Itt mit kezdenétek a JJ-vel? (NL100)
***** Hand 941278343 *****
0.50/1.00 Texas Hold'em (No Limit ) - 2008. február 5. 12:09:45
Table TH 69 (Real /Cash Game )
Seat 1: Pokero (109.95)
Seat 2: zsolt81 (48.85)
Seat 3: KANABIS (149.54)
Seat 4: xicotet (39.00)
Seat 5: bamse-far (104.05)
xicotet post SB 0.50
bamse-far post BB 1.00
** Deal **
Pokero [N/A, N/A]
zsolt81 [Jh, Jc]
KANABIS [N/A, N/A]
xicotet [N/A, N/A]
bamse-far [N/A, N/A]
*** Bet Round 1 ***
Pokero Fold
zsolt81 Raise to 3.00
KANABIS Raise to 13.00
xicotet Fold
bamse-far Fold
zsolt81 Call 13.00
*** Flop(Board): *** : [5s, 4d, 5d]
*** Bet Round 2 ***
zsolt81 Check
KANABIS Bet 40.00
zsolt81 ???
Ellenfélfüggő. Sok fish csinálja ezt, de ez már fel kellett tűnjön korábban (mármint eddigi játéka alapján, hogy fish), ha ez a kategória, akkor call.
A legtöbb játékos ellen azonban itt dobnék annak ellenére, hogy csak fél beülővel ülsz bent.
Easy fold. Kérdés hogy a preflop 3betet érdemes-e JJ-vel megadni, ismeretlen vagy feszes játékos ellen nekem inkább a dobás tűnik jónak. Ha már call preflop, akkor belhívok ezen a flopon, ha eldobja örülök ha visszaemel fold.
JJ-vel milyen flopot szeretnél látni?
Fél beülővel ezt nem lehet eldobni. All-in.
Jaja shortstack vagy, all-in!
Könnyen lehet hogy jobb nálad. Szerintem vagy eldobod már preflop, vagy allint tolod. Ilyen kis stackel nagy hiba ezt a visszaemelést csak megadni. Preflop szerintem legjobb esetben is csak coin flipre pályázhatsz. Én dobnám már a visszaemelésre. Persze más a szitu ha teljes beülővel ülsz....
JJ fold reraise-re SH-n? Még full ringen se ilyen egyértelmű ez.
48$-al ülsz bent, 13$ már bent van, mennyit hívsz bele amire szerinted eldobja a gyerek az AK-ját de te nem leszel pot committed?
Ezért a legrosszabb fél beülővel játszani, ha 25-el vagy 100-al ülnél bent sokkal egyszerűbb lenne a további játék.
Könnyen lehet hogy jobb nálad. Szerintem vagy eldobod már preflop, vagy allint tolod. Ilyen kis stackel nagy hiba ezt a visszaemelést csak megadni. Preflop szerintem legjobb esetben is csak coin flipre pályázhatsz. Én dobnám már a visszaemelésre. Persze más a szitu ha teljes beülővel ülsz....
JJ fold reraise-re SH-n? Még full ringen se ilyen egyértelmű ez.
48$-al ülsz bent, 13$ már bent van, mennyit hívsz bele amire szerinted eldobja a gyerek az AK-ját de te nem leszel pot committed?
Ezért a legrosszabb fél beülővel játszani, ha 25-el vagy 100-al ülnél bent sokkal egyszerűbb lenne a további játék.
Ez a hand egy kicsit megkavart, ráadásul két párhuzamos szálon fut.:)
Az all in preflop viszont teljesen rendben van, sőt sztem ez a legoptimálisabb játék.