Sword84
2007. nov. 1. 0:13

J top set. Hibáztam?

Nl50 Full ring
Az ellenfelemről nincs semmi infom....
Pár leosztás alatt annyit láttam, hogy blöffölgetett, meg eléggé agressziv volt.

Swordsmith Card dealt to a spot Jc Jd

JMilesB Raise $ 1.75
Swordsmith Call $ 1.75
taketheatrain Fold $ 0.00
usnret Call $ 1.75
exmonty Call $ 1.75
ballstinger Fold $ 0.25
tastim77 Call $ 1.25
Betting round completed Last active pot = $9.00

Card dealt to table 6h Js 3d Flop

tastim77 Check
JMilesB Bet $ 1.50
Swordsmith Call $ 1.50
usnret Raise $ 3.00
exmonty Fold $ 0.00
tastim77 Raise $ 7.00
JMilesB Fold $ 1.50
Swordsmith Call $ 5.50
usnret Fold $ 3.00
Betting round completed Last active pot = $27.50

Card dealt to table 2h Turn

tastim77 Bet $ 15.00
Swordsmith Call $ 15.00
Betting round completed Last active pot = $57.50

Card dealt to table 9c River

tastim77 Bet $ 20.00
Swordsmith All-in $ 25.20
tastim77 Call $ 5.20
Rake amount $ 2.00

Side pot 9 = $105.90
tastim77 Showdown Show card: Straight
6h 5h 4c 3d 2h
Swordsmith Showdown Show card: Three of a Kind
Js Jc Jd 9 6
tastim77 Hand result $ 105.90

Hibáztam, hogy flopnál nem emeltem vissza? Az ellenfelemet set-re tettem, vagy esetleg egy over párra. Valahogyan nem hittem, hogy 4-5 van nála.
Dobni lehet egy ilyen set-et?

hayraki
Válasz Sword84 kommentjére
2007. nov. 1. 0:36

Én sokkal agresszívebben szoktam játszani a szetteket, bár azt is elismerem, hogy nem látszott veszélyesnek a board, ráadásul az ellenfeled jó hülyén játszott, a flopp reraise-zel jól összekuszálta a szálakat :)

PsychoMAN
Válasz hayraki kommentjére
2007. nov. 1. 2:36

már flop-on is reraise-elnék, de legkésőbb turn-ön(és most mind1 hogy ott már verve voltál) ezt be kell nyomni...

flop-on még elmehet egy slowplay, de miután van egy rerasie,és arra még egy reraise, ez már elvileg jele annak hogy van kinn egy másik erős lap is

turn-ön nincs értelme call-ozni,ellenfél erőt mutat flop-on, turn-ön, is nálad top set, reraise egyből

gondolom az volt a terved hogy riveren hátha még betesz valamennyi tétet, szemben azzal hog ha turn-ön vagy flop-on visszaemelsz akkor eldobhatja, de miután turn-ön is erőt mutatott ezzel már nem kell foglalkozni,legtöbbször kifizet

melyik terem amúgy ez ?:D

Sword84
Válasz PsychoMAN kommentjére
2007. nov. 1. 7:09

Általában én is agresszivabban szoktam megjátszani a set-et,
de itt jobbnak láttam a slow playt. Bár szerintem, ha agresszivabb lettem volna a flopon ugyanez lett volna a vége.

Igen, turnön azért nem volt reraise, mert féltem, hogy eldobja.
De azt tudtam all-in lesz a vége.
Igazábol engem a Flop reraise kevert meg. Akkor gondoltam, hogy set van nála, de 4-5.........arra nem.
Egyébként ez a Bodogon volt.

want2push
2007. nov. 1. 7:26

A flopon nem elég a nagyon kicsi méretű emelés megadása. Vissza kell emelni. Sor húzó van. A 45s lap egyáltalán nem kizárható vmelyik ellenfélnél, tekintve, hogy hányan vagytok a flopon.

Sword84
Válasz want2push kommentjére
2007. nov. 1. 7:56

Akkor elszurtam... legközelebb ha ilyen sokan vannak bent, akkor agresszivebb leszek...

kanrich_
2007. nov. 1. 17:57

Én ilyenkor mindig tolom befelé a pénzt, itt is azt tettem volna. Sokszor persze eldobják, de akkor legalább nem ingyen kapják az ilyenek a sort...

Élő ügyfélszolgálat