lederman
2007. aug. 25. 10:28

Ez most az én hibám?

Én ezt nem értem, napok óta folyamatosan lestackelnek, akármivel. Ketdeke eljutni, arra a szinre, h komolyan elgondolkozom róla, h ez a játék nem nekem való. Iszonyúan kezdem utálni...
Most ez az én hibám volt? És megérdemeltem, vagy csak egy újabb bad beat?
Semmi infó nem volt az ellenségről, most ülte le, és 2 kör alatt másodszorra raiselt rám PF, gondolkodtam, h visszahívjak-e, de aztán calloltam, h ha jön egy A vagy K, akkor sokat nyerjek...:)

Full Tilt Poker Game #3357821054: Table Radwick (6 max) - $0.50/$1 - No Limit Hold'em - 4:18:54 ET - 2007/08/25
Seat 1: pitt2700 ($100)
Seat 2: Sutliff1 ($47.05)
Seat 3: mikeevegas76 ($81.65)
Seat 4: llederman ($152.95)
Seat 5: Cjl49 ($129.35)
Seat 6: LeetMaster ($101.50)
llederman posts the small blind of $0.50
Cjl49 posts the big blind of $1
The button is in seat #3
*** HOLE CARDS ***
Dealt to llederman [Ah Kc]
LeetMaster folds
Sutliff1 folds
mikeevegas76 folds
llederman raises to $3
Cjl49 has 15 seconds left to act
Cjl49 raises to $10.50
llederman calls $7.50
*** FLOP *** [As 8h 2h]
llederman checks
Cjl49 bets $9.90
llederman has 15 seconds left to act
llederman raises to $25
Cjl49 has requested TIME
Cjl49 raises to $51
llederman raises to $77
Cjl49 raises to $118.85, and is all in
llederman calls $41.85
Cjl49 shows [8c 8s]
llederman shows [Ah Kc]
*** TURN *** [As 8h 2h] [7s]
*** RIVER *** [As 8h 2h 7s] [Js]
Cjl49 shows three of a kind, Eights
llederman shows a pair of Aces
Cjl49 wins the pot ($255.70) with three of a kind, Eights
*** SUMMARY ***
Total pot $258.70 | Rake $3
Board: [As 8h 2h 7s Js]
Seat 1: pitt2700 is sitting out
Seat 2: Sutliff1 didn't bet (folded)
Seat 3: mikeevegas76 (button) didn't bet (folded)
Seat 4: llederman (small blind) showed [Ah Kc] and lost with a pair of Aces
Seat 5: Cjl49 (big blind) showed [8c 8s] and won ($255.70) with three of a kind, Eights
Seat 6: LeetMaster didn't bet (folded)

kisrapi
Válasz lederman kommentjére
2007. aug. 25. 11:16

Cjl49 raises to $51

Ezen a ponton lehetne talán elgondolkozni a dobás mellett, 2 párra vagy set-re téve, mindenesetre, én a saját szintemen nem dobnám el, feljebb már lehet, hogy igen...

PsychoMAN
Válasz kisrapi kommentjére
2007. aug. 25. 12:58

szar dolog ilyenekbe belefutni, de ha lehet 1 kérésem, ne tedd be a parti eredményét, úgy sokkal könnyebb elemezni(nekem legalábbis:D), és kevésbé eredményorientáltak a válaszok(legalábbis az enyéimek:D)

és 2 kör alatt másodszorra raiselt rám PF

rossz pozícióban vagy hozzá képest, 2-szor próbál kiemelni, jogos lehet megpróbálni egy 4-bet-et ,amire ha újra emel az már nagyon erős lapot sejtet, + ő van pozíciós előnyben, ott már könnyebben dobod

így a call-al, ha nem jön se A se K, akkor mit lépsz ?
check-nél bármire emelhet és dobnod kell,akár blöfföl akár nem
flop bet-nél ritkán dob ha már preflop 3-bet-elt, vagy tartja vagy reraise-el, amiről neked ugyanúgy semmi infód nem lesz az ő lapjáról

ha jön A vagy K, akkor mehet a valuebet , és reraise-nél valszeg én is betolnám, ezen a flop-on a range-e lehet AK,AQ,AJ,AT,A8 és 88 és 22 valószínűtlenebb, de akár benne lehetnek a range-ben, vagy sima félblöff KhQh,KhJh
sajnos én is bebuktam sok AK-t már így set ellen:(

viszont ha flop-on check-raise-re játszol ,azzal leginkább azt a képet adod magadról hogy set-ed van , és ez egy elég komoly erőt mutató check-raise, persze akkor már nem elég 25$-ig emelni (ekkor 15$-t kell adnia egy 57$-os potba)

de ha erre a játékra ő továbbemel ,akkor ezzel őt nem érdekli hogy lehet set-ed is, ő lát jó esélyt arra hogy dobod,vagy arra hogy még több pénzt raksz a pot-ba

ez már elég erős tény, arra hogy meggondold a dobást top pár top kicker-el is akár

amúgy lehet hogy a check-raise a jobb játék,mint a flop-bet, feltéve ha kicsit többet emelsz flopnál mint 25$-ig

llederman raises to $77

ennek itt sok értelmét nem látom, ha jól értem 40$-ja maradt volna még, akkor ha már eldöntötted hogy végigmész a lappal, vagy ha reraise-el ugysem dobod, akkor told be inkább itt az all in-t, talán egy nagyon minimális fold equity-s is lesz, bár csak nagyítóval nézve:)

semmi read nincs róla ?
(vagy ha ez a 2. partija akkor mit csinált abban a partiban amiben nyert 29$-t ?:) )

lederman
Válasz PsychoMAN kommentjére
2007. aug. 25. 15:55

Szóval, én biztos voltam, h nincs nála magas pocket, de ha az lenne az AK-m még akkor is kitarthatott volna. Amiatt calloltam, mert A,K-val sokat akartam nyerni. Úgy éreztem h 4betre nagy valószínűséggel dobna, és ezt nem akartam. Hiba volt?(Útólag annak tartom, mert ált nemjön az A,K és akkor feladtam a könnyed 10dolcsim, meg jó az ha tudja, h nem 3betelhet annyira lightosan, de ezért nem érdemeltem stackelést... sztem) Egyébként simán vállaltam volna az all-int, ha visszatolja. Gyakorlatilag heads-up volt. Egy aggro ellen soha nem dobnék AKt PF vakharcban.
Minicheck-raisem:) nem biztos, hogy a legerősebb folytatás volt(bár én nem gondolom rossznak). Arra gondoltam, h hátha olcsó lopási kísérletnek vesszi, és visszaemel egy magas PPvel, vagy ennyiért képtelen dobni az AQ,AJ-t, amit egy allinre elersztene.
Amikor betolta az összes zsetont, én akkor is úgy éreztem, h valószínűleg jobb leszek. Kb. úgy saccoltam, hogy 50% AK, 35%AQ,AJ vagy egyéb, és 15%AA vagy 88. Ilyesmi megérzésem volt.
77dollárra emeltem, mert még mindig az AQ-t akartam lestackelni. Persze teljesen mindegy lett, volna, de úgy gondoltam ezt könnyebben megadja, mint az all-int.
Én nem érzem, úgy hogy rosszul játszottam volna. A 4bet/all-in jobb lett volna, mivel általában nem jön az A, de sztem bad beat.
Amiatt tettem be, mert tök ideg lettem, hogy az elmúlt 36 órában 4szer vesztettem el mndenem(2-t a napi bad beatbe is feltettem), és sztem 1x hibáztam egy komolyabbat, de akkor is az ellenfél 3 outjának egyike jött le.
Egyszerűen ideges voltam(vagyok?).
Azt hiszem pihenek, abbahagyom a játékot egy időre, végre van PT-m végig nézem a régi partikat(néhányat beteszek ide), és amíg nem érzem, h a hibáimat korrigáltam volna, nem játszom...

want2push
Válasz lederman kommentjére
2007. aug. 26. 15:00

Személy szerint heads up nem szoktam preflop reraise-lt pot esetén a flop után ász pár király kicker-t dobni.

Igaz, most 129 BB-vel ül az ellenfél, ez azért árnyalja a képet. Nehéz helyzet. Vagy eldobod az 51$-os emelésre vagy végig mész. Jelen partiban egyiket se tartom hibának.

kanrich_
Válasz want2push kommentjére
2007. aug. 27. 1:41

Egy ismert, feszesebb regulár ellen eldobom. De az adott szituációban én is végigmentem volna az AK-val.

Élő ügyfélszolgálat