joci és az 5ös bmw magasan vitte a primet :-)
bwin 5,5$ hu sng
Hali!
Letoltam kemény 6db hu sng.t(bwin) 2-2-2 felosztással kissebb szüntekkel, de ez hihetetlen. Nagyon kicsi a minta meg nem is tudok hu.t játszani, de amiben már én is hibát találok az már az omg kategória...
normális 3-betet vagy akár normális betet nem is kaptam, lol
mind1 csak 4-et sikerült behuzni, de ez van 70:30-at be kéne huzni, meg 455 flopon nem kéne q8al over bet ai menni chre mert a 56 hero callolni fog :)
everesten délután óta nem toltam, de gondolkodóba ejtett hogy szinte csak regekkel játszottam elvétve egy-két nit..., nagyon kiváncsi vagyok mi lesz itt akár hétfőtöl, mert rossz mezőny gyenge vip hát érdekes lesz...
GL :)
napi poén:
mi a különbség egy terrorista és egy menstruáló
nő között?
a terroristával szót lehet érteni :)
A bwinen nagyob bb/100-at tudsz összehozni? Mert most már én is komolyan gondolkodok hogy váltani kellene , ha nem lesznek franciák! Most akartam szintet lépni, de ez is elmarad! Viszont itt elég jó race-ek vannak! Amúgy grat a vizsgákhoz!
A bwinen nagyob bb/100-at tudsz összehozni? Mert most már én is komolyan gondolkodok hogy váltani kellene , ha nem lesznek franciák! Most akartam szintet lépni, de ez is elmarad! Viszont itt elég jó race-ek vannak! Amúgy grat a vizsgákhoz!
everestéknél v.mit ki kellene taláni, hónaprol hónapra romlik a mezőny... :(
Everestre én is kiváncsi vagyok, hogy mi is lesz ott, miután kivonulnak a franciák... Attól félek, hogy a sok fish eltűnik és marad esténként egy 9000 fős állomány, aminek a 3/4-ede rock/shark regulár:(
Majd a vizsgaidőszak után én is fontolora veszem a teremváltást, de az még odébb van...
U.I: Grat a vizsgához:)
u.i.: én még partyn és pacificen gondolkozom....
Jó megoldásnak tűnik, hogy felturbózod a játékodat:D
evrest 1. mai session
Hali!
1. session 509 hand és 60,45bb/100 lett :)
11-12 asztalon sikerült eléggé jól odafigyelni szinte mindenre, és readeket szerezni :)
ilyet még please :)
wow, n1... ha egyszer beindul nincs megállás? Ez most akkor "otthon, édes otthon" session volt:)
Csak így tovább... Everesten különben NL25-ön toltad? Franciák voltak még?:)