Én amiket látok:
3-bet 2.4 kevés
vs. 3-bet call 50.7 sok
sqz 1.3 kevés
VPIP/PFR ratio 21.6/13.6 kevés, legalább 70-80%-os arány kéne. Kevesebbet kell limpelni
SB/BB reraise steal (2.8/3.3) kevésnek tűnik.
nem kell agyon sqz-elni csak azért,hogy a statjaid jók legyenek. 90%-ban valueból legyen.
nem kell agyon sqz-elni csak azért,hogy a statjaid jók legyenek. 90%-ban valueból legyen.
Hát nem a legjobb két nap áll most mögöttem mivel két nap alatt sikerült elbuknom BR felét mivel vagyis nl5 végéről nl 5 szint 30BI-ig tehát újra grindelhetek nl2-ön de már ott is csak sh fogom tolni!
El sem hiszem! 2 nap!
Igazából segitséget is szeretnék kérni abban hogy volna e valakinek ideje esetleg egy sessionemet végig nézni és hibákat keresni a játékomban mert ez igy nem jóóóó!
Igaz a hétvégén elég nagy pechsorozatom volt mert minden all in szitut elbuktam pre-flop AA vs AA a másik flösshel nyer vagy flopon set vs flösh draw vagy AA vs Ak sorral elviette a potot meg hasonlo hihetetlen dolgok amitől egy csöppet bekgözöltem és elveszettem az itélő képességem és ennek volt köszönhető ez a nagy zuhanás!
Igaz túl sokat játszottam munka után és úgy érzem ez sok volt és még nem igazán vagyok teljesen 100% állapotban amit anno irtam még a blogban is!
Szóval szívesen vennék bármilyen segitséget és online session nézés vagy skypos elemzések vagy valami hasonló!
Ilyen a poker meg az élet! Majd lesz jobb is minden téren! :) Nagyon nem fogok összetörni mert ez semmiség minden máshoz képest!
Persze ha van valakinek egyáltalán erre ideje és kedve mert senkit sem akarok fölöslegesen terhelni!
Remélem azért majd valaki csak olvassa ezt :P
Küldtem egy pm-et!
A felfogásod és hozzáállásod ötös (pl a "nem fogok összetörni mert ez semmiség minden máshoz képest" nagyon tetszett)!
Ha rögzíteni tudnál egy sessiont, és feltöltenéd akadémiára, én megnézem. NL5-ön talán már valamennyire kompetensnek mondható a véleményem. Máshogy viszont nem megy, mert össze-vissza van időm. Tölts fel videót, ha elsz időd!
Kitartás addig is!
A felfogásod és hozzáállásod ötös (pl a "nem fogok összetörni mert ez semmiség minden máshoz képest" nagyon tetszett)!
Ha rögzíteni tudnál egy sessiont, és feltöltenéd akadémiára, én megnézem. NL5-ön talán már valamennyire kompetensnek mondható a véleményem. Máshogy viszont nem megy, mert össze-vissza van időm. Tölts fel videót, ha elsz időd!
Kitartás addig is!
Kitartás addig is!
Hát kitartók a végsőkig :P