floppolt full slow play
Sziasztok !
Nem túl rég játszok egyelőre mikrolimiten eddig az első freeroll 0.34 eurómat sikerült 61.5 eurós bankrollá feltornásznom. A kérdés a következő: Helyesen játszottam e meg a handet, esetleg a kézben párra ti nagyobbat hívtatok-e volna preflop illetve flop után ti mit csináltatok volna ???? Itt a parti:
[2008-05-16 11:59:40]: starting hand #24597863
Table: Giant - NL Hold'em €0.01/€0.02 - Real Money Table
Starting game.
seat 1. KurtDavis [€0.50]
seat 3. Clown [€0.92]
seat 7. erik0319 [€1.12]
seat 8. ReggieHammond [€1.88]
ReggieHammond posted SB (€0.01).
KurtDavis posted BB (€0.02).
Dealing cards:
ReggieHammond: 8c, 8d
erik0319: 3s, 3d
Clown called €0.02.
erik0319 called €0.02.
ReggieHammond called €0.01.
KurtDavis checked.
Betting round ended. Main pot: €0.08
Dealing flop: As, 8h, Ad
ReggieHammond checked.
KurtDavis checked.
Clown checked.
erik0319 checked.
Betting round ended. Main pot: €0.08
Dealing turn: 3h
ReggieHammond bet €0.02.
KurtDavis folded.
Clown called €0.02.
erik0319 raised €0.02 to €0.04.
ReggieHammond raised €0.18 to €0.22.
Clown folded.
erik0319 called €0.18.
Betting round ended. Main pot: €0.52
Dealing river: Th
ReggieHammond bet €0.54.
erik0319 called €0.54.
Betting round ended. Main pot: €1.54
ReggieHammond showed: [As Ad 8h 8d 8c ] - Full House, Eights full of Aces.
erik0319 showed: [As Ad 3s 3h 3d ] - Full House, Threes full of Aces.
ReggieHammond won main pot with Full House, Eights full of Aces.
ReggieHammond won €1.54.
Hand ended.
Szia Reggie! Látom, még mindig Draculázol ;)
€61 az már szép pénz, csak így tovább :)
Én már egy ideje mindig nyomok egy standard raiset preflop a pocket párjaimmal. Kivéve, amikor nagyon elülső pozícióban vagyok, akkor callolok, és megadok egy esetleges emelést. Ha jön a set, akkor az eredeti emelő aggresszivitása pont kapóra jön, annyival több ZS kerül be, ha nem jön set, akkor meg easy fold :)
Sziasztok !
A kérdés a következő: Helyesen játszottam e meg a handet, esetleg a kézben párra ti nagyobbat hívtatok-e volna preflop illetve flop után ti mit csináltatok volna ???? Itt a parti:
Elfelejtettem írni,h amúgy jól játszottad!!:)
Mondjuk az ilyen handeknél nincs más dolgunk,mint h "okosan" pakoljuk be a casht;)
Kösz Chryss !
Próbálgatom szárnyaimat :) Láttam hogy vittél HighandJackpotot !!!!! Gratula !!! Még vagy Draculán vagy már arrébbáltál nagyobb termekbe ???
Üdv: Reggie
CrisRoniii7:
Ha jól emlékszem elég passzív volt az asztal, nem akartam egy nagyobb emeléssel esetleg elijeszteni őket. Amúgy ha nem is minden pocket párral - inkább a magasabbakkal - én is 0.12-0.16 körül szoktam nyitni. A riveren miért csak potot emelnél ???? Hogy azt legalább megadja, vagy ha mégis jobb lapja van (AA??) akkor minimalizáljam a veszteséget ???
Reggie
CrisRoniii7:
Ha jól emlékszem elég passzív volt az asztal, nem akartam egy nagyobb emeléssel esetleg elijeszteni őket. Amúgy ha nem is minden pocket párral - inkább a magasabbakkal - én is 0.12-0.16 körül szoktam nyitni. A riveren miért csak potot emelnél ???? Hogy azt legalább megadja, vagy ha mégis jobb lapja van (AA??) akkor minimalizáljam a veszteséget ???
Reggie
Kösz Chryss !
Próbálgatom szárnyaimat :) Láttam hogy vittél HighandJackpotot !!!!! Gratula !!! Még vagy Draculán vagy már arrébbáltál nagyobb termekbe ???
Üdv: Reggie