, s épp ezért félnek is tőle, én volt, hogy bepróbálkoztam azzal is. S meddig tart a c-bet? A riverig? Volt olyan, hogy pl. sorra váró kezem volt, hívtam végig, rivernél eldobta... persze ott már elég nagyot kell hívni, főleg, ha pot méretűt hívsz...
S meddig tart a c-bet? A riverig? Volt olyan, hogy pl. sorra váró kezem volt, hívtam végig, rivernél eldobta... persze ott már elég nagyot kell hívni, főleg, ha pot méretűt hívsz...