illese
2008. dec. 19. 8:30

Floppolt két pár NL 25

Ellen igazi gambler 43/7,25/1,7
Én TAG-ot játszottam de mind1 mert szerintem nem figyel. Volt előttem vagy 40USD

Dealt to Matifou [7c 8c]
eHeK2 posts the small blind of $0.10
creepfish posts the big blind of $0.25
aquaflamz calls $0.25.
ChemTrade folds.
Matifou calls $0.25.
B-DogKY folds.
jdowd111 folds.
DrSpitzvogel87 folds.
eHeK2 calls $0.15.
creepfish checks.
Dealing Flop [7s 8d Qh]
eHeK2 checks.
creepfish checks.
aquaflamz bets $0.25.
Matifou raises to $1.75.
eHeK2 folds.
creepfish folds.
aquaflamz calls $1.50.
Dealing Turn [4s]
aquaflamz bets $5.
Matifou calls $5.
Dealing River [Ad]
aquaflamz bets $21.95, and is all-in.

MATIFOU????

pindrokk
Válasz illese kommentjére
2008. dec. 19. 8:57

ez nálam még egy fish ellen is fold. A river ász megijesztheti őt is de ő mégis rád tolta

Zehy
Válasz pindrokk kommentjére
2008. dec. 19. 9:14

Turnön ráborítottam volna az asztalt, de sztem már flopon is visszaemelek. Akkor nem kéne most a fejünket fogni...

Littlemage
Válasz Zehy kommentjére
2008. dec. 19. 11:45

Turnön ráborítottam volna az asztalt, de sztem már flopon is visszaemelek. Akkor nem kéne most a fejünket fogni...

Flopon visszaemelt, de amugy en is turnön reraise AI. remélve hogy nem 56 volt nála. Sajnos tegnap kétszer fizettem ki turnre lejövö GSD-t egymás utan 2szer. Itt így mar ha a jozan eszemre hallgatok, dobo, hiszen könnyen lehet nála magasabb 2pár (A4-7-8), s csak huszonx BB-d van benn.

illese
Válasz Zehy kommentjére
2008. dec. 19. 15:45

Azért nem akartam borogatni, mert egy finom értékhívásban reménykedtem a riveren, de ez felborította a számításomat. Dobtam.

Zehy
Válasz illese kommentjére
2008. dec. 19. 15:48

Azért nem akartam borogatni, mert egy finom értékhívásban reménykedtem a riveren, de ez felborította a számításomat. Dobtam.

Értem én, csak azért nem egy életbiztosítás volt ez a flop a slowplayre.

darklol
Válasz Zehy kommentjére
2008. dec. 19. 15:59

regular ellen jó a turn plan a finom értékhívás stb.. de fish ellen ez nuts és minnél előbb törekedni kell a pénz betételre mert nem lehet tudni mikor húz tul és mivel

zehy +1

illese
Válasz darklol kommentjére
2008. dec. 19. 17:20

Valszeg igazatok van. De ha megnézitek az agresszió faktorát, az nem olyan magas. Szóval tartok tőle nőt egy sora vagy két párja. Sebaj levettem másokat. Köszönöm a kommenteket.

Élő ügyfélszolgálat