tessék a teljes hh:
SB: $160.36 (641.4 bb)
Hero (BB): $67.16 (268.6 bb)
MP: $40.43 (161.7 bb)
CO: $34.74 (139 bb)
BTN: $34.83 (139.3 bb)
Preflop: Hero is BB with :Jh: :Jd:
2 folds, BTN raises to $0.62, SB calls $0.52, Hero raises to $2.75, BTN folds, SB calls $2.13
Flop: ($6.12) :8s: :7c: :Ts: (2 players)
SB checks, Hero checks
Turn: ($6.12) :Ks: (2 players)
SB checks, Hero checks
River: ($6.12) :3h: (2 players)
SB checks, Hero bets $3, SB raises to $11.86, Hero calls $8.86
Results: $29.84 pot ($1.49 rake)
Final Board: :8s: :7c: :Ts: :Ks: :3h:
SB showed :2d: :2s: and lost (-$14.61 net)
Hero showed :Jh: :Jd: and won $28.35 ($13.74 net)
Flop: túl wet elcheckelni
Turn: check
River: check, ha feszesnek láthat téged, vagy light vbet 1/5-1/3 pot körül (annak függvényében, mennyire jön 2.-3. párokkal, ismeretlen ellen kb 1/4-el lőném), ha kinézed belőle hogy pl 98, T9, JT, AT szerű lapokkal lecallolhat, viszont raise-re dobnék
~Jobb agresszívnak lenni, egyrészt floppon, és turnon az összes drawnak free cardot adtál, másrészt ne csak akkor kerüljön be több pénz mikor hátul vagy, inkább kényszerítsd őt te nehéz döntésre mint ő téged.
Nem szeretek embereket kiértékelni, de szerintem a bet/fold játékodat edzd meg a fejlődésed érdekében. (csak jó tanács, kifizetődő)
Annyira nem igaz a free card a drawnak, mert vagy bluff catch lesz a jo játék, vagy flopon bepakoljuk kb jo esetben is egy 40%-os Draw ellen. Am lesz neki 50%-os Draw lapja, nutsok es ketparok neha.
Akkor jol tippeltem a 33 lapot, csak nem lestem a rivert. Ennek tudatában 22-re raktam volna :D
Annyira nem igaz a free card a drawnak, mert vagy bluff catch lesz a jo játék, vagy flopon bepakoljuk kb jo esetben is egy 40%-os Draw ellen. Am lesz neki 50%-os Draw lapja, nutsok es ketparok neha.
Nem figyeltem a deep jatekot a kijelentés elott. Sztem sokat kell támadni a cbetet ezen a boardon foleg akkor ha valakinek magas, mivel tobb nut kozeli hand lehet az sb-nel. Emelhet ránk drawal is es semmivel is. Igazad van egyébként es magam sem tudom, mit akartam ebből kihozni.
regen volt egy olyan handem, hogy utg+1 hiv es en call AQs majd BU squeeze fold majd en call es igy 2way. Board pl 10 8 6 . Cbetel es rahivok 2 overrel + backdoor fd. Ez is hasonló. Szar helyzete van neki. Igaz manapság squeeze mellett van 89s is stb , de attól meg tobbet segít nekem sztem mint neki.
Viszont azt nem tudom miért nem tetszik a river vbet 2nd párral?! Az esetek óriási %-ában leadeli azokat a handeket amik vernek mert nem igen számíthat riveren 1 utcás blöffre vagy arra hogy vmi Tx-el thin vbetelek a limit tendenciáit alapul véve.
Próbáltam olyan sizingot használni, hogy Tx-ek fizessenek vagy vmi a gyengeségen felbuzdulva blöfföljön/blöfbe forduljon (pl vmi 9x, 99, esetleg vmi egy pikkes magas lap)
Riveren ezért nem féltem az xr-től és persze azért sem mert nem kell 2.5BI-ért játszani. Ha meg meri lépni az xpush-t blöffel is akkor GG és megérdemli a potot
@daniboy:
lehet mákom volt riveren, nekem sincs mintám ilyen lineokról :D!
de ha kicsit gondolkodik rájön, hogy nagyon capped vagyok és miért ne próbálna blöffölni? azt nem tudhatta, hogy 1 lépéssel tovább gondolom mert szerintem ő is extra capped és van tököm lecallozni.
viszont ha tovább belemennék abba hogy én tudom hogy ő tudja hogy tudom stb... akkor a lvl10000 végén fingunk sincs mit miért csinálunk :D
Neki 24-ig kell emelni riveren ebben a spotban. Ritkán fog bluffolni.