Szia!
Én megnéztem. Igazándiból lettek volna kommentjeim is, bár nem sokkal többet tudnék hozzátenni, mint az előttem szólók.
Végignéztem, de sajnos nem jegyzeteltem, s azóta nem volt időm mégegyszer megnézni, s így a vakvilágba nem akartam kérdezni, de akkor megteszem.
Amit észrevettem, talán 2 alkalommal is, - azt hiszem az egyik az egy :6s: :7s: volt, s mégegyszer feltűnt hasonló, - hogy pl. nem emeltél SC-vel, s nem adtad meg az emelést vele.
Ezeket nem szereted annyira? Pedig - legalábbis kisebb téten- lehet velük kaszálni, ha bejönnek :)
S van rá érdeklődés, elhiheted, de indíthatunk egy szavazós topicot :D:D:D
megnézem mégegyszer, akkor konkrétabban kérdezek :)
Szavazas...
Hozzaadtam egy szavazast Littlemage javaslatara... :cool:
Olyan pont miért nincs, hogy: igen, de kommentelni nem merek ?:o
kommentelni nem merek:o
Majd a következőre...:rolleyes:
Egyébként jók ezek a videók, sokat lehet belőlük tanulni, örülnék ha csinálnál még és mások is (talán egyszer majd énis megpróbálom)
Koszonom a 13 embernek, aki szavazott... ;)
Holnap szeretnem megcsinalni a harmadik videomat, remelem sikerul majd 1 jo sessiont elkapni...
Koszonom a 13 embernek, aki szavazott... ;)
Holnap szeretnem megcsinalni a harmadik videomat, remelem sikerul majd 1 jo sessiont elkapni...
Sajnálom, h kihagytam az elöző videódat. Ezt megakarom nézni, meg írnék is rá kommenteket majd. Bár most, h megnyitottam a hosszú hajrát a vizsgaidőszakra egyre kevesebb időm van:(
Ugyan "kicsit" késve, de végre sikerült megnézni a második videódat is.
Első benyomás, így a videó végén, hogy a játékod minősége ezúttal jobb lett, mint az első videóban.
Második benyomás, hogy kicsit soknak éreztem a 4db 6max asztalt egyszerre, sokszor nem marad elég idő rendesen végiggondolni és megmagyarázni a szituációkat. Szerintem érdemesebb lenne legközelebb 2 vagy max 3 asztalon játszani és kommentálni.
A játékról:
- Két olyan esetet is felírtam, mikor sc-vel és Axs-el nem emeltél CO-ból, pedig mindenki dobta előtted. Ezek sztem elszalasztott lehetőségek. Aztán a végén megmutattad a 31%-os steal blinds statisztikát, ami teljesen jó. Menet közben észrevétlenül növelted, egyáltalán nem tűnt fel, hogy ez ilyen magas lesz. Észrevétlenül vakokat lopni nagyon hasznos tulajdonság. :)
- Kis párral blindről, egy hátsó poziciós loose (Ivan666Z: 22% PFR) emelő ellen inkább preflop 3bet és nem a flop check-raise játékot választanám, ha agresszív akarok lenni vele szemben.
- OOP kis párral pot feletti 3bet-et nem érdemes megadni 100BB stackek esetén HU, főleg nem loose emelőtől. Nem éri meg hosszútávon, hiába jön a set, többnyire nem tudod elvenni a teljes beülőjét. Csábítóak, de tudni kell eldobni őket.
- 34p30 - Ak push short stack ellen tökéletesen játszva, máshogy ezt nem lehet. Kicsit mintha bizonytalan lettél volna benne.
- 43p - Gutshot straight-flush draw sztem fold turn.
- 48p - QT a river visszaemelés után csak a totál blöfföt tudja megverni. Nincs olyan lap amivel value emel az ellenfél és rosszabb lenne a tiédnél.
Négyből legalább egyszer kellene nyerni, hogy megérje megadni. Sztem fold.
Készen állok a harmadik videóra. Mikor érkezik? :)
kicsit soknak éreztem a 4db 6max asztalt egyszerre, sokszor nem marad elég idő rendesen végiggondolni és megmagyarázni a szituációkat. Szerintem érdemesebb lenne legközelebb 2 vagy max 3 asztalon játszani és kommentálni.
[...]
Készen állok a harmadik videóra. Mikor érkezik?
Kis párral blindről, egy hátsó poziciós loose (Ivan666Z: 22% PFR) emelő ellen inkább preflop 3bet és nem a flop check-raise játékot választanám, ha agresszív akarok lenni vele szemben.
OOP kis párral pot feletti 3bet-et nem érdemes megadni 100BB stackek esetén HU, főleg nem loose emelőtől. Nem éri meg hosszútávon, hiába jön a set, többnyire nem tudod elvenni a teljes beülőjét. Csábítóak, de tudni kell eldobni őket.
34p30 - Ak push short stack ellen tökéletesen játszva, máshogy ezt nem lehet. Kicsit mintha bizonytalan lettél volna benne.
43p - Gutshot straight-flush draw sztem fold turn.
48p - QT a river visszaemelés után csak a totál blöfföt tudja megverni. Nincs olyan lap amivel value emel az ellenfél és rosszabb lenne a tiédnél.
Négyből legalább egyszer kellene nyerni, hogy megérje megadni. Sztem fold.