J8 flush furcsa river játék NL60 (deep)
Hogyan játszanátok ezt a handet?
Full Tilt Poker, $0.15/$0.30 NL Hold'em Cash Game, 6 Players
LeggoPoker.com Hand History Converter
CO: $42.75
BTN: $25.15
SB: $84.10
Hero (BB): $60
UTG: $39
MP: $22.10
Pre-Flop: :Jh: :8h: dealt to Hero (BB)
2 folds, CO calls $0.30, 2 folds, Hero checks
Flop: ($0.75) :5h: :Qs: :7h: (2 Players)
Hero bets $0.75, CO calls $0.75
Turn: ($2.25) :Ah: (2 Players)
Hero checks, CO checks
River: ($2.25) :4d: (2 Players)
Hero checks, CO bets $6.30, Hero raises to $12.60, CO raises to $18.90, Hero?
Az ellenfél számai 79/8/2,2 38 hand alatt. Passzoltam a turnt és a rivert mert feltűnt hogy az ellen kedveli a riveren overbetet, az eddigi 38 hand alatt 3x csinálta -mindig sor, flush esélyes, vagy páros boardon- viszont egyszer sem kellett megmutatnia a lapját. A riveren jött az overbet ahogy vártam, erre miniraise hátha ász vagy két párral is adja, de a river 3bet meglepett. :confused: Call vagy all-in?
szerintem itt a 6.30-as emelésre kellett volna sima call - 79%-os, gyakorlatilag mindennel jön, igazi maniac típus, eldobatni nem fogsz vele, vagy ha igen, akkor nem reraise-el, hanem a 6.30-ra allinnel. Ilyen ellen megelégednék a Jmagas flössömmel 6.30 nyereségnek is, ha pedig neki Q vagy K magas volt, akkor csak 6.30-t vesztek...
2-3x tudsz nyerni ellene ilyen kisebbeket, veled szemben rögtön kevesebbet fogja alkalmazni a jövőben
szerintem allin.
valoszinuleg nagyon sok rosszabb kezzel megadná, a 3bet minraise gyanus, de ennel az ellenfelnel minden az.
es ha flosse van, akkor is nagyobb a valoszinusege hogy nem magasabb, hanem alacsonyabb a tiednel.
vagy mar megint hulyeseget beszelek?:/
Q-val visszatolnam, K-al meg foleg... :)
Én biztosan toltam volna a turn-nél is! Ha pedig tényleg mindig overbetel a riveren, akkor ott esetleg elpasszolom, hadd csinálja.
A riverjáték egy normál ellenfél ellen itt call, mert az emelésed csak a jobbik színnel adhatja meg. A jelenlegi helyzet nehéz eset, mert egy igazi fish-sel állunk szemben. Véleményem szerint - lehet, hogy ezzel nem értetek egyet - itt vissza lehet emelni és akár all-in is menni, hiszen egyrészt eddigi játékunkból nem sejtheti, hogy megvan a flush-ünk, másrészt pedig nagyon sok lappal (két párok, akár TP) jöhet velünk. Ha esetleg színe lenne, akkor így jártunk.
Mi lett a vége?
Nincs az az isten, hogy egy ilyen statokkal rendelkező player ellen ne kerüljek allin. Annyi minden lehet nála, pont egy magasabb flush lenne? (és persze az lesz :DD )
Nem hagynék ki egy ilyen lehetőséget, én bizony itt óllin megyek, ahogy a tévében szokott donáódíí :))))
Én csak megadnám a reraise emelését a riveren.
Azt viszont nem értem, hogy miért kell OOP slowra játszani a turnon, ott biztos emeltem volna.