Póker Fórum Archívum > Micro Stakes No-limit Hold’em > Jatek meg kisebb limitben NL5

Bajkevero
2007. aug. 23. 13:29

Jatek meg kisebb limitben NL5

Gondolom mindenki ebben a szeriaban kezdte.
Hat en is, es epitgetem a bankroll-omat hogy atlephessek a NL10-be, majd tovabb.

Neha vannak szituaciok, ahol csak nezek:

#Game No : 6260797563
***** Hand History for Game 6260797563 *****
$5 USD NL Texas Hold'em - Thursday, August 23, 01:56:09 ET 2007
Table Table 125529 (Real Money)
Seat 2 is the button
Total number of players : 10
Seat 1: ozroyal ( $1.22 USD )
Seat 2: realDStrange ( $5.33 USD )
Seat 4: SBeier86 ( $1.81 USD )
Seat 6: bernieg1912 ( $5.19 USD )
Seat 7: martchouser ( $1.68 USD )
Seat 9: Sciter ( $6.35 USD )
Seat 10: THERoyalFISH ( $5.33 USD )
Seat 5: cnkillerb ( $6.63 USD )
Seat 3: bina567 ( $3.26 USD )
Seat 8: Hattenas10 ( $4.27 USD )
bina567 posts small blind [$0.02 USD].
SBeier86 posts big blind [$0.04 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to cnkillerb [ Kd Kc ]
cnkillerb raises [$0.16 USD]
>You have options at Table 126049 Table!.
bernieg1912 is all-In [$5.19 USD]
martchouser folds
>You have options at Table 126049 Table!.
Hattenas10 folds
THERoyalFISH folds
>You have options at Table 129298 Table!.
ozroyal folds
realDStrange folds
bina567 folds
SBeier86 folds
cnkillerb calls [$5.03 USD]
** Dealing Flop ** [ Td, 9d, 9h ]
** Dealing Turn ** [ 7c ]
>You have options at Table 126734 Table!.
** Dealing River ** [ 6s ]
cnkillerb shows [ Kd, Kc ]two pairs, Kings and Nines.
bernieg1912 shows [ 8h, Qh ]a straight Six to Ten.
bernieg1912 wins $9.92 USD from the main pot with a straight, Six to Ten.

Elotte mar 2x csinalta ezt az all-in-t, akkor mindenki dobta a lapjait. Gondoltam, hogy hulye lapokkal csinalja es ugy voltam, hogy most megprobaltam megfogni.
Kerdes: szerintetek mit lehet ilyenkor csinalni? Vagy az ilyen helyzetek termeszetes velejaroi a legkisebb tetes asztaloknak.

Mondjuk fel ora mulva plusz $9-ral zartam ezt a poker-sessiont :) Egy masik asztalon a KK 3 bet all-in-t 2-en is megadtak.

PsychoMAN
Válasz Bajkevero kommentjére
2007. aug. 23. 13:57

nagyon pontos read kell róla hogy ezt eldobhasd, konkrétan az hogy tudod hogy AA van nála:D

KK a 2. legjobb induló lap, csak AA ellen van rossz esélye preflop
ha már másodszor csinál ilyet , és most harmadszor akkor eléggé mániákus az illető--> szélesebb az a laptartomány amivel betolhatja--> nagyobb az esélyed

a range-e valszeg bármilyen pár, bármilyen két magas lap suited és off suited-ből, akár még bármilyen Axs, ezek alapján (is) egyértelmű call KK-al
az hogy 8Qs-el csinálta, és nyert , hát ezzel Te nyertél hosszútávon;)

Zoli
2007. aug. 23. 14:01

Ha ezt előtte többször is csinálta szerintem a KK bőven jó all-in menni. Magasabb téteken is látni ilyen játékosokat, beülnek néhány dollárral aztán az első játszhatónak tűnő lappal all-in. Biztos szórakozásból csinálják. A jegyzetbe be szoktam írni, hogy az előző licitkörökben mivel ment all-in, és ehhez képest adom meg a hívását, vagy próbálom rávenni egy újabb all-inre. A Pokerstove című programmal megnézheted egyes lapkombinációk egymás elleni esélyét.

want2push
Válasz Zoli kommentjére
2007. aug. 23. 18:11

Ha ezt előtte többször is csinálta szerintem a KK bőven jó all-in menni.

Így van.

Bajkevero
Válasz want2push kommentjére
2007. aug. 23. 22:49

Hat a tobbiek is csak annyit tudtak mondani a partiban, hogy "what the f@k".

Egyebkent azok a tippek, amiket irtok, meg amiket a konyvekbol osszeszedtem kicsiben is mukodni szoktak. Meglepoen sokan komolyan veszik a jatekot ezen a szinten is. (A fenti esetet inkabb mint erdekes -es szamomra meg koltseges- kivetelt irtam)

Nekem az a celom ezen a szinten, hogy minel jobban megtanuljam a jatekot es a kulonfele taktikakat olcson kiprobaljam. Az eredeti $50-ommal akarom elerni a NL100-as szintet.

want2push
2007. aug. 24. 6:14

Nekem az a celom ezen a szinten, hogy minel jobban megtanuljam a jatekot es a kulonfele taktikakat olcson kiprobaljam. Az eredeti $50-ommal akarom elerni a NL100-as szintet.

Hát csak ügyesen. Én minden Póker Akadémia fórumos játékosnak nagyon szorítok, hogy minél jobban menjen a játék. Amit tudok segítek is itt a fórumon.

Élő ügyfélszolgálat