Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > Godmode videoinak ertekelese

Littlemage
Válasz kisrapi kommentjére
2007. nov. 23. 9:41

Szia!

Én megnéztem. Igazándiból lettek volna kommentjeim is, bár nem sokkal többet tudnék hozzátenni, mint az előttem szólók.

Végignéztem, de sajnos nem jegyzeteltem, s azóta nem volt időm mégegyszer megnézni, s így a vakvilágba nem akartam kérdezni, de akkor megteszem.

Amit észrevettem, talán 2 alkalommal is, - azt hiszem az egyik az egy :6s: :7s: volt, s mégegyszer feltűnt hasonló, - hogy pl. nem emeltél SC-vel, s nem adtad meg az emelést vele.

Ezeket nem szereted annyira? Pedig - legalábbis kisebb téten- lehet velük kaszálni, ha bejönnek :)

S van rá érdeklődés, elhiheted, de indíthatunk egy szavazós topicot :D:D:D

megnézem mégegyszer, akkor konkrétabban kérdezek :)

Godmode
Válasz Littlemage kommentjére
2007. nov. 24. 15:05

Szavazas...

Hozzaadtam egy szavazast Littlemage javaslatara... :cool:

r0ckm4n
Válasz Godmode kommentjére
2007. nov. 24. 15:20

Olyan pont miért nincs, hogy: igen, de kommentelni nem merek ?:o

Godmode
Válasz r0ckm4n kommentjére
2007. nov. 24. 17:51

kommentelni nem merek:o

miert nem? :o

r0ckm4n
2007. nov. 24. 19:41

Majd a következőre...:rolleyes:
Egyébként jók ezek a videók, sokat lehet belőlük tanulni, örülnék ha csinálnál még és mások is (talán egyszer majd énis megpróbálom)

Godmode
Válasz r0ckm4n kommentjére
2007. dec. 2. 3:21

Koszonom a 13 embernek, aki szavazott... ;)
Holnap szeretnem megcsinalni a harmadik videomat, remelem sikerul majd 1 jo sessiont elkapni...

bojanika
2007. dec. 2. 4:53

Koszonom a 13 embernek, aki szavazott... ;)
Holnap szeretnem megcsinalni a harmadik videomat, remelem sikerul majd 1 jo sessiont elkapni...

Én erről lemaradtam, de természetesen várom a következő videót. Gyűjtöm a vinyón a Godmode videókat, egyszer még nagy érték lesz, ugye? ;)Kommentálni is fogok, ígérem.

lederman
Válasz bojanika kommentjére
2007. dec. 2. 5:41

Sajnálom, h kihagytam az elöző videódat. Ezt megakarom nézni, meg írnék is rá kommenteket majd. Bár most, h megnyitottam a hosszú hajrát a vizsgaidőszakra egyre kevesebb időm van:(

Skiboy
Válasz lederman kommentjére
2007. dec. 20. 5:41

Ugyan "kicsit" késve, de végre sikerült megnézni a második videódat is.

Első benyomás, így a videó végén, hogy a játékod minősége ezúttal jobb lett, mint az első videóban.
Második benyomás, hogy kicsit soknak éreztem a 4db 6max asztalt egyszerre, sokszor nem marad elég idő rendesen végiggondolni és megmagyarázni a szituációkat. Szerintem érdemesebb lenne legközelebb 2 vagy max 3 asztalon játszani és kommentálni.

A játékról:

- Két olyan esetet is felírtam, mikor sc-vel és Axs-el nem emeltél CO-ból, pedig mindenki dobta előtted. Ezek sztem elszalasztott lehetőségek. Aztán a végén megmutattad a 31%-os steal blinds statisztikát, ami teljesen jó. Menet közben észrevétlenül növelted, egyáltalán nem tűnt fel, hogy ez ilyen magas lesz. Észrevétlenül vakokat lopni nagyon hasznos tulajdonság. :)

- Kis párral blindről, egy hátsó poziciós loose (Ivan666Z: 22% PFR) emelő ellen inkább preflop 3bet és nem a flop check-raise játékot választanám, ha agresszív akarok lenni vele szemben.

- OOP kis párral pot feletti 3bet-et nem érdemes megadni 100BB stackek esetén HU, főleg nem loose emelőtől. Nem éri meg hosszútávon, hiába jön a set, többnyire nem tudod elvenni a teljes beülőjét. Csábítóak, de tudni kell eldobni őket.

- 34p30 - Ak push short stack ellen tökéletesen játszva, máshogy ezt nem lehet. Kicsit mintha bizonytalan lettél volna benne.

- 43p - Gutshot straight-flush draw sztem fold turn.

- 48p - QT a river visszaemelés után csak a totál blöfföt tudja megverni. Nincs olyan lap amivel value emel az ellenfél és rosszabb lenne a tiédnél.
Négyből legalább egyszer kellene nyerni, hogy megérje megadni. Sztem fold.

Készen állok a harmadik videóra. Mikor érkezik? :)

Godmode
Válasz Skiboy kommentjére
2007. dec. 20. 14:00

kicsit soknak éreztem a 4db 6max asztalt egyszerre, sokszor nem marad elég idő rendesen végiggondolni és megmagyarázni a szituációkat. Szerintem érdemesebb lenne legközelebb 2 vagy max 3 asztalon játszani és kommentálni.
[...]
Készen állok a harmadik videóra. Mikor érkezik?

Bar irtam mar, hogy keszul a harmadik, de ellustalkodtam az idot, ugyhogy nem igergetek... :o A 2 asztalos jatekot megfontolom, jo otlet, csak felek, hogy ha esetleg nem jonnek a lapok, akkor nagy csondek lesznek... :)

Kis párral blindről, egy hátsó poziciós loose (Ivan666Z: 22% PFR) emelő ellen inkább preflop 3bet és nem a flop check-raise játékot választanám, ha agresszív akarok lenni vele szemben.

Ugy erzem, hogy a check-raisel talan tobb erot tudok mutatni es akkor ha mar van flop, akkor talan biztosabbra tudok menni... Igazabol mar TT-vel is huzockodom a 3-bettol. Amit biztosan javitanom kell a jatekomon, az tuti, hogy a 3-bet range szelesitese, de ezt az uj PT-vel mar konnyu lesz monitorozni... ;)

OOP kis párral pot feletti 3bet-et nem érdemes megadni 100BB stackek esetén HU, főleg nem loose emelőtől. Nem éri meg hosszútávon, hiába jön a set, többnyire nem tudod elvenni a teljes beülőjét. Csábítóak, de tudni kell eldobni őket.

Dedede, annyira csabitoak... :o Igyekszem odafigyelni ra...

34p30 - Ak push short stack ellen tökéletesen játszva, máshogy ezt nem lehet. Kicsit mintha bizonytalan lettél volna benne.

Visszaneztem es bizonytalan voltam. Most is hatarozatlan vagyok, PF sima ugy SS ellen az AK, mivel 5 kartya jon, de ugy, hogy nem javultam es mar csak 2 lap jon, sokat romlanak az eselyeim, nem? Barmilyen part sikerul talalnia, akkor nagyon hatul leszek (20-25% kell a nyereshez), es meg reverse dominalt is lehetek... :o
Persze ha batoritassz, akkor az okes... :cool:

43p - Gutshot straight-flush draw sztem fold turn.

Probalom fegyelmezni magam es nem huzni indokolatlanul... Itt raadasul a pot is nagyon pottom volt... :o

48p - QT a river visszaemelés után csak a totál blöfföt tudja megverni. Nincs olyan lap amivel value emel az ellenfél és rosszabb lenne a tiédnél.
Négyből legalább egyszer kellene nyerni, hogy megérje megadni. Sztem fold.

Tehat akkor az emelesere eldobnad... Talan ha rosszabb lett volna a kickerem, akkor lehetett volna lelekjelenletem... Mondtam is, hogy crying call lesz, ha visszaemel... De ugyanugy vegigbetelted volna a 3 utcat, ugye?

Koszonom a potlasodat, ertekelem... ;):cool::)

Élő ügyfélszolgálat